Over mijzelfAgendaConsult/contact
 
 Verbonden en eenheid
Ik voel mij het prettigst als ik helemaal verbonden ben met de aarde en de kosmos. Op het moment dat ik het Goddelijke in mijzelf helemaal kan voelen, de hoge trilling en rust. Dan voel ik mij helemaal één en smelt ik samen met alles om mij heen. Ik ben van nature iemand die alle antwoorden in zichzelf zoekt en mijn verbindt met alles om mij heen om de antwoorden te krijgen die ik zoek. Dit vraagt veel training in concentratie. Waar ik jarenlang intensief aan gewerkt heb. De liefde die ik op dat moment voel is heel bijzonder. Als ik in deze staat van zijn ben komen de antwoorden en oplossingen vloeiend naar mij toe. Op deze manier help ik al jarenlang mijzelf en anderen. Dit kan ik ook voor jou doen. Zodra ik mij afstem op het ontvangen van informatie vinden er ook krachtige healings plaats. Ik breng op die manier mensen weer volledig in hun kracht, basis en dichter bij hun Goddelijke plan. Je leert het pad omarmen zoals het voor jou bedoeld is, je leert begrijpen waarom je meemaakt  wat je meemaakt en je leert loslaten wat je niet meer nodig is.

Wat kan ik voor jou doen?
Ik begeleid sinds 2001 al hele gevoelige, bewuste en intuïtieve mensen. Ik help deze mensen thuis te komen op de aarde en thuis te komen in hun lichaam. Door te helpen jouw in contact te brengen met jouw Goddelijke plan, jouw doel op aarde, het pad van pijn en lessen die kiest en hebt gekozen, jouw talenten, jouw missie en de nieuwe aarde. Deze vormen één lijn vanaf de kosmos naar de aarde maar gaan soms nog alle kanten op omdat jij het niet goed begrijpt. Je vormt door de healings langzaam weer een eenheid waardoor je meer klaar bent jouw Goddelijke plan te leven. Ik ben in staat op jouw energie af te stemmen en samen met mijn gidsen blokkades weg te halen die dit proces kunnen verstoren. Daarnaast kan ik in jou energie op jouw Goddelijke plan af te stemmen zodat je meer in verbinding komt met dit deel als je hier klaar voor bent.

Mijn mediumschap

Ieder medium is anders. Mediumschap is een verbinding met delen van onszelf die de meeste van ons zijn verloren. Deze delen van onszelf zijn verschillende lagen in onszelf waarbij we ons energetisch kunnen afstemmen op informatie uit onszelf maar ook uit alles om ons heen.

Er zijn velden met informatie beschikbaar, jouw hogere zelf weet heel veel en soms zijn er entiteiten in dit energetische veld aanwezig die jou willen helpen als je daar om vraagt. Met entiteiten bedoel ik alles wat in deze energetische velden leeft. Dit zijn ontzettend veel verschillende soorten entiteiten. Daarbij reken ik ook de engelen, buitenaardse en opgestegen meesters.

Waarom zou je je met deze velden verbinden? Omdat dit ten eerste is wie we zijn en ten tweede omdat de entiteiten in deze velden ons informatie geven die vernieuwing en verandering op aarde brengen. Op de aarde speelt wetenschap een belangrijke rol. De wetenschap wil graag iets onderzoeken en iets bewijzen. Maar deze kan niet zonder deze energetische velden. Er moet eerst iets onverklaarbaars zijn om het te kunnen verklaren.

De wereld en het leven is niet zoals we denken dat het is en wij als mens kunnen veel meer dan we tot nu toe kunnen bedenken. Het is onze wens dit te onderzoeken omdat we op de aarde soms het gevoel hebben dat we klein gehouden worden en beperkt. Het is onze ware natuur dit te blijven onderzoeken en verder te groeien. Want iets in ons weet dat wat we op de aarde beleven niet de waarheid is. Het is slechts een deeltje van de waarheid.

Mediumschap is toegang tot energetische velden waar informatie vandaan kan komen. Het kan je helpen de groei te ervaren die je zoekt. Het is dan misschien niet wetenschappelijk bewezen, maar jouw ware natuur zal het gaat onderzoeken op jouw eigen wijze. Zo maak je de informatie die je hebt ontvangen eigen. Informatie die je energetisch ontvangt kun je dan ook beter zien als groei dan als waarheid. Het is aan ons iets met deze informatie te doen. Ik zou het daarom ook alleen maar gebruiken voor het hoogste goed.

De energetische velden brengen altijd groei en vooruitgang. Het is geen informatieve bron zodat jij in je luie stoel kunt blijven zitten. Maar het is ook hard werken en intensief trainen om met de energie om te kunnen gaan. Energie bestaat namelijk uit licht en duister. Wie we zijn beïnvloed wat we kunnen en willen ontvangen. Als medium werk je daarom altijd heel hard aan jezelf.

Ik ben dankbaar dat ik als medium mag werken. Ik zou niets anders liever willen. Elke hulpvraag is een kans voor mijn gidsen en team om iets voor de mens en de aarde te betekenen. Een taak die ze maar graag met alle liefde uitvoeren. Het is ook een kans voor mij in verbinding te blijven met een wereld waar ik mij thuis voel en waar ik kracht uit haal. Het is bijzonder om te zien hoe mensen verder groeien en ontwikkelen.

In de loop van de jaren heb ik heel veel geleerd en veel mensen ontmoet in hun ontwikkeling en pad naar de toekomst. Ik haal veel kracht uit deze mensen omdat ik door hun weet dat de wereld positief zal veranderen. Dit is in ieder van ons aanwezig. Het vraagt moed dit te onderzoeken en uit te voeren.Consult aanvragen? Je bent van harte welkom.
Zo werk ik, dan weet je een beetje wat je kunt verwachten.
    
 
        
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.

   
         
     Locatie

Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij:


  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01