Rouw, verlies, dood, praten met overledenen en stervensbegeleiding

Is er iemand overleden en wil je heel graag weten hoe het nu gaat? Is er iemand overleden en heb je niet goed afscheid kunnen nemen? Is er iemand overleden en kom je er later achter dat er dingen onuitgesproken zijn? Of komt jouw kind ineens met het verhaal dat deze zijn overleden oma ziet? Dit zijn allemaal vragen waar je misschien mee zit.

Meestal denken mensen bij mediums gelijk aan contact met overledenen. Soms heb je dat niet nodig. Maar in sommige gevallen kan het beter zijn voor jouw en voor degene die overleden is. Je hoort het goed, ook voor degene die overleden is. Ik ben namelijk niet alleen medium ik ben ook healer. Samen met jou kijk ik naar het contact tussen jou en de persoon die is overleden. Soms kunnen er nog stukken in de weg staan. Iets wat je niet goed begreep of wat niet goed is uitgesproken. Soms lijkt het op dat moment niet zo nodig maar later in het leven komt dit toch weer naar je terug. Je moet er iets mee maar je kunt niets meer omdat de ander is overleden. Maar dat hoeft niet zo te zijn.

Mijn ervaring is dat ze ook aan gene zijde graag stukken oplossen met mensen hier op aarde. Het zorgt ervoor dat er een diepere beleving komt over het leven en de dood. Dit geeft in het dagelijkse leven veel ruimte voor jezelf. Wat je pas begrijpt als je het ook gaat voelen. Daarnaast helpt het de persoon die is overleden. Deze heeft soms ook onopgeloste stukken en kan daardoor niet verder groeien. Het is niet zo dat als je dood gaat, dat het er niet meer toe doet. Maar het is vaak wel zo dat degene die nablijven, hier meer last van hebben dan degene die zijn overleden. Maar degene die zijn overleden helpen je hier graag bij. De sluier tussen hemel en aarde wordt daardoor dunner waardoor een rouw proces makkelijker verloopt.

Dood als traumatische ervaring
Soms is de dood een traumatische ervaring. Vaak zitten hier ook vorige levens aan vast. Waar je dit eerder hebt meegemaakt en wat je eerder nooit goed hebt verwerkt. Je maakt het nog een keer mee om deze keer goed te verwerken. Het is raadzaam om er dan hulp bij de zoeken zodat je er beter door heen komt. Het proces wordt makkelijker en verloopt soepeler. Soms kunnen vorige leven er voor zorgen dat je de dood niet goed begrijpt of niet goed kunt toelaten. Naast vorige levens zijn er nog meer dingen die mee kunnen spelen. Samen kijken we naar deze stukken zodat er ruimte komt voor een gewone natuurlijke rouw. Je bent dan niet minder verdrietig, maar je begrijpt het proces beter. Het lijden gaat dan weg waardoor je meer kracht ervaart.

Spirituele stervensbegeleiding
Als medium en healer kan ik mensen helpen angsten los te laten zodat er vrede komt om over te gaan. Meestal ook uit vorige levens maar ook onverwerkte karma. Maar ook uit aangeleerde angsten over de dood in dit leven. Samen leer je jouw proces te begrijpen en eventueel stukken die je nog mag oplossen bewuster toe te laten. Het is ook mogelijk dit voor een ander te doen. Maar dan alleen als de ziel zelf hier toestemming voor geeft.

Contact met overledenen
Soms wil je gewoon weten of het goed gaat met ze. Je wil ze even spreken of voelen. Het kan zijn dat overleden met jou contact proberen te maken en dat je het niet goed begrijpt. Het voelt dan alsof je door een diep stukje rouw gaat en dat je niet kunt stoppen met denken aan de persoon die is overleden. Maar dit kan dus ook komen omdat overledenen bij jou zijn en je iets willen vertellen. Ook kinderen kunnen hier veel mee te maken hebben. En daardoor slecht slapen of onrustig zijn.

 

                                                                                                              


Jij bent de belangrijkste sleutel tot jouw geestelijke en lichamelijke geluk. Alleen jij kunt het authentieke pad bewandelen zoals deze bedoeld is. Jij bent meester over jouw eigen leven en bezit de kracht om alles te zijn zoals dat bedoeld is. Maar soms voel je dit niet en kun je wel wat hulp en inzicht gebruiken. Ik zie het als mijn missie jou een stukje meer in jouw kracht te brengen en meester te worden over jouw eigen leven.

Ben jij klaar om meester over jouw eigen leven te worden en leiding te nemen over jouw eigen pad?


Ik ben Diana Annegarn, ik ben coach, medium, healer, reader en kinderfluisteraar. Ik doe dit werk sinds 2001. Ik gebruik mijn mediumschap zodat ik sneller/dieper tot de kern van een probleem kan komen. Ik doe dit op een nuchtere "beide benen op de grond" manier, met veel humor. Ik zeg niets voor (voorspel dus ook geen toekomst, en geef geen inzichten over keuzes die je zelf mag maken), het belangrijkste werk mag je zelf doen. Wel kan ik je vertellen waar je mag kijken en kan ik je inzicht of overzicht geven in je leven, relatie, opvoeding, werk of levenspad. Blokkades laten we gelijk los, want die zijn niet meer nodig om te dragen.


     


     

   
  
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.
Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je heb op mijn leven maar dit zijn de eerste woorden die mij zijn opgekomen.  

T. uit D.

Locatie

Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst

Disclaimer

Volg mij op facebook


Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01