Wat gebeurt er tijdens een sessie?

Ik werk op een unieke wijze. Het is belangrijk van tevoren te weten en in te lezen. Om teleurstellingen te voorkomen.

Tijdens mijn werk werk ik met engelen en andere begeleiders. Ik ben zelf tijdens de healings in een lichte trance. Soms als er diepere stukken geheeld mogen worden raak ik wat dieper in trance. Dit vraagt veel concentratie. Zo kan ik de informatie die doorkomt doorgeven.


Ik leg uit wat ik zie en ik vertel wat ik zie. Daarbij stem ik af op je ziel. Het fysieke lichaam wordt geheeld via de essentie (de ziel). In de essentie maken mensen zich wel eens klein. Dus soms is het nodig de ruimte voor deze essentie te vergroten om de healing toe te laten. Jouw trilling wordt dan hoger. Dit doen we samen. Dit kan soms wat irritatie bij het ego oproepen omdat dit alleen maar kan gebeuren vanuit een ‘alles is goed gedachte’. Het ego geeft graag nog andere de schuld of houdt zich soms liever vast aan drama en lijden. Als dit ego (nog) niet toe kan geven, is het niet mogelijk de sessie voort te zetten. De sessie zal vroegtijdig gestopt worden. Soms kost het tijd om met het ego te praten waardoor er niet zo veel tijd overblijft voor een healing. Dat zou jammer zijn.

Ik werk niet op fysieke stukken zoals je misschien gewend bent. Sommige healings zijn gericht op aardse emoties. Omdat ik met de ziel werk, is deze zelf in staat de komende dagen emoties los te laten of duidelijk te krijgen om welke emoties het gaat. Het is daarom belangrijk dat je naar jezelf durft te kijken en dat het ego kan loslaten.

Ik herstel alleen alles in de essentie en daarmee jouw zelfgenezende vermogen. De dagen erna kunnen mensen dan ook veel ervaren. Van hevige emoties, inzichten, veel slapen, ziek zijn tot een vaag gevoel van tevreden zijn. Het lichaam is dan aan het reinigen. Dit proces kan je helemaal zelf. Het is een soort natuurlijk proces dat je dit van binnen uit kunt herstellen. Een enkeling vraagt liever een extra sessie aan. Dat kan natuurlijk ook. Maar het best is om het eerst zelf te proberen.

Tijdens een healing geef ik alles door wat ze boven zeggen. Ik zie de stukken in jouw energie zoals blokkades bij het innerlijke kind, vorige levens en vorige levens op andere planeten, vorige levens in een andere gedaante, entiteiten in jouw energie of egodelen van anderen. Alles geef ik door. Daarmee praat ik tegen jouw ziel. Het fysieke lichaam (EGO) kan ook hier wel eens in protest gaan. Het ego ervaart het anders. Maar de ziel heeft daar soms een hele andere mening over. Ik luister liever met de ziel, deze is zuiverder en brengt ons sneller naar de kern. De healings werken dan ook heel verzachtend en helpen mensen zich veilig te voelen in hun lichaam, bij de ander en op de aarde. De zachte energie die vaak van de engelen afkomstig is, maakt indaling in het lichaam makkelijker.

Ik zal niet op het ego ingaan. Toch willen mensen dat soms graag. Dan gaat het over lijden en drama. Ik kan daar wel in meegaan maar dan wordt het een ander soort healing. Meestal gaat het dan over op coaching, innerlijke kind werk of spiritueel coaching. Ook heel effectief maar houdt soms het lijden en drama in stand waardoor processen minder snel gaan.

Het is voor sommige mensen (lees ego) moeilijk te begrijpen dat alles in het leven oplosbaar is. Ook karma en ziekte. Daar zit drama in en lijden. Je kunt op een punt komen dat je in staat bent dit los te laten. Dit is veilig om te doen. Zo werk ik dan ook het liefste, maar het moet wel mogelijk zijn. Het ego laat dit niet altijd toe. Als het ego kan loslaten en in overgave kan komen en kan zeggen: “Alles is precies zoals het moet zijn, het is goed”. Dan kunnen we op een diep niveau gaan healen. Lukt dit nog niet dan verwijs ik door naar collega’s. En is traumabegeleiding of andere vormen van healing beter voor jou op dat moment.

Tijdens de healings moet ik in lichte trance blijven om mijn werk te kunnen doen. Dus mijn focus is geheel op mijn gidsen. Zij brengen mij door de lichte trance in een hogere trilling. Door deze hoge trilling gaat jouw trilling ook omhoog, waardoor stukken makkelijker kunnen worden losgelaten. Hoe dieper mijn trance hoe diepere stukken je los kunt laten. Door precies door te geven wat ze boven zeggen ontstaat healing ook alleen maar door het ontvangen van informatie. Omdat dit rechtstreeks via de ziel gaat.

Deze healings noem ik transformatiehealings. Het gaat direct via de ziel en is gericht op de nieuwe mens. De mens die vanuit onvoorwaardelijke liefde en zachtheid hier op aarde wil zijn en zijn of haar missie wil uitvoeren zoals dit in het zielenplan is besproken.

Egodelen kun je zelf oplossen als je het ego kunt omarmen. Na de healing ben je meestal stil en rustig maar een enkeling kan ruzie krijgen met eigen ego. Woede, frustratie en pijn mag allemaal worden losgelaten.

De healings duren een uur. Dan is in de essentie alles hersteld wat op dat moment geheeld mag worden. De tijd erna zullen engelen jou blijven ondersteunen, om alles wat is geheeld in de ziel, in praktijk uit te kunnen voeren. Het is handig om te leren luisteren naar de signalen op je pad. Begrijp dat alles wat er is gebeurt een boodschap is voor jou om oude stukken fysiek los te gaan laten.

Ik kan alleen maar de weg wijzen, het pad bewandelen mag je zelf doen. En soms wijs ik geen pad. Dan voel ik dat je het prima zelf kunt en dat het goed komt. Een schouderklopje voor jezelf is dan heel gepast. We zijn als mens dan misschien geen engel of opgestegen meester, maar gelukkig we hebben alles in huis om elke situatie op te lossen. Soms weet je alleen nog niet waar je dit kunt vinden.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT en daardoor erkent zoals de wet dat vereist. Kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij een zorgverzekeraar.

Handoplegging
Ik werk niet zo vaak meer met handoplegging omdat ik een techniek heb ontwikkeld waarbij dat niet meer nodig is. Maar een enkeling verwijs ik toch door naar handoplegging. Bij deze vorm van healing gebruik ik geen woorden. Je mag gewoon lekker ontspannen liggen en ontvangen. Wat losgelaten mag worden laat je los.

Er wordt tijdens de healing ook gekeken naar het totaal beeld in het lichaam. Stoomt alles goed? Is het lichaam in balans en welke lichamelijke klachten zijn er aanwezig. Daarbij wordt alles weer in balans gebracht. Een enkele keer zijn daar meer healings voor nodig omdat er nog diepere stukken geheeld mogen worden.

Kinderen
Ik help kinderen die moeite hebben in hun lichaam te komen, zich veilig te voelen en grenzen te voelen. Het zijn voornamelijk hele gevoelige en intuitieve kinderen. Ik help kinderen vaak via hun ouders. Je kunt tijdens de healing stukken voor je kind loslaten. Dat kan ook als je voor een consult voor jezelf komt. Soms is het nog niet mogelijk dit via de ouders te doen. Dan kijk ik vaak naar andere opties. Ik ben naast healer ook opgeleid tot sociaal pedagogisch werker. Ik heb ervaring in de kinderopvang, als kindercoach en heb vele ouders en kinderdagverblijven geholpen bij opvoeding. Ik heb trainingen en opleidingen geschreven over het kind, waar ik jarenlang met veel plezier als docent heb gewerkt.


Lees ook andere opties in mijn praktijk:


Innerlijke kind werk
Hoe healing mijn leven veranderde
Kinderen en entiteiten
Karmische relaties
Blokkades van ouders die invloed hebben op het kind

Vorige levens
Vage klachten? Uit balans? Misschien wordt het tijd om naar binnen te keren voor de antwoorden

 

                                                                                                


Jij bent de belangrijkste sleutel tot jouw geestelijke en lichamelijke geluk. Alleen jij kunt het authentieke pad bewandelen zoals deze bedoeld is. Jij bent meester over jouw eigen leven en bezit de kracht om alles te zijn zoals dat bedoeld is. Maar soms voel je dit niet en kun je wel wat hulp en inzicht gebruiken. Ik zie het als mijn missie jou een stukje meer in jouw kracht te brengen en meester te worden over jouw eigen leven.

Ben jij klaar om meester over jouw eigen leven te worden en leiding te nemen over jouw eigen pad?


Ik ben Diana Annegarn, ik ben coach, medium, healer, reader en kinderfluisteraar. Ik doe dit werk sinds 2001. Ik gebruik mijn mediumschap zodat ik sneller/dieper tot de kern van een probleem kan komen. Ik doe dit op een nuchtere "beide benen op de grond" manier, met veel humor. Ik zeg niets voor (voorspel dus ook geen toekomst, en geef geen inzichten over keuzes die je zelf mag maken), het belangrijkste werk mag je zelf doen. Wel kan ik je vertellen waar je mag kijken en kan ik je inzicht of overzicht geven in je leven, relatie, opvoeding, werk of levenspad. Blokkades laten we gelijk los, want die zijn niet meer nodig om te dragen.


     


     


   
  
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.
Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je heb op mijn leven maar dit zijn de eerste woorden die mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
Locatie
Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer

Volg mij op facebook
Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01