Leren ontvangen
29-3-2019 Auteur Diana Annegarn

“Ik geef altijd maar weg en zelden krijg ik er iets voor terug.”:zei de één. En de ander zei:”Ik geef altijd maar aan mensen die nooit genoeg van mij krijgen volgens hun.” En weer een ander zegt:”Ik krijg nooit op mijn pad wat ik wens.” En weer een ander zwijgt en geloofd niet meer in het leven. Geeft zijn dromen op en wenst en droomt niet meer.

Ontvangen is iets wat we allemaal mogen leren. De een is daar beter in dan de ander. Sommige vinden het helemaal niet erg om te ontvangen. Zo moeilijk is het niet toch? De wensen liggen allemaal helder op tafel en worden makkelijk de kosmos in gestuurd. Maar waar blijft de kosmos met de levering?

De boodschap is duidelijk, visualiseer wat je wilt zo gedetailleerd mogelijk en wacht tot het naar je toe komt. Ik begrijp deze boodschap, maar ik wil het toch iets anders uitleggen. Elke keer als ik een wens deed in mijn leven omdat ik gegroeid was, wist ik zeker dat ik dat wou. Maar het kwam niet de volgende dag al aanwaaien. En soms duurde het een tijdje en soms kwam het helemaal niet. Hoe kwam dat?

De kosmos leerde mij iets heel anders. Namelijk leren ontvangen. Ten eerste kon ik alleen maar ontvangen als ik mij ook kon overgeven, ten tweede was mijn eigen waarde belangrijk en ten derde kwam er nog een heel ander belangrijk punt bij kijken. Elke keer als ik een wens deed ontstond er in mij een transformatie. Terwijl ik mij daarna goed zou moeten voelen, zakte altijd de moed in mijn schoenen. Op het moment dat ik dat deed voelde ik mij super en daarna nam de kracht weer af. Hoe kon dat?

De kracht die afnam was geen blokkade of dergelijke, het bleek een normaal proces. Het kwartje viel pas later. Terwijl ik worstelde met mijn zelfvertrouwen die op en neer ging, was ik langzaam aan het leren ontvangen. Op moment begreep ik het niet. Ik geef niet zo gauw mijn dromen op en doorzetten kan ik wel, maar ik ken er zat die op dit punt opgeven.

En dan komt er toch een punt in je leven dat je droom in vervulling gaat. Terwijl ik langzaam aan het leren was de droom toe te laten zonder dat je dat wist, leek de droom ineens in vervulling te zijn gegaan. Wat ik aan het zoeken was, was al die tijd al om mij heen. Wat heb ik hier voor gedaan?

Op het moment dat ik mijn dromen de kosmos in stuurde ontstond er een proces van reiniging. Alles wat deze droom in de weg stond ging ik loslaten. Ik droomde dan niet meer mijn droom, ik werd mijn droom. Ik werd meer mijzelf dan ik had gedacht. En grappig genoeg ga je het dan vanzelf aantrekken. Mensen voelen het aan je. Het gaat dus niet alleen over visualiseren, het gaat erom dat je ook de droom wordt. Als je het zelf niet geloofd, hoe moet een ander het dan geloven?

Elke dag mag je ervaren wat je los mag laten. Maar dat kan niet als je geen vertrouwen hebt. Want als je iets wenst en daar achter aan denkt dat het toch nooit naar je toe zal komen, dan kun je het blokkeren. Zelfs dan kan het toch nog gewoon naar je toekomen maar soms ook niet. En het zou zonde zijn als mensen zo dicht bij hun dromen zijn, dat ze het kunnen voelen, maar niet de laatste stappen zetten die er voor nodig zijn. Dromen komen echt uit. Leren ontvangen is wat het leven je wil leren.

Ontvangen is altijd transformatie. Heb je een droom en een wens? Dan vraag je eigenlijk het leven dat het voortaan anders is dan dat het nu is. Het is dus altijd transformatie. Je nodigt het leven uit verandering aan te brengen. Het leven kan dat alleen als jij het oude wilt loslaten. Sommige mensen wensen wel verandering maar willen het oude helemaal niet los laten. Ze wensen met hun hoofd maar hun hart heeft angst om los te laten.

Ben jij al klaar voor de nieuwe jij? Kun je het van top tot teen voelen? Is het wie je bent? Dan is de droom waarschijnlijk al in vervulling. Het enige wat je nodig hebt is te zien dat het altijd al daar is geweest.
 


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01