Kinderen en entiteiten
29-3-2019 Auteur Diana Annegarn

Het is een onderwerp waar veel mensen bang voor zijn. Praten over entiteiten. En zeker als het gaat over kinderen en entiteiten. Toch komt het heel vaak voor. Het gedrag van het kinderen is anders dan gemiddeld en ouders kunnen niet hun vinger er op leggen wat er nu aan de hand is. Met deze onverklaarbare dingen kom je vaak bij reguliere zorg niet verder. Het blijft altijd een vage klacht waar je mee moet leren leven. Maar soms is het noodzakelijk toch eens verder te kijken en dan kan dit onderwerp belangrijk zijn. Dit artikel gaat over entiteiten en trauma's bij de ouders of trauma's uit vorige levens.

Een moeder zei een tijdje geleden tegen mij: “Ik probeer het nog 1 keer in de reguliere zorg en daarna kom ik naar jou. Want de antwoorden zijn daar op”. En zo is het vaak. Ouders zitten met hun handen in het haar. Lopen al jaren onder behandeling bij de een of de ander en komen dan na een lange zoektocht bij mij terecht.

Het is niet zo dat ik in één druk op de knop alles op kan lossen. Maar de meeste ouders staan na een lange weg wel open voor wat ik te zeggen heb. Even luisteren naar een helend medium die vertelt dat je kind last heeft van een entiteit is heel spannend. Voor veel ouders ook heel eng. En als je zelf niet in deze dingen geloofd en altijd hebt weggedrukt is het ook super spannend.

Voor mij is het normaal. Ik kijk niet zo op van een entiteit. Maar ik haal ze niet zomaar weg. Deze entiteiten hebben een boodschap. Daar luister ik er naar en samen met de ouders helen we het kindje of gezin. Vaak gaat dit via ouders. Kinderen hoeven hiervoor niet aanwezig te zijn tenzij dat zo voelt. Entiteiten zijn er niet voor niets. Vaak komen we in diepere vorige levens. Ook hier is het soms wel raar om met ouders te praten over vorige levens op andere planeten als ouder hier nog nooit mee bezig zijn geweest. Maar tot nu toe geeft dat geen enkel probleem. Als kinderen maar van hun klacht afkomen.

Als helend medium zie ik vaak entiteiten bij kinderen en niet altijd even positief. Vaak kunnen het traumatische vorige levens zijn maar ook karma stukken van ouders. Kinderen kunnen in verbinding staan met overleden familieleden die ouders het liefst proberen te vergeten. Ook kunnen deze entiteiten verbonden zijn met trauma’s die ouders verstopt hebben. Niet alle ouders zijn bewust van deze trauma’s. Soms denken ouders dat het wegstoppen van een trauma het probleem weghoudt. Maar kinderen dragen vaak de gevolgen hier van, zonder dat ouders daar erg in hebben.

Door te luisteren naar de entiteiten komen deze trauma’s naar boven. Daar moet het wel tijd voor zijn anders werkt het niet. Want trauma’s zijn vaak verborgen omdat ze soms te heftig voelen om toe te laten. De meest voorkomende trauma bij ouders is misbruik. Soms hebben ze dit onderdrukt en andere keren weten ze er wel van af. Soms willen ouders hun kinderen hier niet mee belasten. Het is soms ook moeilijk om uit te leggen aan kinderen. Wat vertel je wel en wat niet? Maar soms ontkomen ouders er niet aan. Kinderen nemen het onbewust waar en hebben er last van.

We hoeven deze trauma’s niet aan kinderen te vertellen. Maar de emoties en patronen die door dit trauma ontstaan zijn, kun je leren loslaten. Dat zal ook helpen. Dit proces vindt zich allemaal op een onbewust niveau plaats bij het kind maar bij de ouders heel bewust. Een enkele keer spreken kinderen wel uit wat ze voelen. Het kan zijn dat er gidsen of engelen zijn die jouw kind helpen deze onverwerkte emoties van hun ouders een plekje te geven. Sommige kinderen kunnen heel makkelijk contact met deze gidsen maken en weten dan ook heel veel dingen makkelijk uit te leggen. Maar deze gave is niet voor ieder kind weggelegd.

Als kinderen last van entiteiten hebben, dan zie je dat in hun gedrag terug. Het is verschillend per kind. Bij het ene kind voel ik een leegte als een zwart gat en bij het andere kind zie ik gelijk een beeld van een entiteit. Ik stem mij er dan op af en luister wat deze te zeggen heeft. Soms praten ze niet en vraag ik het gaan gidsen.

Bij entiteiten geldt 1 regel en dat is licht of liefde. Dat is de enige wet in het universum. Iedereen moet zich daar aan houden. Dus zodra emoties zijn geheeld bij ouders en kinderen dan ontstaat er licht en laten entiteiten los. Er zijn mediums die entiteiten gewoon weghalen. Dat doe ik niet omdat ik een helend medium ben. Ik luister naar de boodschap en de ouders doen het harde werk. Een enkele keer gaan ze vanzelf weg, als ze doorhebben dat ik ze kan zien. Soms is wegsturen voldoende maar vaak niet. Daarom kijk ik liever naar de gehele boodschap.

Als jouw kindje last heeft van entiteiten kun je dat zien in hun gedrag. Ze zijn vaak boos en opstandig. In sommige gevallen extreem boos. Ze kunnen dan gaan krijsen en schreeuwen. Bij sommige kinderen is deze boosheid al van hun gezichtjes af te lezen. Weer een ander kindje kan niet aarden door entiteiten. Vaak zijn er ook blokkades uit vorige levens die een gat achter hebben gelaten in de aura. Deze kinderen doen vaak maar wat en voelen zelf niet wat ze moeten doen, het gevolg is dat hun gedrag anders wordt. Deze kinderen hebben vaak een link met psychiatrie of hebben problematische angsten.

Als het om een entiteit gaat, dan is het gedrag wat meer aanwezig en valt het op. Ouders vragen zich af wat er met hun kind aan de hand is. Ze voelen iets maar kunnen hun vinger er niet op leggen. Ze weten vaak ook niet waar ze hulp moeten zoeken. Het is geen medisch probleem en opvoedproblemen is soms ook te ver gezocht.

Entiteiten hebben altijd een boodschap. Het gebeurt wel eens dat ouders mijn hulp als laatste strohalm zien en nog nooit met paranormale dingen in aanraking zijn gekomen. Dan is het aan mij de angst over entiteiten bij ouders te verzachten door bewustwording mee te geven. Soms roept dit bij mij ook wel eens vraagtekens op. Hoe ga ik dit vertellen? Bijvoorbeeld als het gaat over buitenaardse entiteiten terwijl iemand daar niet open voor staat.

Ik werk zelden met kinderen erbij. Tenzij het kind deze entiteit echt kan zien of waarnemen op een andere manier en wat ouder is. Via de ouders werken zorgt er ook voor dat ouders op een andere manier naar het leven gaan kijken. Vaak is dit de eerste stap naar een spiritueel bewustzijn en dat zorgt voor veel meer ruimte voor het kind en ouders. Leren omgaan met negatieve entiteiten gaat vaak ook samen met het loslaten van angsten die met spiritualiteit te maken hebben. Overtuigingen die soms ook hun wortels hebben in vorige levens.

Er zijn ook mensen die continu last hebben van entiteiten. Ze komen regelmatig bij verschillende mediums die deze entiteiten weghalen. Ik haal ze niet weg omdat ze altijd een boodschap hebben. De belangrijkste boodschap is leren omgaan met licht en duister als onderdeel van het leven. Deze boodschap heeft diepere lagen die vaak nodig zijn om andere entiteiten in de toekomst buiten te sluiten. Soms is 1 sessie niet voldoende om het gehele plaatje te hebben. Als de entiteit gewoon wordt weggehaald en dieper gelegen boodschappen worden genegeerd dan is dat ontzettend jammer. Maar soms is 1 sessie voldoende en brengen we samen de entiteit naar het licht.

Voor sommige kinderen zijn entiteiten een groot probleem en vormen zij een verbinding met de duistere kant van het leven. Deze kinderen hebben heel veel angst. Vaak begrijpt het kindje de duistere kant van het leven niet en vaak ligt de oplossing bij onbewuste overtuigingen van de ouders. Soms zijn het hele gevoelige ouders of zeer gekwetste ouders die het moeilijk vinden met het leven om te gaan. Ze sluiten zich af van alles wat hun kan kwetsen en beschermen hun kindje het liefst tegen alle pijn op de wereld. Meestal komt dit ook door trauma maar de grondslag kan ook in vorige levens liggen. Vaak zie je dat ouders ook op een andere manier met spiritualiteit leren omgaan en met het leven zodat het probleem bij de kinderen oplost.

Entiteiten zijn dus vaak te herkennen in de overdreven boosheid of angsten van je kindje. Het is soms moeilijk voor de ouders zelf om te herkennen of er een entiteit in het spel is. Maar heb je zelf onderdrukte trauma’s waar je liever niet naar kijkt zoals misbruik dan zou je eens kunnen kijken of je hier iets mee kunt doen bij traumaverwerking. Er is altijd een energetische wisselwerking tussen ouder en kind.

Ervaring leert dat het proces bij de kinderen soms heel wat los kan maken bij ouders. Het is vaak een eerste stap naar heling van hun eigen innerlijke kind en het gezin. De ontdekking van hun eigen gevoeligheid en kwetsbaarheid. Zowel spiritueel als aards.

Heeft jouw kindje last van entiteiten? Heeft het onverklaarbare woede en driftbuien die niets te maken hebben met het feit dat je kind zichzelf niet kan zijn of zich niet gehoord voelt? Dan is dit misschien het onderzoeken waard. Mediums of kinderfluisteraars kunnen vaak jouw kindje ‘lezen’ en zien wat er aan de hand is. Entiteiten zijn vaak makkelijk weg te halen. Maar bij ieder kind is het verhaal anders. Daarom is het belangrijk de persoonlijke en unieke boodschap van deze gebeurtenis te achterhalen.

Ik als helend medium ondersteun alleen processen. Ik ga dieper dan alleen entiteiten weghalen. Wat wel heel leerzaam is maar soms wil je gewoon dat een entiteit weg wordt gehaald. Dan is het beter naar een ander medium te gaan. Ieder medium heeft zijn of haar eigen specialiteiten. 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01