Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis. Overdag ben ik niet altijd bereikbaar dus via e-mail werkt het beste. Ik werk op werkdagen in de ochtend tot 12 uur of in de avond vanaf 19.00 uur.

Ik ben transformatie healer, reader en coach. Ik help mensen vooruit in het leven of grote veranderingen toe te laten waar ze zelf moeilijk door heen komen.De bijdrage voor sessie in 2019
De sessie duurt 50 min tot een uur. De bijdrage voor een consult is €100. Samen kijken we naar wat er losgelaten mag worden en hoe we jou verder kunnen helpen. Het kan zijn dat de sessie eerder stopt als blijkt dat ik geen informatie meer doorkrijg. Je betaald dan €25 euro per kwartier, naar boven afgerond.

3 soorten consulten
Consult 1: Inzicht in jezelf waar meestal 1 consult voor nodig is.
Consult 2: Consulten omdat je vast bent gelopen, hierna volgt een vervolgafspraak.
Consult 3: Consulten omdat je vast bent gelopen, hierna plan je zelf weer een vervolgafspraak op het moment dat dit voor jou goed voelt.

Wachtlijst
Door drukte is er een wachtlijst ontstaan van ongeveer 1,5 maand. Maar ik beloof dat ik je zo snel mogelijk zal inplannen als er een plekje vrij is.

Buitenland en skype
Het is mogelijk sessies via skype te ontvangen. Ook in het buitenland is skype een optie! De sessies zijn eventueel in het Engels mogelijk.

Verhinderd?
Het kan zijn dat u verhinderd bent om te komen. Ik wil u vragen dit op tijd te laten weten. Binnen 24 uur. De kosten worden anders in rekening gebracht.

Beroepsvereniging
Ik ben aangesloten bij een beroepsvereniging en voldoe daarmee aan de wet gestelde eisen. Het is helaas niet mogelijk de factuur te declareren bij uw zorgverzekeraar. De wet heeft verplichtingen aan het vak van healer gesteld om de mensen die een healing ontvangen te beschermen om kwaliteit te waarborgen.

CAT behandelovereenkomst

Zo werkt de aanmelding
Na de aanmelding ontvang je van mij een e-mail met daarin informatie hoe je de betaling kunt doen en behandelovereenkomst. Als het om een kind gaat krijg je toestemmingsformulier mee. Deze moet door beide ouders worden ingevuld. Om je beter te kunnen helpen is het fijn als je van tevoren aangeeft om wat voor consult het gaat.

Lees eerst de werkwijze even door. Dan weet je hoe ik werk.


     


     


   
  
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.
Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
 
Locatie
Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook
Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01