Je bent welkom voor een afspraak!


Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis. Overdag ben ik niet altijd bereikbaar dus via e-mail werkt het beste. Ik werk op werkdagen in de ochtend tot 12 uur of in de avond vanaf 19.00 uur.

Ik ben transformatie healer, reader en coach. Ik help mensen vooruit in het leven of grote veranderingen toe te laten waar ze zelf moeilijk door heen komen. Verder help ik mensen hun levenspad, levensdoel en missie te begrijpen. Ik help mensen bij het ascentieproces, tweelingzielen, karmische relaties, vorige levens en begeleid mensen en bedrijven naar de nieuwe wereld. Als visionair heb inzicht in de nieuwe wereld en help mensen waar ik kan deze nieuwe wereld te realiseren. Je kunt ook komen in de praktijk naar aanleiding van de artikelen die ik heb geschreven.Corona nieuws!
* Al 1,5 jaar werk ik via skype. Als transformatiecoach help ik mensen mee te gaan met de veranderingen die deze tijd geeft met inzichten en healingen in samenwerking met mijn eigen team van gidsen en engelen. Dit gaat prima via
skype zo is het ook mogelijk in het buitenland een consult te doen. Het is wel belangrijk dat je je er voor open kunt stellen, het zou zonde zijn als je hulp nodig hebt en je je laat tegen houden door skype terwijl het ook heel goed werkt. Voel of het voor jou goed voelt of niet. Het is misschien anders dan je gewend bent. Maar deze tijd is wat het is.

* Voor mensen die corona hebben is het mogelijk healings op afstand te ontvangen. Ik kan niet genezen, dat mag je zelf doen. Ik kan alleen maar proberen te helpen. Ik geef
healings op jouw immuunsysteem.  Tevens kan ik helpen bij stervensbegeleiding of rouw via inzichten vanuit het universum. Ik voorspel geen toekomst en geef alleen maar door wat ik door mag geven. De healings op afstand bestaan uit 3 healings (3 dagen) van ongeveer een kwartier tot half uur. De bijdrag is €55 in totaal. (normaal €75) Eventueel gesprekken of consulten gaan via skype. Vraag via e-mail hoe het werkt.

Ik benantwoord helaas geen vragen via e-mail of facebook. Dit is de reden.....
Als medium kreeg ik dagelijks veel vragen van mensen via e-mail. Ik ben heel gevoelig en daarom is het voor mij belangrijk mijn ruimte schoon te houden en goed voor mijzelf te zorgen. Dat doe ik op de momenten dat ik niet werk. Door het toenemen van mijn praktijk is deze ruimte voor mij heilig geworden. Als geen ander weet ik hoe belangrijk deze ruimte voor mij is om zuiver te blijven. Om die reden moest ik ergens een grens trekken bij alle vragen die binnen kwamen. Hoe graag ik ook iedereen wil helpen, het zal ten kosten gaan van de kwaliteit die ik wil neerzetten. Vandaar dat ik dit niet meer doe. Ik vond dit in het begin heel moeilijk omdat ik echt een helper ben maar ervaring leert dat ik niet anders kan.

De bijdrage voor sessie in 2020
De sessie duurt een uur. De bijdrage voor een consult is €100. Samen kijken we naar wat er losgelaten mag worden en hoe we jou verder kunnen helpen. Het kan zijn dat de sessie eerder stopt als blijkt dat ik geen informatie meer doorkrijg. Je betaald dan €25 euro per kwartier, naar boven afgerond.

3 soorten consulten
Consult 1: Inzicht in jezelf waar meestal 1 consult voor nodig is.
Consult 2: Consulten omdat je vast bent gelopen, hierna volgt een vervolgafspraak.
Consult 3: Consulten omdat je vast bent gelopen, hierna plan je zelf weer een vervolgafspraak op het moment dat dit voor jou goed voelt.


Spoed?
Ik krijg veel mensen die zo snel mogelijk geholpen willen worden. Helaas is dat niet mogelijk. Ik probeer iedereen de hulp te bieden die ze nodig hebben en daar tijd een aandacht aan te besteden. Het beste is bij spoed iemand anders te zoeken.

Buitenland en skype
Het is mogelijk sessies via skype te ontvangen. Ook in het buitenland is skype een optie! De sessies zijn eventueel in het Engels mogelijk.

Verhinderd?
Het kan zijn dat u verhinderd bent om te komen. Ik wil u vragen dit op tijd te laten weten. Binnen 24 uur. De kosten worden anders in rekening gebracht.

Beroepsvereniging
Ik ben aangesloten bij een beroepsvereniging en voldoe daarmee aan de wet gestelde eisen. Het is helaas niet mogelijk de factuur te declareren bij uw zorgverzekeraar. De wet heeft verplichtingen aan het vak van healer gesteld om de mensen die een healing ontvangen te beschermen en om kwaliteit te waarborgen.

CAT behandelovereenkomst

Zo werkt de aanmelding
Na de aanmelding ontvang je van mij een e-mail met daarin informatie hoe je de betaling kunt doen en behandelovereenkomst. Als het om een kind gaat krijg je toestemmingsformulier mee. Deze moet door beide ouders worden ingevuld. Om je beter te kunnen helpen is het fijn als je van tevoren aangeeft om wat voor consult het gaat.

Lees eerst de werkwijze even door. Dan weet je hoe ik werk. 

                                                                                                              


Jij bent de belangrijkste sleutel tot jouw geestelijke en lichamelijke geluk. Alleen jij kunt het authentieke pad bewandelen zoals deze bedoeld is. Jij bent meester over jouw eigen leven en bezit de kracht om alles te zijn zoals dat bedoeld is. Maar soms voel je dit niet en kun je wel wat hulp en inzicht gebruiken. Ik zie het als mijn missie jou een stukje meer in jouw kracht te brengen en meester te worden over jouw eigen leven.

Ben jij klaar om meester over jouw eigen leven te worden en leiding te nemen over jouw eigen pad?


Ik ben Diana Annegarn, ik ben coach, medium, healer, reader en kinderfluisteraar. Ik doe dit werk sinds 2001. Ik gebruik mijn mediumschap zodat ik sneller/dieper tot de kern van een probleem kan komen. Ik doe dit op een nuchtere "beide benen op de grond" manier, met veel humor. Ik zeg niets voor (voorspel dus ook geen toekomst, en geef geen inzichten over keuzes die je zelf mag maken), het belangrijkste werk mag je zelf doen. Wel kan ik je vertellen waar je mag kijken en kan ik je inzicht of overzicht geven in je leven, relatie, opvoeding, werk of levenspad. Blokkades laten we gelijk los, want die zijn niet meer nodig om te dragen.


     


     

   
  
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.
Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je heb op mijn leven maar dit zijn de eerste woorden die mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
Locatie
Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook
Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01