Reiki 3 is een mooie ervaring om de energie meester te worden. Om te leren dat jij energie bent en hoe je dit beheerst. Opnieuw ervaar je een grote sprong in bewustwording. Energie is nu niet meer iets wat je toepast in je leven, het is wie je bent. Je zult merken dat de energie steeds meer integreert in jouw leven en dat het toepassen van de healingen steeds meer een normaal onderdeel worden van jouw leven. De energie heeft door de healingen ook meer een plek in jouw leven kunnen vinden en het heeft je gemaakt wie je nu als persoon bent. Bewuster en meer met beide benen in het leven. Ook deze cursus zorgt voor meer groei en bewustwording in jouw leven.

Inhoud van de cursus
Tijdens de cursus leer je hoe je de energie meester kunt worden. Je leert meester te zijn over jezelf en jouw leven door energie te beheersen en het verschil tussen positief en negatief te ervaren. Zo kun je bewuster leven en bewuster voor het juiste in het leven kiezen wat groei en bewustwording tot stand brengt. Deze cursus is bevat meer spiritualiteit dan de andere cursussen maar wordt met beide benen op de grond gegeven zodat het praktisch blijft en toepasbaar.

Tijdens de cursus leer je over jouw basishouding in het leven en als reikimaster. Want na deze cursus kun je zelf mensen op gaan leiden tot reiki master. Je leert over bewust in het leven staan, jouw eigen pad te volgen en mensen in te wijden.

Omdat de masteropleiding meer een opening maakt voor het grote geheel richten we meer op healings die daar bij passen. Over gezond en bewust leven in verbinding met alles wat leeft. Je leert je afstemmen op planten, kruiden en ook dieren. Je leert over de kracht van dieren en hoe alles in ons leven ons kan helpen meer in balans met onszelf te komen. Want wij als mensen raken hier meer van verwijderd dan de dieren en planten om ons heen.

Deze wereld maken we samen mooier. Maar het begint bij jouw. Bewustwording is de eerste stap naar verandering. Leren omgaan met jouw leven, jouw energie en alles wat energie heeft, helpt je van binnen uit te voelen welke positieve keuzes jij voor jezelf kunt maken om hier aan bij te dragen.

De cursus bestaat uit theorie, inwijdingen, technieken en ontspanningsoefeningen. Na afloop krijg je een certificaat en informatieboekje mee naar huis.


Voor wie?
De cursus is voor iedereen die meer bewustwording in zijn leven wil en meer wil leren over energie en healing. Reiki kun je toepassen in jouw persoonlijke leven, in het gezin (vooral bij kinderen en huisdieren), op jezelf en in de zorg. Veel mensen kiezen voor reiki om persoonlijke te groeien en steviger in hun schoenen te staan. Vaak is het ook een eerste stap naar bewustwording en spiritualiteit. Maar reiki is heel goed toepasbaar in de zorg en goed te combineren met reguliere hulpverlening. Sommige mensen passen dit al dagelijks toe maar misschien zoek je net iets meer handvatten.

Mikao Usui
Reiki is een Japanse methode voor healing. Healing kun je op verschillende manieren ervaren en toepassen in jouw leven. Via de inwijdingen wordt er gebruik gemaakt van de methode van Mikao Usui, ontdekker en grondlegger van reiki. Door jarenlang ervaring met healing gebruikt de reikimaster meerdere inzichten vanuit verschillende hoeken, waardoor je ook andere technieken leert en meer over een universele kijk op healing. De methode van Mikao Usui maakt het allemaal net even iets praktischer en toepasbaar in het leven en in je werk. Vandaar dat er voor gekozen is deze methode te gebruiken in de cursus. Het kan zijn dat jij dit niet nodig hebt en gewoon meer wil leren over healing. Dan is dit optioneel.

Een oude en nieuwe kijk op healing
Je ontvangt de inwijdingen zoals bij iedere reiki inwijding. Het holistische familiehuis heeft hier een eigen draai aan gegeven door bewuster met jouw gezondheid om te leren gaan via healing. We bespreken naast de behandeltechnieken ook gezondheid in het algemeen en hoe jij daar jouw weg in kunt vinden. De cursus is een geschenk aan jezelf. Wil je meer weten over onze visie over gezondheid? Vraag dan ons e-boek aan.

Praktisch
We starten om 10.00 uur tot 15.00 uur. De bijdrage is €150 inclusief lunch, koffie/thee, certificaat en informatieboekje. Aanmelden? Klik hier Juiste data? Klik hier

Corona
Vanwege corona is het niet mogelijk grote groepen tegelijk in te wijden. De groepen zijn dus klein.
 
              
   
      


   
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
     Locatie

Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij:


  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01