Vorige levens en regressie

Loop jij met onverklaarbare gevoelens? Krijg je plotseling inzicht in een vorig leven en weet je niet hoe je er mee om moet gaan? Blijf je telkens dezelfde dromen houden? Wil je karma oplossen? Vorige levens spelen een belangrijke rol in jouw ontwikkeling. Zeker in deze tijd mogen we veel karma oplossen. Soms in een versneld tempo waardoor je soms door veel stukken heen gaat. Omgaan met de informatie die je soms krijgt van vorige levens kan moeilijk zijn. Hoe kom je uit de emoties en patronen? Soms heb je geen idee dat het om vorige levens gaat.

In mijn werk krijg ik eigenlijk alleen maar met vorige levens te maken. Levens op de aarde maar ook levens op andere planeten. Meestal gaan we direct naar de kern. Vorige levens spelen een belangrijke rol in waar je tegen aan loopt in het dagelijkse leven. Het helpt je jouw leven en pad te begrijpen als je meer over vorige levens leert. Ook begrijp je de relatie tot de ander beter.

Via inzichten over vorige levens neem ik je mee op een reis door jouw karma, levensdoel en levenspad. Zo begrijp jij jouw pad beter. Je weet beter waarom je bepaalde richting beter niet in kunt gaan omdat daar jouw toekomst niet ligt. Je blijft dichter bij jezelf en jouw emoties gaan niet meer alle kanten op.


 

                                                                                                              


Jij bent de belangrijkste sleutel tot jouw geestelijke en lichamelijke geluk. Alleen jij kunt het authentieke pad bewandelen zoals deze bedoeld is. Jij bent meester over jouw eigen leven en bezit de kracht om alles te zijn zoals dat bedoeld is. Maar soms voel je dit niet en kun je wel wat hulp en inzicht gebruiken. Ik zie het als mijn missie jou een stukje meer in jouw kracht te brengen en meester te worden over jouw eigen leven.

Ben jij klaar om meester over jouw eigen leven te worden en leiding te nemen over jouw eigen pad?


Ik ben Diana Annegarn, ik ben coach, medium, healer, reader en kinderfluisteraar. Ik doe dit werk sinds 2001. Ik gebruik mijn mediumschap zodat ik sneller/dieper tot de kern van een probleem kan komen. Ik doe dit op een nuchtere "beide benen op de grond" manier, met veel humor. Ik zeg niets voor (voorspel dus ook geen toekomst, en geef geen inzichten over keuzes die je zelf mag maken), het belangrijkste werk mag je zelf doen. Wel kan ik je vertellen waar je mag kijken en kan ik je inzicht of overzicht geven in je leven, relatie, opvoeding, werk of levenspad. Blokkades laten we gelijk los, want die zijn niet meer nodig om te dragen.


     


     

   
  
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.
Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je heb op mijn leven maar dit zijn de eerste woorden die mij zijn opgekomen.  

T. uit D.

Locatie

Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst

Disclaimer

Volg mij op facebook


Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01