Reiki is een mooie manier om bewuster in het leven te gaan staan en anders naar jezelf en ziekte te kijken. Met een reiki inwijding kom je een stapje meer in verbinding met jezelf. Je kiest voor reiki omdat je meer over jezelf wilt leren en meer over zelfhealing en bewuster in het leven wil staan. Reiki is een manier om in contact te komen met diepere lagen van jezelf. Door met deze delen van jezelf in contact te komen activeer je het zelfgenezende vermogen in jezelf. Dit zelfgenezende vermogen is heel belangrijk om meer over te leren zodat je aan jezelf kunt blijven werken. Via reiki wordt je bewuster van dit deel en leer je hier bewuster naar te luisteren. Het is een mooie start om anders om te leren gaan met jezelf, jouw lichaam en jouw gezondheid. En hoe fijn is het om dit ook door te kunnen geven aan anderen?

Inhoud van de cursus
Tijdens de cursus leer je meer over healing, een holistische levensstijl, bewuster met jouw eigen energie omgaan en oefeningen om beter bij jezelf te blijven. Je leert op een bewustere manier naar gezondheid te kijken. Via meditatie, oefeningen en handopleggingen leer je meer over wat reiki energie is en wat deze voor jou kan betekenen.

De dag beginnen we ontspanning en meditatie. We bespreken jouw gezondheid en wat jij graag aan jezelf gezondheid wil verbeteren en hoe reiki jou daar bij kan helpen. Zodat jij bewuster wordt van wat jij allemaal kan doen om een bewuster en gezondere levensstijl aan te nemen. Je komt meer in jouw lichaam en in jouw kracht.

Je leert deze dag over hoe je via energie jezelf in balans kunt brengen en wat dit voor invloed heeft op jouw welzijn. Je leert dat alles een trilling heeft en hoe je het beste de juiste trilling voor jezelf tot je kunt nemen voor een goede gezondheid. Je leert over het balans tussen reguliere zorg en alternatieve zorg en hoe deze elkaar kunnen aanvullen in jouw leven.

De cursus bestaat uit theorie, inwijdingen, technieken en ontspanningsoefeningen. Na afloop krijg je een certificaat en informatieboekje mee naar huis.

Voor wie?
De cursus is voor iedereen die meer bewustwording in zijn leven wil en meer wil leren over energie en healing. Reiki kun je toepassen in jouw persoonlijke leven, in het gezin (vooral bij kinderen en huisdieren), op jezelf en in de zorg. Veel mensen kiezen voor reiki om persoonlijke te groeien en steviger in hun schoenen te staan. Vaak is het ook een eerste stap naar bewustwording en spiritualiteit. Maar reiki is heel goed toepasbaar in de zorg en goed te combineren met reguliere hulpverlening. Sommige mensen passen dit al dagelijks toe maar misschien zoek je net iets meer handvatten.

Mikao Usui
Reiki is een japanse methode voor healing. Healing kun je op verschillende manieren ervaren en toepassen in jouw leven. Via de inwijdingen wordt er gebruik gemaakt van de methode van Mikao Usui, ontdekker en grondlegger van reiki. Door jarenlang ervaring met healing gebruikt de reikimaster meerdere inzichten vanuit verschillende hoeken, waardoor je ook andere technieken leert en meer over een universele kijk op healing. De methode van Mikao Usui maakt het allemaal net even iets praktischer en toepasbaar in het leven en in je werk. Vandaar dat er voor gekozen is deze methode te gebruiken in de cursus. Het kan zijn dat jij dit niet nodig hebt en gewoon meer wil leren over healing. Dan is dit optioneel.

Praktisch
We starten om 10.00 uur tot 15.00 uur. De bijdrage is €150 inclusief lunch, koffie/thee, certificaat en informatieboekje. Aanmelden? Klik hier Juiste data? Klik hier


Corona
Vanwege corona is het niet mogelijk grote groepen tegelijk in te wijden. De groepen zijn dus klein.


 
              
   
      


   
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
     Locatie

Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij:


  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01