Corona begeleiding, healing en reading

voor volwassenen, kinderen en bedrijven


We leven in een tijd die helemaal anders gaat dan wij zijn gewend. Dat vraagt veel aanpassing en creativiteit. Het kan een aanvulling zijn en precies wat je nodig hebt. Maar het kan ook jouw leven helemaal op zijn kop zetten.

Als transformatiecoach weet ik als geen ander dat dit de tijd is waar ik en andere lichtwerkers al jaren op voorbereid worden. De transformatie van de aarde die al een aantal jaren aan de gang is heeft nu weer een nieuwe wending gekregen. Dat gaat altijd samen met groei en naar de oppervlakte komt alles wat onze groei beperkt. Ineens kijken we anders naar de wereld, anders naar onze medemens, onze partner of ons gezin. Ineens hebben we andere zorgen dan normaal en angsten die ons geluk en innerlijke rust beïnvloeden.

Het proces waar de mens door heen gaat in deze tijd is niet alleen isolatie of corona maar ook een innerlijk proces. Opnieuw mogen we naar onszelf kijken. Wat we te zien krijgen kan voor de één helder zijn maar de ander kan helemaal vast lopen met zichzelf of in het gezin. Als transformatiecoach voel ik heel helder de processen wij waar als mens door heen gaan en ik zie het ook als mijn missie mensen daarin te begeleiden.

Al anderhalf jaar doe ik mijn consulten via skype. Dit werkt prima. Voor sommige is dit een uitkomst omdat dat heel veel reistijd scheelt en andere zien mij liever persoonlijk. Maar dat gaat nu even niet. Ik kan mij voorstellen dat dit voor jou een aanpassing is maar het werkt prima. Het werkt niet bij mensen die er niet voor open staan. Dus voel wat voor jou goed voelt.

Persoonlijke sessies voor jezelf
Ieder heeft een eigen hulpvraag in deze tijd. Het is in deze tijd belangrijk jezelf te zijn en jezelf te laten zien vanuit het hart. Het kan zijn dat je daar wat stagneert. Jezelf zijn zie je terug in je werk, gezin en relatie. Dus ook daar kunnen stagnaties ontstaan. Verder heb ik ook healingen gegeven aan mensen met corona. Ook daar zie ik het patroon dat het voor hun belangrijk is blokkades los te laten zodat ze meer ruimte (longen) voor zichzelf durven innemen.

Persoonlijke sessies voor kinderen
Alhoewel veel kinderen op dit moment minder druk ervaren gaat het met hun over het algemeen heel goed. Maar veel gevoelige kinderen kunnen toch last hebben van alle veranderingen die wereldwijd gebeuren. Voor kinderen is het mogelijk een aparte sessie te doen. Dat kan gewoon via de ouders.

Persoonlijke sessies bedrijven
Als bedrijf wordt er op dit moment van je verwacht mee te gaan met alle veranderingen. Dit betekent voor iedereen weer iets anders. Maar het kan een grote opgave voor je zijn om hier in mee te gaan. Het vraagt creativiteit, visie en veerkracht en dit kan bij jou stagneren. Samen kijken we naar de opties en mogelijkheden die bij jou passen.

Healings bij corona
Het is mogelijk healings te ontvangen als je corona hebt. Ik geef dan 3 healings op afstand. De bijdrage is €55 euro voor 3 sessies die je vooraf betaald. (normaal €75) De healings duren ongeveer een kwartier tot een half uur. Als je een e-mail stuurt krijg je van mij te horen hoe het werkt. Ik kan niet genezen zo werkt het niet. Ik kan alleen maar proberen te helpen. Dan nog doe je zelf verder al het werk. Ik geef de eerste healing samen met buitenaardse op het immuunsysteem (het fysiek deel). Daarna krijg je nog twee healings voor de ziel en persoonlijke stukken/ontwikkeling. Ik krijg zelf door wat ik mag helen.

Begeleiding bij dood en sterfte door corona
Als iemand komt te overlijden dan is dat een verdrietige tijd. Als nabestaande ga je een periode van rouw tegemoet. De laatste paar dagen, de dood en de begrafenis spelen een belangrijke rol bij het verwerken en rouw. Maar door de corona gaat dit allemaal anders en zit je misschien met heel veel extra verdriet, schuldgevoel en vragen. Vanuit de spirituele wereld samen met gidsen en engelen begeleid ik jou of degene die is overleden bij het proces na de dood. Het kan ook zijn dat je iemand kent die komt te overlijden en je wilt steun bij de overgang omdat je deze zelf niet kan geven. Wat je wens ook is, ik hoop dat wij (ik en mijn team) jouw weg wat dragelijker kunnen maken met inzichten en eventueel healing. 

                                                                                                              


Jij bent de belangrijkste sleutel tot jouw geestelijke en lichamelijke geluk. Alleen jij kunt het authentieke pad bewandelen zoals deze bedoeld is. Jij bent meester over jouw eigen leven en bezit de kracht om alles te zijn zoals dat bedoeld is. Maar soms voel je dit niet en kun je wel wat hulp en inzicht gebruiken. Ik zie het als mijn missie jou een stukje meer in jouw kracht te brengen en meester te worden over jouw eigen leven.

Ben jij klaar om meester over jouw eigen leven te worden en leiding te nemen over jouw eigen pad?


Ik ben Diana Annegarn, ik ben coach, medium, healer, reader en kinderfluisteraar. Ik doe dit werk sinds 2001. Ik gebruik mijn mediumschap zodat ik sneller/dieper tot de kern van een probleem kan komen. Ik doe dit op een nuchtere "beide benen op de grond" manier, met veel humor. Ik zeg niets voor (voorspel dus ook geen toekomst, en geef geen inzichten over keuzes die je zelf mag maken), het belangrijkste werk mag je zelf doen. Wel kan ik je vertellen waar je mag kijken en kan ik je inzicht of overzicht geven in je leven, relatie, opvoeding, werk of levenspad. Blokkades laten we gelijk los, want die zijn niet meer nodig om te dragen.


     


     

   
  
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.
Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je heb op mijn leven maar dit zijn de eerste woorden die mij zijn opgekomen.  

T. uit D.

Locatie

Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst

Disclaimer

Volg mij op facebook


Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01