Jouw missie en vorige levens
20-5-2019 Auteur Diana Annegarn

De laatste tijd kom ik in mijn praktijk steeds meer mensen tegen die hun missie, of taak op aarde,  weten en kunnen voelen, maar toch nog  in vastlopen in het ‘aardse’. Tijdens de sessie gaan we kijken wat er aan de hand is en vaak komen we terug in vorige levens. Het lijkt er op dat nu de tijd is dit op te lossen want vele gaan door hetzelfde stuk heen.

Dit leerde ik van vorige levens?
De mensen in mijn praktijk zijn vrijwel allemaal sterrenmensen, sterrenkinderen of engelmensen. Dat wil zeggen, dat ze een link hebben in hun taak op aarde, met het universum. Ze hebben eerder op andere planeten geleefd, maar de incarnatie op andere planeten is gestopt omdat ze naar de aarde gingen. Vaak zijn ze naar de aarde gestuurd omdat het de volgende noodzakelijke stap in hun ontwikkeling was. Maar meestal met hun persoonlijke taak onder de armen.

Als mensen eenmaal op de aarde waren, hadden ze nog niet de emotionele ervaringen zoals anderen. Ze waren dan wel mens, maar met hun 1e leven bezig. In dit eerste leven staat hun missie centraal, maar ook verdere volgende levens met de lessen daarin, worden duidelijk. Op het sterrenschip krijgen ze de boodschap naar de aarde te gaan, omdat ze op andere planeten al voldoende geleerd hebben. Hun missie op de aarde is de planeten verbinden en weer harmonie te brengen in het universum. Maar ook de nieuwe wereld bouwen waarbij samenwerking met buitenaardse weer normaal wordt, of de wereld vertellen over buitenaardse.

In de loop van vele levens hebben veel sterrenmensen dit al gedaan in verschillende levens op aarde. Op verschillende manieren hebben ze nieuwe steden willen bouwen en hebben ze samengewerkt met buitenaardse. Deze samenwerking zorgde voor hele rijke steden met veel nieuwe technieken en kennis. Ook gingen mensen op een vredige manier met elkaar om. We kennen dit bijvoorbeeld uit verhalen over Atlantis en het vroegere Egypte.

Deze manier van samenwerking was in het eerste leven prima te doen. Maar je ziet ook dat er vaak in dat zelfde leven een trauma ontstaat. Mensen ervaren dan ook de keerzijde van het leven. Vaak omdat ze een hele hoge trilling hebben en geen levenservaring. Zij werden meestal leiders, hoge priesteressen of halfgoden. Als ze eenmaal de pijn en lijden van het leven hebben ervaren, zie je dat ze een aantal levens incarneren om de pijn te leren begrijpen en zo mensen leren begrijpen. Dit kunnen er wel een paar honderd zijn.

In de loop van alle incarnaties zie je dat hun missie weer af en toe opduikt in een leven. Het vormt een rode draad door vele levens heen. Terwijl dat in sommige levens daar niets van te merken is. Zodra er een leven is waarbij de missie weer centraal staat, leren zielen dit deel verder ontwikkelen. Een voorbeeld kan zijn dat iemand een paar levens lang leert omgaan met mishandeling door mishandeld te worden en mensen te mishandelen en dan toch ineens weer een leven heeft waarbij het de nieuwe energie probeert neer te zetten. Bijvoorbeeld door een stad te bouwen en met buitenaardse samen te werken. Om dan vervolgens in een ander leven weer de pijn te ervaren in moord of ziekte. Het heeft allemaal met deze ene missie te maken.

Tijdens deze incarnaties wordt er regelmatig geprobeerd om hun missie uit te voeren maar dit werkt niet altijd. Soms met pijn en trauma tot gevolg. Ervaring leert dat het vaak hele heftige trauma’s zijn. Sommige trauma’s zijn makkelijk los te laten,  maar trauma’s van hun missie voelen soms heel diep en worden pas na heel veel persoonlijke ontwikkeling gevoeld. Net op het moment dat je dacht alles al gezien te hebben. Mensen hebben dan het gevoel weer helemaal terug te vallen. De tijd is gekomen de trauma’s die vast zitten aan hun missie los te laten.

Dit trauma helen zorgt er weer voor dat ervaringen rijpen, zodat in dit leven de pijn als kracht ervaren kan worden. Het gevoel dat het veilig is om jouw missie hier uit te voeren groeit. Het mag landen en aarden. En daar komt een diepere verbinding met het Goddelijke bij kijken. Het een kan niet zonder het ander.

Wie deze vorige levens heelt, leert een rode draad zien in zijn leven. Een rode draad met dit leven maar ook met vele andere levens. Het lijkt er op dat je jezelf incarnaties lang hebt voorbereid op dit leven. Het is zelfs mogelijk dat je deze missie al wist voordat je op de aarde kwam en dat je eerst honderden levens heb moeten leven, voordat je dit leven aan kon.

Trauma’s van vorige levens vormen in jouw missie een rode draad en kunnen behoorlijk in de weg staan. Veel mensen huilen dan ook diepe tranen tijdens de sessies. Achter al deze vorige levens ligt woede naar het leven en het gevoel hier niet te willen zijn. Terwijl aan de andere kant het verlangen om hier op aarde iets te betekenen, blijft groeien. Mensen zoeken naar de diepere betekenis van alles.

Tijdens het zien van deze trauma’s vallen ook kwartjes. Soms zitten mensen in dit leven ineens in een patroon van het trauma van een vorig leven. Alles lijkt mis te gaan. Het oplossen van al deze trauma’s hoort er bij. Het is een fase in je leven waarbij jouw missie helemaal schoon wordt en zuiver. Het voelt veilig om jezelf te laten zien en je missie te delen met de wereld. Met als doel dat je helemaal aan het Goddelijke kunt overgeven in jouw plan en het ego niet meer op de voorgrond treed.

Het omarmen van het leven om je veilig te kunnen voelen om je missie uit te voeren is ook het omarmen van de dood. Een balans vinden tussen loslaten en vechten. In vorige levens werden pogingen om je missie uit te voeren vaak nog niet gewaardeerd. Mensen waren er nog niet klaar voor. Iets wat veel mensen in dit leven ook ervaren. Maar ze weten inmiddels beter. Wachten en geduld hebben is beter dan doorzetten en vechten. Daarin mag de dood nog toegelaten worden om te ervaren wat de beste weg is om mensen toe te laten in jouw missie.

Ik heb zelf een aantal vorige levens moeten verwerken om mijn missie toe te laten. Dit was geen makkelijk stuk. Het duurde wat mij betreft veel te lang. Er zijn wel meer vorige levens met trauma’s, maar deze levens die verbonden waren met mijn missie waren extra moeilijk. De emoties die ik in die levens heb ervaren heb ik meegenomen naar dit leven, met het doel deze in dit leven toe te laten en te verwerken.

Ik begrijp inmiddels dat deze onverwerkte pijn in mijn missie niet wenselijk is. Het zorgt ervoor dat het allemaal niet zuiver is en dat is wel mijn wens. Als alles opgelost is lijkt alles ineens weer te stromen. Het lijkt allemaal weer vanzelf te gaan.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01