Opvoeding en kinderen

Loop je met jouw kind(eren) vast? Zit je met je handen in het haar met jouw kindje? Kan je wel wat ruimte voor jezelf gebruiken? Voelt het te zwaar? Of loopt jouw kindje ergens tegen aan of zit het ergens mee? Misschien heeft het onverklaarbaar gedrag en weet je geen oplossing?

Kinderen opvoeden is het leukste wat er is. Maar soms ook het moeilijkste. Het kan soms heel wat van jouw vragen en dat is helemaal niet gek. Bij ieder gezin komt er wel wat los maar bij sommige gezinnen heel veel. Dat komt soms omdat je familiekarma oplost. De komst van een kindje kan er voor zorgen dat je dit in een rap tempo oplost en dat vraagt veel van jezelf en van jouw relatie.

In sommige gevallen is het zelfs zo dat mensen bij jeugdzorg of dergelijke terecht komen. Soms worden kinderen uit huis geplaatst. Stukken die tijdens de opvoeding onder water spelen zijn daarom heel belangrijk. Ik zou elke ouder aanraden aan zichzelf te werken en veel persoonlijke ontwikkeling te volgen. Je kunt in deze tijd bijna niet meer zonder.

Voel je niet raar of gek als dit verhaal over jou gaat. Iedereen zou moeten weten dat dit kan gebeuren. Kinderen kunnen veel rommel wat al jarenlang in de familielijnen aanwezig is naar de oppervlakte halen. En dat kan behoorlijk veel losmaken. Maar als dit proces goed begrepen wordt kun je je kracht behouden en meegaan met de weg die jullie mogen bewandelen. Via inzichten, healing en reading krijg je overzicht wat er in jullie gezin speelt. Of bij jouw kindje speelt. Via methodes kun je leren hoe je kleine stappen thuis kunt toepassen om mee te gaan met de verandering.

Kinderen
Het kind van tegenwoordig is veel bewuster en gevoeliger dan vroeger. Dit zal steeds meer toe gaan nemen. Deze kinderen kunnen tegen van alles aan lopen in het leven omdat ze gevoeliger en intuïtiever zijn. Vaak zijn ze ook innerlijk wijs en zien ze de wereld heel anders dan wij doen. Kinderen kunnen met zichzelf vastlopen op onverklaarbare redenen. Soms zijn deze op te lossen binnen reguliere zorg maar heel vaak is het beter een stukje bewustwording mee te krijgen. Deze kinderen die soms ook gevoelige kinderen, sensitieve kinderen, indigo kinderen of nieuwetijdskinderen genoemd worden, hebben hun eigen beleving van wat wel of niet juist is. En als de omgeving dit niet begrijpt dan kan dat heel verwarrend zijn voor een kind. Toch hoeven we niet alles spiritueel op te lossen. Gewoon hele praktische handvatten die jouw kind kunnen helpen zijn soms voldoende. Vooral bij sommige jongeren werkt dit vaak beter.

Kinderfluisteraar
Als medium kan ik mij afstemmen op jouw kind. Ik kan uitleggen wat het kind zelf niet kan verwoorden. Dit kunnen stukken zijn waar het nu tegen aanloopt maar ook stukken uit het verleden of vorige levens. Het is belangrijk voor de bewustwording van ouders wat ook ruimte zal geven aan het kind. Daardoor kan de groei bij het kind weer in volle gang komen. Deze kan namelijk stagneren als een ouder de boodschap niet goed begrijpt of emoties bij de ouders staan in de weg. Kinderen kunnen dit zelf nog niet goed verwoorden. Een kinderfluisteraar kan je daarbij helpen.

 

                                                                                                              


Jij bent de belangrijkste sleutel tot jouw geestelijke en lichamelijke geluk. Alleen jij kunt het authentieke pad bewandelen zoals deze bedoeld is. Jij bent meester over jouw eigen leven en bezit de kracht om alles te zijn zoals dat bedoeld is. Maar soms voel je dit niet en kun je wel wat hulp en inzicht gebruiken. Ik zie het als mijn missie jou een stukje meer in jouw kracht te brengen en meester te worden over jouw eigen leven.

Ben jij klaar om meester over jouw eigen leven te worden en leiding te nemen over jouw eigen pad?


Ik ben Diana Annegarn, ik ben coach, medium, healer, reader en kinderfluisteraar. Ik doe dit werk sinds 2001. Ik gebruik mijn mediumschap zodat ik sneller/dieper tot de kern van een probleem kan komen. Ik doe dit op een nuchtere "beide benen op de grond" manier, met veel humor. Ik zeg niets voor (voorspel dus ook geen toekomst, en geef geen inzichten over keuzes die je zelf mag maken), het belangrijkste werk mag je zelf doen. Wel kan ik je vertellen waar je mag kijken en kan ik je inzicht of overzicht geven in je leven, relatie, opvoeding, werk of levenspad. Blokkades laten we gelijk los, want die zijn niet meer nodig om te dragen.


     


     

   
  
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.
Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je heb op mijn leven maar dit zijn de eerste woorden die mij zijn opgekomen.  

T. uit D.

Locatie

Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst

Disclaimer

Volg mij op facebook


Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01