Inzicht in een situatie of advies

Hoe zit het nu met die ene personeelslid? Hoe krijg ik de liefde van mijn leven terug? Hoe kan ik succesvol zij in mijn werk? Wat brengt de toekomst mij?

Helaas geef ik daar allemaal geen antwoord op. Dat is het enige wat ik als medium niet doe en dat is de toekomst voorspellen. De reden hiervoor is dat ik de overtuiging heb dat mensen zelf hun toekomst mogen creëren en dat ze zelf elke stap voelen en beleven dit nodig is om daar te komen. Dat geeft kracht. Dat geeft ook emoties die kracht kunnen wegnemen maar op lange termijn als je hier goed mee omgaat zal het je meer kracht geven dan ooit. Soms moet je een situatie tijdelijk loslaten om bij jezelf te komen. Want jij hebt zelf alle antwoorden en wijsheid die je nodig hebt. Niet weten wat het leven je brengt heeft een reden.

Ik geef liever inzicht of advies in het nu. Ik geloof dat dat de beste levenswijsheid is die ik iemand kan meegeven. Inzicht of advies kan je helpen de kracht te vinden die je zoekt en bij jouw eigen wijsheid te komen. Soms kan je wel wat inzicht gebruiken in de situatie, bijvoorbeeld waarom iets is gebeurt zoals het is gebeurt. Dat geeft dan wel inzicht in de toekomst. Maar zorgt er ook voor dat jij de kracht gaat vinden keuzes te maken die bij het leven horen.

Een helder advies geeft licht in de situatie. Nogmaals ik zeg niets voor maar ik kan je wel inzicht geven op jouw pad.


 

                                                                                                              


Jij bent de belangrijkste sleutel tot jouw geestelijke en lichamelijke geluk. Alleen jij kunt het authentieke pad bewandelen zoals deze bedoeld is. Jij bent meester over jouw eigen leven en bezit de kracht om alles te zijn zoals dat bedoeld is. Maar soms voel je dit niet en kun je wel wat hulp en inzicht gebruiken. Ik zie het als mijn missie jou een stukje meer in jouw kracht te brengen en meester te worden over jouw eigen leven.

Ben jij klaar om meester over jouw eigen leven te worden en leiding te nemen over jouw eigen pad?


Ik ben Diana Annegarn, ik ben coach, medium, healer, reader en kinderfluisteraar. Ik doe dit werk sinds 2001. Ik gebruik mijn mediumschap zodat ik sneller/dieper tot de kern van een probleem kan komen. Ik doe dit op een nuchtere "beide benen op de grond" manier, met veel humor. Ik zeg niets voor (voorspel dus ook geen toekomst, en geef geen inzichten over keuzes die je zelf mag maken), het belangrijkste werk mag je zelf doen. Wel kan ik je vertellen waar je mag kijken en kan ik je inzicht of overzicht geven in je leven, relatie, opvoeding, werk of levenspad. Blokkades laten we gelijk los, want die zijn niet meer nodig om te dragen.


     


     

   
  
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.
Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je heb op mijn leven maar dit zijn de eerste woorden die mij zijn opgekomen.  

T. uit D.

Locatie

Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst

Disclaimer

Volg mij op facebook


Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01