Transformatie en nieuwe wereld

Mensen die door deze healings komen zijn vaak al jarenlang bezig met persoonlijke ontwikkeling. Zij weten dat ze groeien naar een nieuwe tijd en dat zij een voorloper zijn. Hun innerlijke werk is een onderdeel van de ontwikkeling van de nieuwe wereld. Hoe meer zijn groeien hoe makkelijker en sneller dit proces voor anderen zal zijn. Omdat ze voorlopen zijn ze een inspiratie voor anderen.

Dit transformatieproces gaat je hele leven door. Dit is intensief werk wat de meeste allemaal wel alleen kunnen. Maar soms zijn er hardnekkige stukken waar je zelf even niet doorheen komt. Dat kan een vorig leven zijn of een stagnatie in jouw energie wat alleen met initiaties van engelen kan worden opgelost. De nieuwe energie die je ontvangt brengt jouw groei en brengt je in staat nieuwe inzichten in jezelf te ontvangen. Omdat je op dat niveau bent gekomen dat je het allemaal eigenlijk zelf al kan.

Transformatiehealings kan ik niet afdwingen. Deze worden afgestemd op het punt waar je nu bent. Ik kan de weg vrijmaken naar de volgende stap maar deze moet je zelf zetten. Je kunt ook niet tijdens de healing zelf bepalen wat je wilt ontvangen. Ik ben dan helemaal afgestemd op wat mijn team aan gidsen en engelen mij vertellen te doen.

Healings en initiaties
Soms komt er tijdens een healing ineens hoge energie vrij waardoor je een stap verder komt in jouw proces. Ik ben meestal toeschouwer omdat ieder mens een uniek pad te gaan heeft. Ik kan mensen begeleiden met wat ik heb geleerd maar soms is deze informatie voor iemand niet nodig. Soms is het nodig dat ze zelf verbonden worden met de informatie die alleen voor hun toegankelijk is. Ik help je alleen daar mee te verbinden. De rest wordt door engelen of jou zelf gedaan.

De nieuwe wereld
Veel mensen hebben allemaal inzichten over hun toekomst en waar ze naar toe gaan of willen. Dit is een proces wat niet iedereen begrijpt. Alleen jijzelf. Maar omdat je dit intuïtief heel sterk voelt wil dat niet zeggen dat het een makkelijke weg is. Soms is het hard werken en als mens ervaar je altijd tegenslag omdat je vorige levens en karma daarbij ook nog oplost. We gaan naar een tijd waar geen karma meer is maar tot die tijd is het soms nog hard werken. Uit ervaring weet ik dat dit heel veel inzichten en wijsheid zal geven in jouw eigen proces.


 

                                                                                                              


Jij bent de belangrijkste sleutel tot jouw geestelijke en lichamelijke geluk. Alleen jij kunt het authentieke pad bewandelen zoals deze bedoeld is. Jij bent meester over jouw eigen leven en bezit de kracht om alles te zijn zoals dat bedoeld is. Maar soms voel je dit niet en kun je wel wat hulp en inzicht gebruiken. Ik zie het als mijn missie jou een stukje meer in jouw kracht te brengen en meester te worden over jouw eigen leven.

Ben jij klaar om meester over jouw eigen leven te worden en leiding te nemen over jouw eigen pad?


Ik ben Diana Annegarn, ik ben coach, medium, healer, reader en kinderfluisteraar. Ik doe dit werk sinds 2001. Ik gebruik mijn mediumschap zodat ik sneller/dieper tot de kern van een probleem kan komen. Ik doe dit op een nuchtere "beide benen op de grond" manier, met veel humor. Ik zeg niets voor (voorspel dus ook geen toekomst, en geef geen inzichten over keuzes die je zelf mag maken), het belangrijkste werk mag je zelf doen. Wel kan ik je vertellen waar je mag kijken en kan ik je inzicht of overzicht geven in je leven, relatie, opvoeding, werk of levenspad. Blokkades laten we gelijk los, want die zijn niet meer nodig om te dragen.


     


     

   
  
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.
Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je heb op mijn leven maar dit zijn de eerste woorden die mij zijn opgekomen.  

T. uit D.

Locatie

Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst

Disclaimer

Volg mij op facebook


Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01