Geboorte trauma's en IVF

Ben je net bevallen maar komt die roze wolk niet? Mis je kracht of voel je een leegte? Heb je het gevoel dat er iets ontbreekt of dat er iets niet goed voelt? Voel je geen hechting met jouw kind? Loop je tegen allemaal problemen aan in jezelf en kom je er maar niet uit? Wil jouw kindje niet goed opstarten?

De geboorte
De geboorte is een belangrijke gebeurtenis in ons leven. Het is niet voor niets de vrouwen tot aan hun dood kunnen ervaren hoe dit is geweest tot in de kleinste details. Toch is er maar weinig over bekent. We gaan er snel vanuit dat iedereen daarna zijn roze wolk gaat vieren. Maar dat is niet altijd zo. Wat er allemaal gebeurt is tijdens de bevalling moet goed verwerkt worden. Ook al lijkt alles goed te zijn gegaan. Stapje voor stapje de bevalling doornemen helpt je de kracht te vinden die je nodig hebt voor de opvoeding maar helpt jouw kind ook op eigen benen te komen. Inzicht krijgen in de geboorte zorgt ervoor dat je alles anders gaat zien en dieper en bewuster in een vrouwelijke kracht komt. Deze vrouwelijke kracht kun je zo diep en bewust mogelijk ervaren tot je oersterk en oerkracht kunt voelen tot in het diepste puntje van jouw tenen.

IVF, ICSI, IUI en verwerking
IVF wordt vaak luchtig over gedaan. Maar IVF heeft impact op een vrouw, partner en op het kind. Zodra het kindje aanwezig is ervaren sommige vrouwen een roze wolk. En ook van de omgeving wordt er van je verwacht dat je een roze wolk hebt. Want je hebt toch een kindje? Maar niet voor iedereen is dit waarheid. De gevolgen van IVF kunnen jarenlang op de achtergrond aanwezig zijn. Na de IVF wil je misschien weer opbouwen en opnieuw jullie gelukkige gezinnetje opbouwen. Het verwerken van het IVF proces is daarom belangrijk. Ook het begrijpen van jezelf. De leegte of onvoldoende hechting die na afloop kan ontstaan is energetisch te herstellen. Voor jou en jouw kindje. Het is mogelijk vrouwelijke stukken in jezelf te helen en te begrijpen. Er kan om verschillende redenen voor IFV gekozen zijn. Dus ieder verhaal is ander. Daarom luister ik altijd naar de unieke verhalen van mensen.

 

                                                                                                              


Jij bent de belangrijkste sleutel tot jouw geestelijke en lichamelijke geluk. Alleen jij kunt het authentieke pad bewandelen zoals deze bedoeld is. Jij bent meester over jouw eigen leven en bezit de kracht om alles te zijn zoals dat bedoeld is. Maar soms voel je dit niet en kun je wel wat hulp en inzicht gebruiken. Ik zie het als mijn missie jou een stukje meer in jouw kracht te brengen en meester te worden over jouw eigen leven.

Ben jij klaar om meester over jouw eigen leven te worden en leiding te nemen over jouw eigen pad?


Ik ben Diana Annegarn, ik ben coach, medium, healer, reader en kinderfluisteraar. Ik doe dit werk sinds 2001. Ik gebruik mijn mediumschap zodat ik sneller/dieper tot de kern van een probleem kan komen. Ik doe dit op een nuchtere "beide benen op de grond" manier, met veel humor. Ik zeg niets voor (voorspel dus ook geen toekomst, en geef geen inzichten over keuzes die je zelf mag maken), het belangrijkste werk mag je zelf doen. Wel kan ik je vertellen waar je mag kijken en kan ik je inzicht of overzicht geven in je leven, relatie, opvoeding, werk of levenspad. Blokkades laten we gelijk los, want die zijn niet meer nodig om te dragen.


     


     

   
  
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.
Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je heb op mijn leven maar dit zijn de eerste woorden die mij zijn opgekomen.  

T. uit D.

Locatie

Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst

Disclaimer

Volg mij op facebook


Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01