Sterrenmensen en lichtwerkers

Als sterrenmens of lichtwerk heb je iemand nodig die jouw begrijpt. Soms kun je vastlopen en begrijp je niet waarom. Want als jij vastloopt heb je eigenlijk alleen maar bewustwording nodig. Vaak gaat het verdere proces vanzelf of neemt jouw team aan gidsen en engelen het weer voor je over. Want je kunt van nature zelf al zo veel.

Al jaren werk ik met sterrenmensen. Via mijn website www.sterrenmensen.nl informeer in sterrenmensen over hun doelen en missie hier op aarde. Omdat een groot gedeelte van de sterrenmensen vergeten is wat ze hier komen brengen en vertellen op de aarde. Deze sterremensen die de geschiedenis van de aarde kent en de kennis van het universum mee brengt naar de aarde, is vaak de weg kwijt en begrijpt heel veel niet.

Ook lichtwerkers hebben net als sterrenmensen de taak licht te komen brengen op aarde. Maar ieder op zijn eigen manier. Verschil is bijna niet te zien maar deze is er wel. Meer kun je lezen op bovengenoemde website.

Als je gewoon een stapje verder wil met jouw missie hier op aarde? Dan kan ik je helpen een stapje verder te komen. Het toelaten van jouw licht en deze volledig laten schijnen is niet de makkelijkste weg. Samen met een team van engelen, gidsen en sterrenvolken staan wij mensen bij hun weg te herinneren. 

                                                                                                              


Jij bent de belangrijkste sleutel tot jouw geestelijke en lichamelijke geluk. Alleen jij kunt het authentieke pad bewandelen zoals deze bedoeld is. Jij bent meester over jouw eigen leven en bezit de kracht om alles te zijn zoals dat bedoeld is. Maar soms voel je dit niet en kun je wel wat hulp en inzicht gebruiken. Ik zie het als mijn missie jou een stukje meer in jouw kracht te brengen en meester te worden over jouw eigen leven.

Ben jij klaar om meester over jouw eigen leven te worden en leiding te nemen over jouw eigen pad?


Ik ben Diana Annegarn, ik ben coach, medium, healer, reader en kinderfluisteraar. Ik doe dit werk sinds 2001. Ik gebruik mijn mediumschap zodat ik sneller/dieper tot de kern van een probleem kan komen. Ik doe dit op een nuchtere "beide benen op de grond" manier, met veel humor. Ik zeg niets voor (voorspel dus ook geen toekomst, en geef geen inzichten over keuzes die je zelf mag maken), het belangrijkste werk mag je zelf doen. Wel kan ik je vertellen waar je mag kijken en kan ik je inzicht of overzicht geven in je leven, relatie, opvoeding, werk of levenspad. Blokkades laten we gelijk los, want die zijn niet meer nodig om te dragen.


     


     

   
  
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.
Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je heb op mijn leven maar dit zijn de eerste woorden die mij zijn opgekomen.  

T. uit D.

Locatie

Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst

Disclaimer

Volg mij op facebook


Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01