Over mijzelfAgendaConsult/contact
 
 
Website
Voor het gebruik van deze website zijn gebruikersvoorwaarde van toepassing. Door gebruik te maken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruikersvoorwaarde en deze te hebben aanvaard.

De artikelen die op de website staan zijn bedoeld mensen te helpen bij zelfrealisatie en hun pad naar meesterschap. Als lezer ben je zelf verantwoordelijk voor het ontvangen van de informatie. Het advies is te lezen wat met u resoneert en los te laten wat niet voor u bedoeld is.

De artikelen op deze site zijn geschreven naar aanleiding van eigen zoektocht en levenservaring. Zowel persoonlijke levenservaring als ervaring in de sessies. Ervaringen van de sessies worden niet letterlijk naverteld en ook geen namen genoemd. Om zo de privacy van mensen te behouden.

De artikelen zijn met grote zorgvuldigheid geschreven en van algemene aard. Ze zijn niet bedoeld om hulpverlening uit te sluiten. Je gaat akkoord dat zelf verantwoordelijk bent op tijd hulp te zoeken als dat nodig is.

E-mail
Bij het sturen van een e-mail of gebruik maken van de contact pagina ben je op de hoogte van de privacyreglement op deze website.

Praktijk
Bij sessies bent u op de hoogte van alle voorwaarde en privacy beleid die op deze website staan.

Diana Annegarn coaching en healing stelt zich niet verantwoordelijk voor schade die is ontstaan tijdens de heenreis of terugreis na de sessie.

Diana Annegarn coaching en healing stelt zich niet verantwoordelijk voor problemen die ontstaan via skype. Bijvoorbeeld een slechte verbinding of onmogelijke verbinding. Ook niet voor telefoonproblemen die ontstaan zijn tijdens bellen.

* De nieuwste artikelen in jouw inbox
* Makkelijk af te zeggen
* Af en toe een nieuwe nieuwsbrief
* Je
privacy is goed geregeld

   
 
        
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   
         
     Locatie

Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij:


  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01