Ik combineer mijn mediumschap altijd met healings en coaching.
 Ik ben bij een beroepsvereniging aangemeld omdat ik voor professionaliteit wil staan en een verbinding tussen alternatief en regulier wil aanmoedigen. Dat betekent dat ik aan wettelijke verplichtingen moet voldoen, gebruik kan maken van een geschillencommissie en geregistreerd sta als erkent helend medium, healer en coach werk.

Deze punten zijn belangrijk om te weten:

* Ik gebruik mijn mediumschap samen met healings om inzicht te krijgen in het welbevinden van de hulpvrager. Dit doe ik door informatie te geven die verandering en verbetering in de situatie brengt en los te laten wat niet meer nodig is.

* Ik gebruik mijn mediumschap om een soort analyse te maken van de hulpvrager waardoor deze inzicht in zichzelf krijgt en in de situatie. Het heeft niet als doel een hokje te creëren maar ruimte te creëren in een situatie.

* Ik gebruik healing bij mijn mediumschap. Door los te laten wat er niet meer nodig is. Vaak gaan daar inzichten aan vooraf. Soms is een healing pas mogelijk als er bewustwording is. Dan zijn er meerdere sessies nodig.

* Ik pas mijn healings niet toe via aanraking. Het
bij mij vindt thuis plaats, maar meestal op afstand. Bij sommige healings vindt wel een handoplegging plaats. Dit is in overleg en altijd in mijn praktijk.

* Bij healings via handoplegging is de persoon er van op de hoogte dat handoplegging op dat moment het advies is. Het is ook mogelijk hier zelf voor te kiezen.

* Bij handoplegging houdt de hulpvrager altijd zijn of haar kleren aan.

* Healing van kinderen gaat vaak via handoplegging in combinatie met kindercoaching. Maar het kan ook op afstand. Op afstand gaat via de ouders of 1 ouder. Bij behandeling van kinderen is vooraf een handtekening nodig van beide ouders. 

* Voor het volgen van een sessie zijn een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Het is daarom belangrijk dat je vooraf aangeeft dat onder behandeling bij een psycholoog, psychiater of andere behandelaar bent of medicijnen gebruikt, mocht dat het geval zijn. Zo kan ik daar rekening mee houden, een beter behandelplan samen stellen en eventueel samenwerken met andere behandelaars als dat wenselijk is.

* Mijn advies is tijdig zoeken van professionele medische zorg nooit uit te stellen of medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van (online) informatie op de website of in mijn praktijk.

* Bij acute medische klachten of psychische problemen en het bij het verergeren van klachten of symptomen adviseer ik jou contact op te nemen met eigen (huis)arts en daarnaast contact op te nemen met mij voor adviezen.

* Bij alle healings en medium consulten die plaats vinden wordt een cliëntenbestand bijgehouden. Daardoor is er ook de nodige administratie waarbij toestemming van de hulpvrager gevraagd wordt via een verklaring die voorafgaand aan de behandeling wordt ondertekend.

* In geen enkele geval hebben de healing of mediumschap het doel om mensen afhankelijk te maken. Om dit zo veel mogelijk te voorkomen worden er geen toekomstvoorspellingen gedaan als je hier om vraagt. Ik coach mensen naar de toekomst, zodat je zelf kunt voelen dat jij jouw eigen toekomst creëert. Ik doe ook geen uitspraken die jouw proces beïnvloeden. Bijvoorbeeld vragen zoals: Is dat mijn tweelingziel? Gaat mijn man vreemd? Moet ik die baan wel of niet nemen? Ik geef liever handvatten waar je om kunt gaan met de uitdagingen op je pad. 

* Het kan voorkomen dat er tijdens de sessie toch iets doorkomt over jouw toekomst. Dat betekent niet dat ik hierop garantie kan geven. Sommige dingen staan vast maar de toekomst vorm je altijd zelf. Dat geeft kracht.

* Ik maak geen keuzes voor mensen noch geef ik adviezen geven bij het maken van keuzes d.m.v. paranormale zichten.

* De inzichten die ik doorkrijg zijn vrij krachtig. Het kan daarom zijn dat het heel wat in je losmaakt omdat je nog in een proces zit of door een proces heen moet gaan. Het is belangrijk hier rekening mee te houden omdat het soms moeilijk kan zijn de boodschappen te ontvangen omdat het heel confronterend voor jou is.

* Als blijkt dat je na de consulten geen verandering hebt waargenomen dan overleggen we samen of het verstandig is de consulten verder voort te zetten.

* Bij dolende zielen, entiteiten en zwarte magie wordt er altijd naar de oorzaak gekeken waarom deze aanwezig zijn. Dit vraagt medewerking van de hulpvrager. Soms zijn er meerdere sessies nodig.

* Ik behandel altijd via afspraak en doe nooit uitspraken via korte vragen aan de telefoon of via app. Daarvoor is altijd een afspraak nodig zodat ik de tijd kan nemen op jou af te stemmen. Het is mogelijk ons gesprek op te nemen als je dat wilt.

* Ik werk niet als vervanger van een arts. Healing kan een aanvulling zijn op jouw weg naar zelfinzicht en heling. Adviezen zijn nooit bedoeld als vervanging van een arts of andere reguliere hulp.

* Ik behandel alleen maar wat er op dat moment losgelaten mag worden. Naar aanleiding van de informatie die ik op dat moment door krijg.

Ik kan niet van tevoren voorspellen hoe jij op een behandeling reageert, iedereen is namelijk anders. Jij bent de meester over jouw eigen lichaam, jij mag zelf ervaren of iets werkt voor jou of niet. Het is een avontuur die je met jezelf aangaat. Meestal heb je na 1 sessie wel inzicht of dit bij je past of niet. 
                 
 
      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01