Werk en talent

Op zoek naar een nieuwe baan maar je weet niet wat? Loopt jouw praktijk of idee niet goed? Wil je verder komen maar weet je niet wat de volgende stap is? Wil je graag op je werk blijven maar zit je in een stuk verwikkeld waar je moeilijk uit komt?

Werk is een belangrijk onderdeel van jouw talent. Jouw talent is uniek. Dat hebben we niet geleerd maar dat is wel zo. Je kunt dit pas voelen als je je losmaakt van alles wat je is geleerd en in jouw eigen unieke kracht kunt komen. Ik noem dat talent of jouw levensmissie. We zijn hier allemaal om een reden. En alleen jij kunt deze voelen. Geen opleiding kan jou vertellen wat jij moet doen. Zodra je weet hoe je dit los kunt laten zul je jouw unieke talent ervaren.

Ontwikkeling van talent
Op zoek naar wie je bent en waar je goed in bent? Op zoek naar wat jouw missie hier is op aarde? Misschien zoek je diepgang of heb je altijd al van baan willen veranderen en weet je niet wat je anders moet gaan doen? De ontwikkeling van je talent zorgt ervoor dat jij weet waarom je hier op aarde bent en hoe je dit kunt gaan neerzetten.

Werk
Zit jij niet op de juiste plek? Heb je moeite met collega's? Kom je niet verder? Zoek je een nieuwe baan?

Soms kan je wel wat inzicht gebruiken of je nu werknemer bent of zelfstandig ondernemer.


 

                                                                                                              


Jij bent de belangrijkste sleutel tot jouw geestelijke en lichamelijke geluk. Alleen jij kunt het authentieke pad bewandelen zoals deze bedoeld is. Jij bent meester over jouw eigen leven en bezit de kracht om alles te zijn zoals dat bedoeld is. Maar soms voel je dit niet en kun je wel wat hulp en inzicht gebruiken. Ik zie het als mijn missie jou een stukje meer in jouw kracht te brengen en meester te worden over jouw eigen leven.

Ben jij klaar om meester over jouw eigen leven te worden en leiding te nemen over jouw eigen pad?


Ik ben Diana Annegarn, ik ben coach, medium, healer, reader en kinderfluisteraar. Ik doe dit werk sinds 2001. Ik gebruik mijn mediumschap zodat ik sneller/dieper tot de kern van een probleem kan komen. Ik doe dit op een nuchtere "beide benen op de grond" manier, met veel humor. Ik zeg niets voor (voorspel dus ook geen toekomst, en geef geen inzichten over keuzes die je zelf mag maken), het belangrijkste werk mag je zelf doen. Wel kan ik je vertellen waar je mag kijken en kan ik je inzicht of overzicht geven in je leven, relatie, opvoeding, werk of levenspad. Blokkades laten we gelijk los, want die zijn niet meer nodig om te dragen.


     


     

   
  
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.
Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je heb op mijn leven maar dit zijn de eerste woorden die mij zijn opgekomen.  

T. uit D.

Locatie

Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst

Disclaimer

Volg mij op facebook


Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01