Innerlijke kind werk
29-3-2019 Auteur Diana Annegarn

Het innerlijke kind werk is gericht op emoties, ego en relatie tussen ouder en kind. Het innerlijke kind is een belangrijk onderdeel van jou zijn. Het bepaald wie je bent en is in het leven jouw stuur naar de toekomst. Het innerlijke kind heeft informatie via ouders meegekregen die het los mag laten. Sommige informatie heb je als kind meegekregen waardoor je je onvrij voelt of niet goed jezelf kan zijn. Je hebt daardoor een verkeerd beeld gekregen over het leven en over jezelf.

Je draagt daardoor emoties bij je die moeilijk te verklaren zijn. Het zijn soms emoties van je ouders die je bij je draagt maar het kunnen ook emoties zijn die met kinderogen en kindergedachte zijn gevormd. Ze staan ons vaak in de weg.

Het bevrijden van het innerlijke kind zoals je helemaal jezelf kunt zijn zorgt voor een basis die je nodig hebt om in je kracht te kunnen staan.

Als trance healer ga ik nog wat dieper dan dat. Omdat ik mensen help thuis te komen in hun lichaam zie ik het innerlijke kind als fysiek deel en basis. Het is een fundament en voertuig waar de ziel in rust. Maar de ziel kan soms niet in het lichaam zijn. De ziel is soms niet volledig geïncarneerd en draagt vaak diepe trauma’s of kleine trauma’s bij zich. Soms uit vorige levens maar om bij het innerlijke kind te blijven kan het zijn dat trauma’s zijn ontstaan tijdens de zwangerschap, conceptie en soms vlak voor de conceptie. Als trance healer kan ik deze stukken zien en jou helpen deze los te laten.

Loslaten van emoties is voor het ego moeilijk te begrijpen. Deze houdt zich soms liever vast aan lijden en drama. Maar emoties kunnen gewoon worden losgelaten als ze
  ons niet meer dienen. Dit gaat samen met engelen die deze emoties uit jouw energie halen. Sommige mensen denken deze emoties nodig te hebben omdat ze er van leren en wijzer worden. Het loslaten van deze emoties versnelt dit proces. Je bent je lessen niet kwijt. Je kwartje valt alleen sneller. Je hoeft dan niet heel lang de emoties te voelen. Soms komen er andere emoties los. Emoties van bevrijding. Omdat ik direct met de ziel werk.

Het loslaten van innerlijke kind stukken kan gericht zijn op het herstellen van de relatie tussen ouder en kind. Dit kan ook met ouders die je niet kent of overleden ouders. Het helpt dan ook prima bij mensen die geadopteerd zijn of mensen waarbij ouders op jonge leeftijd zijn overleden.

NOTE: Sommige mensen zijn gewend te praten over emoties. In sommige gevallen is dat bij een sessie nodig. Vaak werken we er in een sessie aan dat de ziel klaar is om los te laten. Door emoties te doorvoelen en er over te praten, laten blokkades in het fysieke lichaam los. Dit is niet mijn manier. Ik werk in een uurtje rechtstreeks met de ziel. In de essentie is dan alles hersteld. Het zaad is dan geplant. Het harde werk kan je helemaal zelf. En vertrouw er op dat je geholpen wordt door de engelen. Een enkeling vraagt een extra consult aan. Dat is natuurlijk altijd mogelijk.

Voor sommige mensen is het nog belangrijk dat zij een healer zoeken die wel met het emotionele lichaam werkt. Het kan daarom zijn dat we een sessie eerder stoppen of vervolg sessies stoppen.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01