Waarom ik mijn tweelingziel heb losgelaten
24-4-2019 Auteur Diana Annegarn

Voor ik begin wil ik eerst vertellen dat loslaten bij andere mensen een ander gevoel kan oproepen dan het loslaten zoals ik het bedoel. Loslaten is een ruim begrip en een proces waarbij ik dichter bij mijzelf kwam. Het heeft mij geholpen meer bij mijzelf te blijven en minder met hem bezig te zijn. Het heeft mij geleerd dat alles wat ik zoek in mijzelf te blijven zoeken en niet bij de ander. Ik geloof ook dat een tweelingziel uit je leven wegblijft om die reden. Namelijk dat het niet om de tweelingziel gaat maar over jezelf.

Ik was net moeder geworden en nog vol met hormonen toen ik ontdekte dat de man waar ik al jarenlang vraagtekens bij had, mijn tweelingziel was. Al jaren huilde ik om onverklaarbare reden als ik bij hem weg was. De band die ik met hem voelde ging zo diep, dat het mij pijn deed dat ik daar geen gehoor aan kon geven. Ik voelde dingen die ik niet kon verklaren en dacht bij mijzelf dat het gewoon vorige levens waren. Het was altijd heel verwarrend. Maar er was een keerpunt. Een moment dat bij ons allebei een kwartje viel. Verbaasd ging ik naar huis en huilend, wat overkomt mij nou telkens? Mijn gidsen gaven het antwoord en mijn leven stond op zijn kop. Wat een timing! Ik was net moeder en op een roze wolkje. Ik zat niet te wachten op een andere man waar ik sterke gevoelens voor had. Mijn man en ik waren op dat moment de gelukkigste van de hele wereld. Waarom nu? Het bracht alleen maar schaamte en schuldgevoelens. Het maakte mij vooral heel kwetsbaar.

De inzichten die ik daarna kreeg van mijn gidsen waren erg bijzonder. Mijn tweelingziel kwam energetisch heel veel bij mij en we hebben veel besproken. Alle processen waar tweelingzielen samen door heen gaan, hebben wij energetisch ervaren. Fysiek wou ik hem niet zien. Af en toe zocht ik hem op om te laten zien dat ik er ook was, maar dat bracht hem telkens in verwarring. We zijn allebei gelukkig getrouwd en iemand die zo dichtbij komt brengt onrust. We sloten ons fysiek af voor elkaar en alles bleef zakelijk. Maar van binnen voelde dat vreselijk en was het eigenlijk niet te doen.

Ik bleef daarom het liefst uit zijn buurt. Ik voelde dat hij ook dat ook prettig vond. Mijn aanwezigheid bracht hem veel onrust en ik voelde energetisch dat hij bang voor mij was. Mijn aanwezigheid was niet gewenst. Ik worstelde daar wel mee. Door de zakelijke relatie die we hadden moest ik er toch af en toe heen.

Na alle duwen en afstoten werd het rustiger in mij. Ik begon te accepteren dat hij er was. Ik accepteerde ook alles wat hij in mij losmaakte. Het was nu eenmaal zo, ik moest er toch doorheen. De tranen en boosheid liet ik gewoon toe, ook het af en toe van de wereld af zijn en energetisch bij hem zijn liet ik toe. Tot ik wist wat ik verder moest doen. Ik groeide en groeide waardoor ik op een gegeven moment besloot niet meer van zijn diensten gebruik te maken en onze zakelijke verbinding verbrak. Niet dat ik hem dan nooit meer zou zien, want door omstandigheden was dat wel zo, maar gewoon omdat ik voelde dat wij geen zakelijke verbinding met elkaar hadden. We waren verbonden omdat we tweelingzielen waren en daar wou ik ook voor gezien worden.

Het gaf rust. Want daardoor voelde ik niet telkens de twijfel van hem wel willen zien of niet willen zien. Het lag nu in de handen van het lot. En als het zo moet zijn dat we bij elkaar komen, dan komen we elkaar ook wel op de onmogelijkste manier tegen.

Maar dit losmaken was niet voldoende, energetisch was ik nog verbonden. Dat was het zwaarste. Want ik kan dat nu allemaal wel met mijn verstand willen maar mijn ziel heeft daar een ander plan voor. Ik had inmiddels ontdekt dat ik zijn aanwezigheid energetisch opzocht als ik niet in mijn eigen kracht kon komen. Soms zat daar een blokkade of voelde ik mij om een andere reden niet blij en dan zocht ik hem onbewust op. Zodra ik mij bewust werd van deze handeling kon ik het gaan stoppen. Dit was niet makkelijk en ik kom nog wel momenten tegen dat ik mij niet bewust ben, dat ik toch weer verbonden ben. Daar komt ook bij kijken dat hij hetzelfde doet. Dus het is een goede training om bewust te worden welke emoties nu van mij zijn of van hem. Een training die wel heel veel tijd nodig had en persoonlijke ontwikkeling.

Door deze training kwam ik steeds dichter bij mijzelf. Ik voel mij vrij en niet meer een jojo van een tweelingstraal proces. Ik mag mij met hem verbinden maar ik wil ook mijn eigen kracht blijven voelen zonder de verbinding te verliezen. Eerder ging ik helemaal mee in deze verbinding en kon ik mijzelf nauwelijks voelen. Ik voelde mijn eigen leven niet meer en er kwam niets uit mijn handen.

Het is niet de eerste keer dat ik dit mee heb gemaakt. Jarengeleden was ik energetisch ook heel sterk verbonden met iemand waar ik niet los van kon komen. Ik kon mijzelf niet meer voelen en ik was heel passief. Ik was emotioneel gewoon verlamd. Zij was een grote leerschool. Door dit proces met haar, wat jaren duurde, wist ik dat ik dat nooit meer wou. Ik vond het een vreselijke tijd.

In verbinding en mijzelf zijn is een proces wat niet fysiek hoeft plaats te vinden. Ik kan zelfs energetisch boos op hem zijn en voelen dat hij energetisch boos op mij is. We praten er over en lossen het op. Vaak zitten en vorige levens tussen. Na een paar jaar diepe persoonlijke ontwikkeling, zoek ik zijn afwijzing niet meer op. Hij heeft zijn keuze gemaakt en wil blijven waar hij zit. Dat waardeer ik. Ik herken dat, ik heb zelf ook een fijne relatie en er is geen reden om bij elkaar weg te gaan, dat voelt hij ook. Ik voel dat hij daarin nog zijn weg zoekt en in ook.

Wat hij verder doet met zijn leven weet ik niet. Wat ik doe met mijn leven is belangrijker. Ik ervaar dat ik groei. Het is waar dat het gevoel in verbinding met mijn tweeling minder wordt. Niet met mijn tweeling bezig zijn, brengt mij dichter bij mijzelf en meer in mijn kracht. Het verrijkt mij. Ik ben dan ook heel blij dat na jarenlang geslinger van emoties er nu eindelijk rust is gekomen. Ik kan dus ook tegen iedereen zeggen dat dit punt weer terug komt. Ik ben hem zeer dankbaar. Hij blijft mij toch elke keer spiegelen om het niet buiten mijzelf te blijven zoeken maar in mijzelf. Maar zo is het oké. Dit is het kennelijk het pad wat wij gekozen hebben.

Ik krijg af en toe wel eens adviezen van anderen wat ik moet doen. Misschien is mijn manier niet de juiste manier maar wel de meest confronterende manier waar ik veel van leer. Bij elkaar zijn kan nu niet. Het komt wel goed zo voelt het, maar nu is het goed zoals het nu is. Deze vrede daar verlang ik al naar sinds de dag dat mijn kwartje viel. Gewoon elkaar laten zijn zonder verwachting. Verlangen naar elkaar is er wel, maar daar ga ik niet te diep op in. Ook ben ik mij wel eens bewust dat ik onbewust met hem bezig ben of in gesprek ben met hem. Ook dat is oké. Ik vertrouw dat de dag komt en tot die tijd groei ik en groei ik. Ik hoef nog niet ‘klaar’ te zijn, hij ook niet. Het nu is alles wat ik heb. In overgave komt het vertrouwen dat als de tijd rijp is wij elkaar zullen ontmoeten.

Loslaten betekent dus eigenlijk dat we elkaar de ruimte en vrijheid geven om te worden wie we worden. Klaar ben ik niet, geen idee of je dat ooit bent. Wel heb ik een hele reis achter de rug van 5 jaar en kan ik zeggen dat de rust in mij steeds meer aanwezig is. Deze is alleen maar ontstaan door veel persoonlijke ontwikkeling. Gelukkig kunnen we in deze tijd energie heel snel los laten net als blokkades. Het proces forceren kan niet. Het gaat zoals het gaan moet.

Mocht jij hulp nodig hebben bij jullie proces? En wil je leren loslaten wat jij los mag laten? Ik weet hoe moeilijk het kan zijn omdat het soms moeilijk is te begrijpen en ook moeilijk om te begrijpen wat je los mag laten. Je bent welkom een keer in mijn praktijk te komen. Ik kijk dan met je mee of help je bij het loslaten. Dit kan ook via skype.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01