Website
Voor het gebruik van deze website zijn gebruikersvoorwaarde van toepassing. Door gebruik te maken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruikersvoorwaarde en deze te hebben aanvaard.

De artikelen die op de website staan zijn bedoeld mensen te helpen bij zelfrealisatie en hun pad naar meesterschap. Als lezer ben je zelf verantwoordelijk voor het ontvangen van de informatie. Het advies is te lezen wat met u resoneert en los te laten wat niet voor u bedoeld is.

De artikelen op deze site zijn geschreven naar aanleiding van eigen zoektocht en levenservaring. Zowel persoonlijke levenservaring als ervaring in de sessies. Ervaringen van de sessies worden niet letterlijk naverteld en ook geen namen genoemd. Om zo de privacy van mensen te behouden.

De artikelen zijn met grote zorgvuldigheid geschreven en van algemene aard. Ze zijn niet bedoeld om hulpverlening uit te sluiten. Je gaat akkoord dat zelf verantwoordelijk bent op tijd hulp te zoeken als dat nodig is.

E-mail
Bij het sturen van een e-mail of gebruik maken van de contact pagina ben je op de hoogte van de privacyreglement op deze website.

Praktijk
Bij sessies bent u op de hoogte van alle voorwaarde en privacy beleid die op deze website staan.

Diana Annegarn coaching en healing stelt zich niet verantwoordelijk voor schade die is ontstaan tijdens de heenreis of terugreis na de sessie.

Diana Annegarn coaching en healing stelt zich niet verantwoordelijk voor problemen die ontstaan via skype. Bijvoorbeeld een slechte verbinding of onmogelijke verbinding. Ook niet voor telefoonproblemen die ontstaan zijn tijdens bellen.

* Inspiratie om jou te helpen in je lichaam en op aarde thuis te komen.
* Makkelijk af te zeggen
* 1x per 2 maanden
* Je privacy is goed geregeld

 

                                                                                                


Jij bent de belangrijkste sleutel tot jouw geestelijke en lichamelijke geluk. Alleen jij kunt het authentieke pad bewandelen zoals deze bedoeld is. Jij bent meester over jouw eigen leven en bezit de kracht om alles te zijn zoals dat bedoeld is. Maar soms voel je dit niet en kun je wel wat hulp en inzicht gebruiken. Ik zie het als mijn missie jou een stukje meer in jouw kracht te brengen en meester te worden over jouw eigen leven.

Ben jij klaar om meester over jouw eigen leven te worden en leiding te nemen over jouw eigen pad?


Ik ben Diana Annegarn, ik ben coach, medium, healer, reader en kinderfluisteraar. Ik doe dit werk sinds 2001. Ik gebruik mijn mediumschap zodat ik sneller/dieper tot de kern van een probleem kan komen. Ik doe dit op een nuchtere "beide benen op de grond" manier, met veel humor. Ik zeg niets voor (voorspel dus ook geen toekomst, en geef geen inzichten over keuzes die je zelf mag maken), het belangrijkste werk mag je zelf doen. Wel kan ik je vertellen waar je mag kijken en kan ik je inzicht of overzicht geven in je leven, relatie, opvoeding, werk of levenspad. Blokkades laten we gelijk los, want die zijn niet meer nodig om te dragen.


     


     

   
  
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.
Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je heb op mijn leven maar dit zijn de eerste woorden die mij zijn opgekomen.  

T. uit D.

Locatie

Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer

Volg mij op facebook


Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01