Hoe healing mijn leven veranderde
29-3-2019 Auteur Diana Annegarn

Ik was pas 21 (1993) toen ik helemaal vast liep met mijzelf. Ik was overspannen en depressief. Toen heette dat nog geen burnout. Ik kon niets meer dan alleen maar op bed liggen. Hoe kan dat? Zo jong en ik had een normaal leven. Kennelijk was er iets wat ik over het hoofd zag. Ik wist alleen niet wat.

Toen begon de zoektocht. Waar zocht ik naar? Ik weet het niet maar mijn lichaam scheen iets te willen wat ik zelf niet goed begreep. Ik kwam eerst bij een psycholoog terecht. Maar praten was niet mijn ding. Op een gegeven moment heb je wel door waar het gesprek naar toe gaat. Voor mij voegde een psycholoog niets toe. Ik had iets anders nodig. Maar wat?

Er was toen een programma op tv over reiki. Het ging over behandelingen van zieke mensen. Mijn lichaam trilde van onder tot boven en ik begon te huilen. Dat wou ik, maar wat was het? Toevallig kende mijn moeder iemand die reiki deed en zo kwam ik bij haar terecht. Het was als thuiskomen. Een warm bed waarbij ik innerlijk helemaal tot rust kon komen. Ik kon niet wachten op de volgende healing.

Dit opende de deur naar meer. Ik leerde veel van haar over mijzelf. Ze kon dingen in mijn lichaam voelen en ze kon ze herstellen. Zoals blokkades. Ik wist toen niet wat het was, maar ik leerde dat als ik deze oploste de energie in mijn lichaam weer kon stromen. Ik leerde ook dat deze blokkade meerdere lagen had om te herstellen. En zo kwam ik bij diepe emoties die ik niet eens wist dat ik die had.

Deze diepe emoties was niet het enige waar ik over leerde. Ik leerde ook over mijn lichaam en over mijn zelfherstellende vermogen. Ik leerde dat ik dingen kon waarnemen via intuïtie en dat als ik goed naar mijn lichaam luisterde deze zelf kon aangeven wat ik nodig had om te herstellen.

Van iemand die machteloos toekeek hoe mijn lichaam er mee gestopt was, werd ik iemand die de beheersing over mijn eigen gezondheid terug kreeg. Mijn gezondheid is een boodschap. Voorkomen dat ik ziek wordt kan ik niet, wel kan ik er alles aan doen om gezond te blijven. Ziek zijn is een boodschap en helpt mij verder te groeien.

Al snel werd in de healings duidelijk dat ik een medium was. Ik ben toen allemaal cursussen gaan volgen voor persoonlijke ontwikkeling en om vooral meer van mijn gidsen te kunnen leren. Veel healing cursussen waren het gevolg. Elke cursus die ik deed leerde mij veel over mijzelf, over mijn lichaam en over mijn ziel.

Vooral het feit dat ik zelf kon leren mijn lichaam te genezen gaf mij de kracht die ik nodig had. Het gevoel van machteloosheid en het afhankelijk zijn van artsen gaf mij geen prettig gevoel. Ook daar voelde ik mij soms machteloos omdat het maar niet lukte hun duidelijk te maken wat ik van binnen voelde.

In een kort gesprekje wat ik kreeg, ging ik vaak naar huis met een naar gevoel en een doosje medicijnen. Als ik geen medicijnen kreeg, voelde ik mij niet gehoord want vaak werd het dan afgedaan met stress, geen zorgen maken of er is niets aan de hand.

Terwijl bij healing ik de antwoorden kreeg die ik zocht. Ik voelde mij gezien en gehoord. Ik voelde dat de klachten die ik in mijn lichaam kon voelen niet altijd een ziekte waren. Het zijn blokkades en die zijn op te lossen.

Jaren later ben ik zelf als healer gaan werken. Nu niet meer volgens een cursus. In de loop van de jaren heb ik via gesprekken en contact met mijn gidsen zelf healing methodes ontwikkelt die veel op de transformatie gericht zijn.

Als het gaat om gezondheid zijn we nog allemaal lerend. Of je nu healer bent of arts. Ik geloof dat iedereen die met healing of gezondheid te maken heeft, samen geïncarneerd is om gezondheid naar een hoger en bewuster niveau te brengen. Dit kan alleen maar door te leren. Dus ik geloof ook dat we alle antwoorden nog niet hebben en dat we elkaar nodig hebben tijdens deze zoektocht naar antwoorden. Wat ontstaat als we meer eenheid creëren. Zou kunnen we nog meer wijsheid met de mensen delen.

Het geeft niet dat we leren. Maar laten we daar open over zijn en bewust van zijn. Tijdens mijn werk stuur ik regelmatig mensen door naar andere professionals. Ik werk in mijn praktijk niet met ziektes. Ik krijg deze vraag soms wel, maar ik verwijs altijd naar een arts. Ik breng bewustwording en transformatie. Soms gaat een ziektebeeld weg. Maar ik kan in dit ziektebeeld kijken en soms is de genezing van dit ziektebeeld niet in 1 keer op te lossen. Het kost vaak tijd. En daar hoort vaak ook de medische wereld bij, ook al willen mensen dit niet. Het is onderdeel van de les die ze hebben uitgekozen.

Ik geloof dat iedereen een healer is. Al is het alleen maar de allerbeste healer van je eigen lichaam. Wij hebben allemaal het vermogen ons lichaam te helen en zijn daar super goed in. Maar het is aan ons dit te onderzoeken en dit deel van onszelf te hervinden. Gezondheid treft ons allemaal en genezing ook.

Ik geloof niet in een genezing die binnen een paar seconde plaats vindt. Ik geloof wel in wonderen. En soms als mensen het juiste bewustzijn hebben bereikt is genezing met 1 druk op de knop op te lossen. Veel pijn is te bestrijden met medicatie, veel blokkades zijn op te lossen met healings maar veel diepere problemen die hier achter liggen zijn alleen maar op te lossen met bewustwording. Het is belangrijk te weten wat ons lichaam ziek maakt en hoe we dit op kunnen lossen.

Vorige levens spelen hier een belangrijke rol in. Ergens is de blokkade ontstaan en vaak niet eens in dit leven. Ik noem het de angel of essentie van het probleem. Vaak door de angel weg te halen kan het herstel beginnen. Maar door de jaren heen zijn er veel gedachte of patronen ontstaan die er voor zorgen dat mensen het probleem blijven vasthouden. Dus ook hier geldt dat bewustwording van belang is en herhaling nodig is om patronen te doorbreken.

Healing is dus geen gewone of homeopathische pil. Het is geen methode die je toepast om overal van af te zijn. Het is een bewustwording en levenswijze die er voor zorgt dat je op een andere manier met jezelf en met je gezondheid omgaat. Je krijgt zoveel meer dan alleen maar genezing. Het is als thuiskomen in jezelf en gehoord worden op vlakken waar je je al jaren niet in gehoord voelt. Het is balsem voor de ziel.

Healing doe je voor jezelf. En niet alleen als je ziek bent maar vooral om jezelf te helen op verschillende vlakken. Om uiteindelijk thuis te komen in je eigen lichaam.

 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01