Relaties, tweelingzielen, karmische relaties, zielenbanden

Zoek jij meer diepgang in jouw relatie tot de ander? Wil je meer inzicht in wat er onderwater tussen jullie speelt? Dit kan zijn een gewone relatie maar ook de verbinding met jouw kind of collega. Soms speelt er veel tussen mensen en zoals altijd zijn jullie in elkaars leven gekomen om samen een stuk karma op te lossen. Dat wil zeggen dat jullie iets te leren hebben van elkaar. Ik geloof altijd dat deze les over is als je liefde kunt voelen voor de stukken van de ander of voor het gedrag van de ander. Maar dat gaat soms niet zo maar. Dit is iets wat je niet met je hoofd kunt doen. Alleen als je dit met hart en ziel kunt doorvoelen.

Karmische relatie
Soms loop je samen tegen stukken aan die je niet goed begrijpt. Het kan zijn dat je veel ruzie hebt maar het kan ook zijn dat je je niet gesteund voelt. Er zijn veel stukken die tussen mensen spelen en aan de oppervlakte kan dat irritatie geven of onbegrip. Maar onder water (energetisch) spelen er andere stukken. Dit kunnen innerlijke kind stukken zijn maar ook vorige levens. We leven in een tijd waarbij we karma mogen gaan loslaten in snel tempo. Vorige levens inzien gaat je daarbij helpen. Het leren begrijpen van vorige levens in een relatie is leren begrijpen wie jij bent en waarom je alles op je pad meemaakt. Het onderzoeken van karmische relatie doe je uiteindelijk voor jezelf.

Tweelingzielen
Het tegenkomen van jouw tweelingziel kan heel je leven op zijn kop zetten. Vooral als je zelf een partner hebt of kinderen. Het is een proces waar je niet voor weg kunt lopen. Ontkennen kan ook niet. Je moet het onder ogen zien. Maar wat dan? Wat moet je zien? Wat mag je leren? En waarom nu? Waarom ziet jouw tweeling jou niet? Waarom wil deze van jouw weg? Het zijn allemaal vragen waar mee kunt zitten. En weglopen van elkaar kan tijdelijk rust en ruimte geven. Maar het komt altijd weer naar je terug. Soms kan je daar wel wat hulp bij gebruiken. Ik geef slechts handvatten.

Vorige levens
Vorige levens spelen altijd een rol in een relatie tot de ander. Deze vorige levens zorgen er voor dat je iets op mag lossen, ander mag zien of meer liefde mag ontwikkelen. Dit is niet altijd een proces die je kunt versnellen. Soms is het belangrijk bewust te worden zodat je jouw proces meer kunt omarmen en beter kunt begrijpen.


 

                                                                                                              


Jij bent de belangrijkste sleutel tot jouw geestelijke en lichamelijke geluk. Alleen jij kunt het authentieke pad bewandelen zoals deze bedoeld is. Jij bent meester over jouw eigen leven en bezit de kracht om alles te zijn zoals dat bedoeld is. Maar soms voel je dit niet en kun je wel wat hulp en inzicht gebruiken. Ik zie het als mijn missie jou een stukje meer in jouw kracht te brengen en meester te worden over jouw eigen leven.

Ben jij klaar om meester over jouw eigen leven te worden en leiding te nemen over jouw eigen pad?


Ik ben Diana Annegarn, ik ben coach, medium, healer, reader en kinderfluisteraar. Ik doe dit werk sinds 2001. Ik gebruik mijn mediumschap zodat ik sneller/dieper tot de kern van een probleem kan komen. Ik doe dit op een nuchtere "beide benen op de grond" manier, met veel humor. Ik zeg niets voor (voorspel dus ook geen toekomst, en geef geen inzichten over keuzes die je zelf mag maken), het belangrijkste werk mag je zelf doen. Wel kan ik je vertellen waar je mag kijken en kan ik je inzicht of overzicht geven in je leven, relatie, opvoeding, werk of levenspad. Blokkades laten we gelijk los, want die zijn niet meer nodig om te dragen.


     


     

   
  
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.
Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je heb op mijn leven maar dit zijn de eerste woorden die mij zijn opgekomen.  

T. uit D.

Locatie

Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst

Disclaimer

Volg mij op facebook


Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01