Vorige levens
1-4-2018 Auteur Diana Annegarn


De een zegt dat het helemaal niet nodig is om vorige levens te onderzoeken, de ander vindt het allemaal onzin, maar bij heel veel mensen werkt het heel helend. Hoe kan dat?

Ik geloof dat er vele manieren zijn om mensen te helpen bij de stukken waar ze tegen aan lopen. En al deze verschillende manieren zijn belangrijk. Ik geloof dat het Goddelijke zich niet beperkt tot 1 ding en dat het Goddelijke het juist mogelijk maakt dat er meer opties zijn.


Zoals mijn gidsen mij ooit corrigeerde op de uitspraak dat er meerdere wegen naar Rome zijn, kwamen hij met de opmerking dat er oneindig veel wegen naar Rome zijn. Vorige leven is zo’n weg. Het is niet een weg waar iedereen zich in thuis voelt. Maar het is wel een weg om ergens te komen.

Met vorige levens werken is dan ook geen makkelijk werk. Ik heb gemerkt in de jaren dat ik met vorige levens werk, er veel te leren is. Het gaat niet alleen over het zien van vorige levens maar ook over de emoties die in het vorige leven zijn ontstaan. Net zo goed als patronen die zijn ontstaan.

Vorige levens waren natuurlijk niet allemaal leuk. Een voorbeeldje uit de praktijk is een persoon die na het zien van een vreselijk vorig leven, waarbij deze persoon zelf de dader was, de persoon in kwestie dacht dat hij daarna klaar was. Deze persoon zag zichzelf als goed en niet als kwaad. Dus dat kan maar 1 leven geweest zijn. Helaas voor deze persoon waren er nog meer en moesten er nog meer opgelost worden. Om de essentie toe te laten.

Het oplossen van vorige levens, zo noem ik het, is het terug gaan naar dit leven en de emoties en patronen die door dat leven zijn ontstaan laten stromen. Mijn manier van healing zorgt ervoor dat het zo uit de energie wordt weggehaald door engelen. Je hoeft dus niet te huilen o.d. Maar soms gebeurt het toch. Het helpt deze emoties te doorvoelen maar het hoeft helemaal niet. (zie artikel loslaten van karma)

Het helpt als de emoties weg zijn. In het dagelijkse leven voelen mensen ineens stroming en alles lijkt op zijn plek te vallen. Soms komen mensen met een klacht en door te kijken in deze klacht, in hun aura zie ik patronen uit vorige levens. Het kan soms een reeks van levens zijn. De ene keer gaat het om 1 leven en andere keren om een aantal levens. Bijvoorbeeld als de ziel ervoor gekozen heeft meerdere levens over 1 onderwerp te doen.

Soms zie ik terug dat als we helemaal naar het begin van het ontstaan gaan dat de ziel een aantal vorige levens als rode draad heeft. Dit heeft allemaal te maken met de doelen die de ziel op lange termijn wil bereiken. Bijvoorbeeld iemand wil in dit leven de aarde helpen bij het transformeren. Vaak hebben deze mensen al vele vorige levens gehad waarbij ze dit gedaan hebben. En vaak hebben ze alle kanten van het verhaal ervaren. In dit leven hebben ze dan voldoende levenservaring maar kunnen vorige levens nog voor een blokkade zorgen.

Vorige levens hebben allemaal hun eigen verhaal. Dankzij alle praktijkervaringen weet ik meer over incarneren en vorige levens dan vroeger. Het gaat niet alleen maar over een vorig leven. Het gaat ook over de oorsprong (God of licht) en het pad van incarnaties die mensen hebben gekozen. Het ene vorige leven gaat slechts over het ervaren van een emotie of loskomen uit een patroon. Terwijl andere gericht zijn op het doel van de ziel op deze aarde en in het universum.

Vorige levens kunnen naar een paar levens terug gaan, maar ook naar vorige levens op andere planeten. Maar ook de eerste splitsing met het Goddelijke of zijn of haar leven als engel. Soms kiezen zielen voor meerdere incarnaties zoals bijvoorbeeld eerst engel zijn, dan buitenaards zijn en vervolgens mens zijn. En zo zijn er meer combinaties.

Ons leven gaat ver terug. Niet bij iedereen maar wel bij de meeste. Soms heel ver en bij andere wat minder. Het leven als oude ziel is soms anders dan als jonge ziel. En niet iedere jonge ziel is dom. Sommige hebben misschien nog geen leven op de aarde gehad maar wel op ander planeten of zijn een keer engel geweest.

Mijn ervaring in de praktijk met zielen die voor de eerste keer naar de aarde komen is dat ze vaak nog heel sterk verbonden zijn met het Goddelijke. Hun bewustzijn is soms heel hoog maar door weinig ervaring door pijn die ontstaan is in vorige levens, kunnen ze soms moeilijk aansluiting vinden met de mensen en de wereld. In sommige tijdperken werden sommige van deze mensen gezien als Goddelijk of half mens half God. Ik heb ook levens gezien waarbij deze mensen hoge priesters of priesteressen waren. Ook waren er veel levens waarbij deze mensen hele belangrijke taken hadden die heel spiritueel zijn. Zoals kristallen die werden bewaakt of bepaalde energie. In onze tijd allemaal niet te begrijpen. Maar in andere tijden was dit heel normaal.

Het gebeurt ook wel eens dat vorige levens zich blijven herhalen in dit leven. Mensen kunnen last hebben van entiteiten die eigenlijk uit vorige levens afkomstig zijn. Het oplossen van dit vorige leven kan mensen helpen van entiteiten af te komen die ze soms al jaren meeslepen. Ook kunnen vorige levens lijden tot bepaalde geestelijke ziektes. Vaak gaat het over meerdere vorige levens.

Ik ben blij met alle ervaringen die ik heb gehad. Over vorige levens weten we nog niet alles maar dankzij ervaring leert de mens wat er te leren is.

Als iemand voor een vorig leven bij mij komt dan gaat de sessie als volgt:

Als reader kijk ik in iemands energie. Ik lees de ander. Zo noem je dat. Ik kan in de energie lezen wat er aan de hand is. Door het vorige leven uit te spreken zal de ziel tot rust komen. De ziel krijgt erkenning en voelt een last van zich afvallen. Samen kijken we er naar. Een enkeling herkent het en krijgt zelf beelden door. Weer een ander luistert alleen maar naar mijn verhaal en weer een ander huilt en kan niet verklaren waarom. Diep zuchten of woede horen er ook bij. Alle emoties die naar de oppervlakte komen mag worden losgelaten. Daar help ik je bij. Mijn werk is in een lichte trance waardoor mijn trilling en die van jou hoger worden. Daardoor kun je makkelijk loslaten wat er losgelaten wordt.

Vaak gaat het vanzelf. Maar omdat ik met engelen werk vragen zij altijd toestemming voor de handelingen die zij verrichten. Ik geef aan wat ze willen doen. Meestal vinden mensen alles wel prima. Daardoor kunnen we snel loslaten. Na het loslaten kun je vrijwel altijd verschil voelen. Al is het maar een rustig gevoel. Dat is dan voldoende voor jou. Sommige vorige levens zijn snel los te laten en anderen doen we een tijdje over.

In praktijk blijkt dat het soms nodig is veel uit dit leven op te lossen. Soms omdat het om een groot trauma gaat maar meestal omdat dat leven een link heeft met dit leven. En dan ook vaak omdat het verbonden is aan de missie die mensen hebben uitkozen op de aarde.

Het oplossen van deze stukken kan in dit leven vrij snel. Het bewustzijn van de mens wordt steeds hoger waardoor stukken makkelijker en sneller losgelaten kunnen worden. Het hele doorvoelen wat we eerder deden om wijzer van te worden is niet meer nodig. (zie artikel karma loslaten). 
              

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01