"
Sessies bij Diana helpen me steeds een stuk verder in mijn proces van bewustwording. Ik ervaar het als puzzelstukjes die op z’n plaats vallen; doordat Diana zo goed luistert, aanvoelt waar ik zit en dan de diepte induikt en me (vanuit heel andere lagen!) aanreikt wat er meespeelt, kom ik met hernieuwde inzichten en energie uit een consult. En telefonisch kan ze het ook, geweldig vind ik dat!
Dank je Diana, ook voor de vrouw die je bent en die gewoon naast me staat! Zodoende voel ik me verbonden met jou, de aarde én de kosmos.
"

Marja"
Sinds het ontstaan van Kernkind, voorheen Indigo, ben ik al 'vaste klant' bij Diana. Door de jaren heen heb ik veel van haar mogen leren en ik ben nog lang niet uitgeleerd!
Het leuke aan Diana vind ik dat ze de coaching op een heel natuurlijke manier vormgeeft. Er is geen sprake van woorden in je mond leggen, of je een bepaalde richting inpraten; het is coaching in volledige vrijheid en dat is erg prettig.
Door de samenwerking met engelen, opgestegen meesters en wezens van andere planeten, is Diana in staat je door heel veel energielagen te begeleiden. Ik ervaar na elke sessie met haar een opgeruimd gevoel bij mezelf. Het gevoel alsof je compleet in de reset bent geweest en weer in bent voor nieuwe dingen. Na elke sessie met haar is de energiestroom in mezelf weer voelbaar en dat zorgt weer voor veel nieuwe inzichten en plezier in de dingen die ik mag doen.
Ik zou Diana zeker als coach willen adviseren! Aanrader!"

Groetjes,
Ankie Boeve


"Of ik nu kom bij Diana voor een opleiding, een consult of nu voor de vrouwencirkel, altijd is er een warm welkom. Ik vond het een heel fijn en bijzonder samenzijn zo met vrouwen onder elkaar. Zonder verwachtingen en oordelen, samen delen wat er gedeeld mag worden. Verbinden met elkaar zodat er op een dieper niveau geheeld mag worden. En wat een vrouwenpower!"

Lieve Diaan, bedankt voor dit fijne samenzijn,
Sandra."Prachtige vrouw! Een hele fijne tijd gehad en veel geleerd. Ze leert je alles met veel liefde, geduld en wijsheid aan. Je leert naar jezelf te kijken en je talenten te ontdekken. "

Liefs,
Margretha


Lieve Diana,

Bij jouw heb ik een aantal sessies mogen volgen, om meer in Balans te komen met mezelf en ook i.v.m. hoe het met mijn dochter ging.

Ik heb de sessies altijd als zeer prettig ervaren en keek er altijd naar uit om naar je toe te gaan. De sessies waren altijd zo verhelderend, ik leerde zoveel bij jouw over mezelf en over mijn dochter. Ik vond het vooral heel bijzonder, de warmte en de rust die jij uitstraalt en inzichten die jij geeft. Mij gaf dat gelijk heel veel rust en vertrouwen. Elke keer als ik bij jouw vandaan ging, had ik zoveel rust over me en kon ik thuis verder in die rust werken aan mijzelf en ook merkte ik verbetering in het contact en omgang met mijn dochter, door de stukken die we bij jouw behandelden. Ook de oefeningen die ik bij jouw leerde kon ik thuis heel veel mee en zorgde ervoor als ik weer even in de onrust zat, door de oefeningen mijn rust weer kon terug vinden. (Ik doe de oefeningen nu nog steeds).

Net voor dat jij met verlof ging, hebben we mijn begeleiding bij jouw afgesloten, het voelde toen ook zo goed en ik was er ook echt klaar voor, om op de basis van wat ik bij jouw geleerd hebt zelf verder te gaan.

Ik kijk terug op een hele fijne begeleidingstijd, die ik bij jouw heb mogen volgen. Ik heb heel veel over mij zelf geleerd.

Ik wil je dan ook bedanken, voor alles wat je voor mij en mijn dochter hebt kunnen beteken.

Verder wil ik je een fijne zwangerschapsverlof toewensen, geniet van je welverdiende rust nu en een goede geboorte toegewenst.

Lieve groeten van L uit W.


Meer reacties zie linkedin klik hier
 

                                                                                           


Jij bent de belangrijkste sleutel tot jouw geestelijke en lichamelijke geluk. Alleen jij kunt het authentieke pad bewandelen zoals deze bedoeld is. Jij bent meester over jouw eigen leven en bezit de kracht om alles te zijn zoals dat bedoeld is. Maar soms voel je dit niet en kun je wel wat hulp en inzicht gebruiken. Ik zie het als mijn missie jou een stukje meer in jouw kracht te brengen en meester te worden over jouw eigen leven.

Ben jij klaar om meester over jouw eigen leven te worden en leiding te nemen over jouw eigen pad?


Ik ben Diana Annegarn, ik ben coach, medium, healer, reader en kinderfluisteraar. Ik doe dit werk sinds 2001. Ik gebruik mijn mediumschap zodat ik sneller/dieper tot de kern van een probleem kan komen. Ik doe dit op een nuchtere "beide benen op de grond" manier, met veel humor. Ik zeg niets voor (voorspel dus ook geen toekomst, en geef geen inzichten over keuzes die je zelf mag maken), het belangrijkste werk mag je zelf doen. Wel kan ik je vertellen waar je mag kijken en kan ik je inzicht of overzicht geven in je leven, relatie, opvoeding, werk of levenspad. Blokkades laten we gelijk los, want die zijn niet meer nodig om te dragen.


     

 
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je heb op mijn leven maar dit zijn de eerste woorden die mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
 
Locatie
Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer

Volg mij op facebook

Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01