Reiki 2 is een mooie manier om te ervaren hoe energie werkt en hoe je altijd in verbinding bent met alles om je heen. Je kunt hier bewust en onbewust mee omgaan. Door hier bewust mee om te leren omgaan leer je over positieve energie en hoe je deze op een zuivere manier in jouw leven kunt toelaten. Het brengt bewustwording op jouw pad door positiever met het leven om te gaan en jouw pad bewuster te bewandelen. Door te leren met energie om te gaan ga je ook ervaren dat je energie kunt sturen en wat voor impact dat heeft op jouw, jouw leven en die van de ander.

Inhoud van de cursus
Tijdens deze dag leer je de reiki energie te gebruiken en deze te sturen naar situaties in jouw leven of healing op afstand. Je leert over de energie en hoe je deze positief kunt inzetten om jouw leven te verbeteren. Je merkt dat je door de eerste cursus wat gevoeliger bent geworden en wat ontvankelijker voor informatie vanuit jouw intuïtie. Na de tweede inwijding zal dit toenemen waardoor je intuïtiever zult handelen naar het leven, jouw gezondheid en die van anderen.

Tijdens deze dag leer je over de symbolen van reiki en hoe je deze kunt toepassen in het dagelijkse leven. Ook leer je over afstandshealingen en positief omgaan met het leven door bewust te worden wat negatief is en hoe je dit in jouw leven kunt toepassen.

We gaan tijdens deze cursus ook wat dieper in op ziekte en gezondheid en hoe reiki daarin kan ondersteunen. Je leert reiki toepassen op afstand bijvoorbeeld om andere mensen te helpen bij hun ziekteproces. Maar je leert ook reiki te sturen naar jouw toekomst of verleden om zo bewuster te worden hoe jij meer positiviteit in jouw leven kunt toelaten.

De cursus bestaat uit theorie, inwijdingen, technieken en ontspanningsoefeningen. Na afloop krijg je een certificaat en informatieboekje mee naar huis.

Voor wie?
De cursus is voor iedereen die meer bewustwording in zijn leven wil en meer wil leren over energie en healing. Reiki kun je toepassen in jouw persoonlijke leven, in het gezin (vooral bij kinderen en huisdieren), op jezelf en in de zorg. Veel mensen kiezen voor reiki om persoonlijke te groeien en steviger in hun schoenen te staan. Vaak is het ook een eerste stap naar bewustwording en spiritualiteit. Maar reiki is heel goed toepasbaar in de zorg en goed te combineren met reguliere hulpverlening. Sommige mensen passen dit al dagelijks toe maar misschien zoek je net iets meer handvatten.

Mikao Usui
Reiki is een Japanse methode voor healing. Healing kun je op verschillende manieren ervaren en toepassen in jouw leven. Via de inwijdingen wordt er gebruik gemaakt van de methode van
Mikao Usui,
ontdekker en grondlegger van reiki. Door jarenlang ervaring met healing gebruikt de reikimaster meerdere inzichten vanuit verschillende hoeken, waardoor je ook andere technieken leert en meer over een universele kijk op healing. De methode van Mikao Usui maakt het allemaal net even iets praktischer en toepasbaar in het leven en in je werk. Vandaar dat er voor gekozen is deze methode te gebruiken in de cursus. Het kan zijn dat jij dit niet nodig hebt en gewoon meer wil leren over healing. Dan is dit optioneel.

Een oude en nieuwe kijk op healing
Je ontvangt de inwijdingen zoals bij iedere reiki inwijding. Het holistische familiehuis heeft hier een eigen draai aan gegeven door bewuster met jouw gezondheid om te leren gaan via healing. We bespreken naast de behandeltechnieken ook gezondheid in het algemeen en hoe jij daar jouw weg in kunt vinden. De cursus is een geschenk aan jezelf. Wil je meer weten over onze visie over gezondheid? Vraag dan ons e-boek aan.


Praktisch

We starten om 10.00 uur tot 15.00 uur. De bijdrage is €150 inclusief lunch, koffie/thee, certificaat en informatieboekje. Aanmelden? Klik hier Juiste data? Klik hier

Corona
Vanwege corona is het niet mogelijk grote groepen tegelijk in te wijden. De groepen zijn dus klein.

 
              
   
      


   
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
     Locatie

Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij:


  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01