Over mijzelfAgendaConsult/contact
 
 
De praktijk is op dit moment gesloten! Wegens herstel van ziekte en andere bijzondere groeiprocessen, die mij op dit moment helpen alle nieuwe energieën te integreren in mijn leven. Ik ga ervan uit dat ik tot januari gesloten blijf. Het is mogelijk om op een wachtlijst te staan. Je mag altijd tegen die tijd nog afzeggen als het achteraf toch niet meer nodig is. Stuur dan een e-mail (klik hier) Ik heb een youtube kanaal (klik hier) geopend, zodat mensen toch alle inzichten die ik heb gekregen die passen bij de processen in deze tijd waar we allemaal doorheen gaan, kunnen beluisteren. Je mag ook een vraag sturen via e-mail dan maak ik weer een nieuw filmpje met een antwoord of uitleg op jouw vraag.


-----------------------------------------------------------------------------------


Ik heb mijn praktijk sinds 2001 in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis. Overdag ben ik niet altijd bereikbaar dus via e-mail werkt het beste. Ik werk op werkdagen in de ochtend/middag tot 14 uur of in de avond vanaf 19.00 uur.

Zo werk ik
Ik ben transformatie healer, reader, coach en visionair. Ik help mensen vooruit in het leven of grote veranderingen toe te laten waar ze zelf moeilijk door heen komen of bewust door heen willen gaan. Verder help ik mensen hun levenspad, levensdoel en missie te begrijpen. Ik help mensen bij het ascentieproces, tweelingzielen, karmische relaties, vorige levens/regressie, mannelijke en vrouwelijk kracht en begeleid mensen en bedrijven naar de nieuwe wereld.

Ik schep vooral ruimte, overzicht, inzicht in verleden/heden/toekomst, inzicht in 'waar het naar toe gaat', inzicht en onderliggende emoties en deze los laten en waarom het gebeurt of waarom het zo moest gaan. Emoties laten we gelijk los. Na deze inzichten weet je vaak zelf wat je te doen staat en hoe je daar kunt komen. Dit komt omdat de ruimte die ontstaat jouw eigen kracht en intuïtie versterkt. Iets wat je van nature bezit. Ik vertrouw op deze kracht in jezelf en de spirituele hulp die jij bewust of onbewust hierbij krijgt.

Therapeutische begeleiding
Begeleiding bij mensen die van nature deze kracht niet sterk hebben omdat ze mentaal of geestelijk niet in staat zijn bij hun eigen kracht te komen kunnen ook bij mij terecht maar dan in samenwerking met familie en behandelaars uit de reguliere zorg. Het betreft hier vaak begeleiding van mensen met zware medicijnen, drugsverslaving of psychiatrische stoornissen. De begeleiding loopt van vaak energetisch via familie. Van tevoren is er een intake gesprek nodig met behandelaars en familie om te kijken of energetische begeleiding mogelijk is, soms wil de ziel zelf niet.

Bedrijven
Bij begeleiding van bedrijven die willen groeien, inzicht willen, diepe schulden en problemen hebben, vast zitten in oude systemen of juist grote nieuwe stappen willen zetten en daar inzicht bij kunnen gebruiken van een medium/visionair, kunnen ook in mijn praktijk terecht. Ik kom niet op locatie dan ervaar ik teveel energie. Op afstand in mijn eigen ruimte kan ik zuiverder blijven. Alles kan via skype wat misschien even wennen is. Ik zeg je geen dingen voor. Ik leer je op eigen wijze de stappen binnen jouw bedrijf zelf te zetten. Dat kan alleen maar door persoonlijke groei, healing en bewustwording. Je gaat dus een innerlijk proces aan en ik leer je hoe dit in verbinding is met jouw werk/bedrijf en hoe je verandering zelf kunt aanbrengen. Mijn healingen zijn erop gericht dat je oude energie of oud zeer uit dit leven en vorige levens los gaat laten. Daarna kun je het prima zelf.

Kinderfluisteraar
Het is soms fijn inzichten te krijgen in kinderen die zichzelf niet kunnen uiten (vooral baby's en geboortetrauma's). Maar ook inzichten in kinderen of volwassenen met een beperking of stoornis die zichzelf niet helemaal goed kunnen uitdrukken om te kijken wat iemand nodig is en hoe je hulp op begeleiding/opvoeding beter kunt aanpassen aan de behoefte van de persoon. Ik geven eventueel overzicht in een plan van aanpak om stapsgewijs tot resultaat te komen.

Nieuwetijdskinderen - het kind van nu
Ook begeleid ik nieuwetijdskinderen of hoogsensitieve kinderen, de ouders en verbindingen met de maatschappij zoals onderwijs, zorg of bevalling. Ik help kinderen te kunnen landen op aarde, om te gaan met hun gevoeligheid, bevallingstrauma's los te laten, op eigen benen staan of in eigen kracht te komen. Dat gaat vaak via hun ouders, kinderen hoeven hiervoor niet aanwezig te zijn. Ik help hun ouders om te gaan met de verwachtingen in deze wereld die soms zo tegenstrijdig zijn met wie het kind van nature is.

Ziekte en overlijden
Bij ziekte en overlijden kijken we naar het hele plaatje. Meestal overvalt het je en kun je wel wat inzicht gebruiken. Begeleiding bij ziekte/herstel of bij overlijden kan je helpen het pad te bewandelen dat je moet/mag gaan. Daarin kun je misschien wel wat inzicht gebruiken. Welke keuzes maak je? Hoe rond je goed af? Is er hoop? Waar gaat de weg naar toe? Welke opties heb je? Inzicht in leven en dood.

Contact met overledenen
Soms wil je elkaar nog zoveel vragen en vertellen. Het is nog niet af en je zoekt nog afronding. Dan is een gesprek met een overledenen vaak heel fijn. Het kan helpen bij een rouwproces maar ook bij het oplossen van onuitgesproken stukken. Maar het helpt de overledenen ook als deze onbedoeld vast blijven zitten aan de aarde omdat hun omgeving hun niet goed kan loslaten of de dood niet goed kan verwerken (bijvoorbeeld bij een plotseling overlijden of zelfdoding).

Negatieve entiteiten, zwarte magie en negatieve buitenaardse
Bij entiteiten is het mogelijk deze te laten verwijderen. Wel gaat dit samen met persoonlijke ontwikkeling. Ik luister altijd naar het verhaal van de entiteit als dat mogelijk is. Niets is wat het lijkt en alles heeft een reden. Ook zwarte magie, vloeken, negatieve buitenaardse en andere vormen van magie zijn te verwijderen. Ook dit gaat samen met persoonlijke ontwikkeling. Ik vertrouw erop dat als je zwarte magie wilt weg laten halen dat je ook de kracht hebt jezelf verder te ontwikkelen. Magie is een energie die zelden goed begrepen wordt. Meestal staan mensen niet alleen aan de ontvanger kant en is er in vorige levens vaak een zenderkant aanwezig. Het is voor sommige belangrijk magie te leren begrijpen en hier mee te leren omgaan om zo de hele lijn van zender en ontvanger te reinigingen. Hiervoor heb je vaak meerdere sessies nodig! Dit is tevens wel een hele mooie spirituele ontwikkeling die je jezelf gunt omdat je daarmee het pad van de priester of priesteres in jezelf opent.

Relaties en tweelingzielen
Bij relaties en tweelingzielen gaat het vaak over mannelijkheid en vrouwelijkheid in verbinding maar ook over innerlijke kind stukken, karma en vorige levens. Soms loop je vast en kun je wel wat inzicht gebruiken. Samen gaan we energetische blokkades oplossen wat inzicht geeft in je relatie met de ander.

Als visionair en spiritueel lerares heb ik inzicht in de nieuwe wereld en help mensen waar ik kan deze nieuwe wereld te realiseren. Ik help alleen bij processen en transformatie bij mensen die aan zichzelf willen werken en het hoe en waarom willen begrijpen. Ik kijk niet in het leven van een ander (het gaat over jou) en beantwoord ook geen vragen over de toekomst. De focus ligt op jouw stukken en de volgende stap in jouw ontwikkeling om verder te komen. Keuzes mag je zelf maken.

Corona nieuws!
* Al 3 jaar werk ik via skype. Als transformatiecoach help ik mensen mee te gaan met de veranderingen die deze tijd geeft met inzichten en healingen in samenwerking met mijn eigen team van gidsen en engelen. Dit gaat prima via skype zo is het ook mogelijk in het buitenland een consult te doen. Het is wel belangrijk dat je je er voor open kunt stellen, het zou zonde zijn als je hulp nodig hebt en je je laat tegen houden door skype terwijl het ook heel goed werkt. Voel of het voor jou goed voelt of niet. Het is misschien anders dan je gewend bent. Maar deze tijd is wat het is.

Ik benantwoord helaas geen vragen via e-mail, whatsapp of facebook. Dit is de reden.....
Als medium kreeg ik dagelijks veel vragen van mensen via e-mail of whatsapp. Ik ben heel gevoelig en daarom is het voor mij belangrijk mijn ruimte schoon te houden en goed voor mijzelf te zorgen. Dat doe ik op de momenten dat ik niet werk. Door de drukte in mijn praktijk is deze ruimte voor mij heilig geworden. Als geen ander weet ik hoe belangrijk deze ruimte voor mij is om zuiver te blijven. Om die reden moest ik ergens een grens trekken bij alle vragen die binnen kwamen. Hoe graag ik ook iedereen wil helpen, het zal ten kosten gaan van de kwaliteit die ik wil neerzetten. Vandaar dat ik dit niet meer doe.


Overzicht per januari 2022
Alleen een reading €85
Healing, reading en coaching €100
Kort inzicht €15
Reiki inwijdingen € 150 per inwijding
Reiki inwijdingen bij bedrijven

€150 p.p. en 15% korting op het totaalbedrag. De cursussen worden aan bedrijven aangeboden als een cursus persoonlijke ontwikkeling voor personeel.
Kortingen? Meld je aan op facebook, daar zul je af en toe een kortingsbon vinden.

3 soorten consulten
Consult 1: Inzicht in jezelf waar meestal 1 consult voor nodig is.
Consult 2: Consulten omdat je vast bent gelopen, hierna volgt een vervolgafspraak.
Consult 3: Consulten omdat je vast bent gelopen, hierna plan je zelf weer een vervolgafspraak op het moment dat dit voor jou goed voelt.


Spoed?
Ik krijg veel mensen die zo snel mogelijk geholpen willen worden. Helaas is dat niet mogelijk. Ik probeer iedereen de hulp te bieden die ze nodig hebben en daar tijd een aandacht aan te besteden. Het beste is bij spoed iemand anders te zoeken.

Buitenland en skype
Het is mogelijk sessies via skype te ontvangen. Ook in het buitenland is skype een optie! De sessies zijn eventueel in het Engels mogelijk.

Verhinderd?
Het kan zijn dat u verhinderd bent om te komen. Ik wil u vragen dit op tijd te laten weten. Binnen 24 uur. De kosten worden anders in rekening gebracht.

Beroepsvereniging
Ik ben aangesloten bij een beroepsvereniging en voldoe daarmee aan de wet gestelde eisen. Het is helaas niet mogelijk de factuur te declareren bij uw zorgverzekeraar. De wet heeft verplichtingen aan het vak van healer gesteld om de mensen die een healing ontvangen te beschermen en om kwaliteit te waarborgen.

CAT behandelovereenkomst

Zo werkt de aanmelding
Na de aanmelding ontvang je van mij een e-mail met daarin informatie hoe je de betaling kunt doen en behandelovereenkomst. Als het om een kind gaat krijg je toestemmingsformulier mee. Deze moet door beide ouders worden ingevuld. Om je beter te kunnen helpen is het fijn als je van tevoren aangeeft om wat voor consult het gaat.

Lees eerst de werkwijze even door. Dan weet je hoe ik werk.
   
 
        
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   
         
     Locatie

Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij:


  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01