Ziekte en gezondheid

Heb je een klacht en kom je daar met reguliere zorg niet uit? Of wens je ondersteuning te krijgen bij reguliere behandelingen? Of wil je wat meer inzicht over jouw lichamelijke of geestelijke klacht?

Ik weet uit ervaring dat het belangrijk is om te weten dat het mogelijk is een klacht vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Als de reguliere hulpverlening niets met jouw klachten kunnen dan is alternatieve zorg misschien iets voor jou. Dit hangt helemaal af van jouw klacht.

Ik kan als healer geen klachten weghalen. Ik kan als healer jouw bewust maken en een stapje verder helpen. Daarnaast werk ik in Harderwijk met een netwerk van holistische behandelaars. Waaronder 1 arts.
Het is mogelijk inzicht te krijgen in jouw proces met daarbij een doorverwijzing naar een andere behandelaar. (holistische hulp is dat je een klacht onderzoekt zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel om tot gewenst resultaat te komen)

Als healer werk ik met nieuwe energie. Soms is dit nodig om lagere trilling (de klacht) te vervangen voor hogere trilling wat met bewustzijn te maken heeft. Vanuit de hogere trilling kunnen soms andere vormen van therapie makkelijker en sneller aanslaan.

Ook kan ik als medium inzicht geven in jouw klacht en waarom je dit op je pad krijgt. Dat helpt bij de verwerking. Ervaring leert dat mensen heel snel van hun klacht af willen. Wat begrijpelijk is. Maar soms is een klacht onderdeel van een hele belangrijke les die jij wilt ervaren. Het kan frustrerend zijn als je niet van de klacht af kunt komen. Soms zelfs traumatisch omdat het hele diepe lagen in jezelf aanraakt zoals vorige levens.


Uiteindelijk geeft het je rust, inzicht en ontspanning. Meestal komen mensen in mijn praktijk omdat ze ook mee willen groeien met wat het lichaam hun verteld. Daar zit vaak een stuk spirituele groei aan vast. Of onverwerkte stukken die op dit moment in jouw leven spelen. Maar ook onverwerkte stukken uit het verleden en vorige levens. Andere therapieën of hulp, die voorheen niet niet hielpen, kunnen dan ineens weer aanslaan.

Het pad van herstel is een ingewikkeld pad en inzicht in dit pad kan je goed helpen. Want soms kunnen klachten jarenlang aanhouden en heb je inmiddels heel wat artsen gezien die jou niet kunnen helpen. Dit geeft heel veel emoties die soms een diepere oorzaak hebben.

Ik ben geen genezer maar ik diepgang in jouw proces is ook een onderdeel van genezing. Sommige lichamelijke klachten kunnen verdwijnen en andere klachten blijven gewoon aanhouden. Soms is iets gewoon niet te genezen en een andere keer duurt het jaren voordat iets genezen is. Begrip en inzicht voor jouw proces heelt het hart en brengt emoties in balans.

 

                                                                                                              


Jij bent de belangrijkste sleutel tot jouw geestelijke en lichamelijke geluk. Alleen jij kunt het authentieke pad bewandelen zoals deze bedoeld is. Jij bent meester over jouw eigen leven en bezit de kracht om alles te zijn zoals dat bedoeld is. Maar soms voel je dit niet en kun je wel wat hulp en inzicht gebruiken. Ik zie het als mijn missie jou een stukje meer in jouw kracht te brengen en meester te worden over jouw eigen leven.

Ben jij klaar om meester over jouw eigen leven te worden en leiding te nemen over jouw eigen pad?


Ik ben Diana Annegarn, ik ben coach, medium, healer, reader en kinderfluisteraar. Ik doe dit werk sinds 2001. Ik gebruik mijn mediumschap zodat ik sneller/dieper tot de kern van een probleem kan komen. Ik doe dit op een nuchtere "beide benen op de grond" manier, met veel humor. Ik zeg niets voor (voorspel dus ook geen toekomst, en geef geen inzichten over keuzes die je zelf mag maken), het belangrijkste werk mag je zelf doen. Wel kan ik je vertellen waar je mag kijken en kan ik je inzicht of overzicht geven in je leven, relatie, opvoeding, werk of levenspad. Blokkades laten we gelijk los, want die zijn niet meer nodig om te dragen.


     


     

   
  
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.
Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je heb op mijn leven maar dit zijn de eerste woorden die mij zijn opgekomen.  

T. uit D.

Locatie

Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst

Disclaimer

Volg mij op facebook


Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01