Heb jij de allerbeste versie van jezelf wel eens ontmoet?
14-5-2019 Auteur Diana Annegarn

Weet jij wie je werkelijk bent? Weet jij dat je in staat bent de wereld te veranderen? Weet jij dat je in staat bent jouw leven te veranderen? Weet jij dat alles wat jij in jezelf veranderd ook in het voordeel van anderen is? Weet jij dat je in staat bent alles te doen wat je maar wilt doen? Weet jij dat in je staat bent om een diep intens geluk met jezelf te ervaren?

Er is zoveel mogelijk voor jou in dit leven. Maar toch doen we maar een klein gedeelte van wat we willen en kunnen. Waarom? In mijn praktijk komen allemaal mensen die zichzelf willen ontmoeten. Niet de kleine zelf die ze zijn, maar die grote zelf die alles overstijgt. Ze willen boven zichzelf uitgroeien.

Dit is het pad wat ze van binnen voelen. Een pad wat roept en schreeuwt van binnen. Ze voelen dat ze die kant op willen maar weten niet altijd de weg. Het is namelijk niet de makkelijkste weg en afhankelijk van het creatieve en emotionele vermogen van de persoon die het pad bewandeld.

Toch is het voor iedereen te leren. Het is geen pad wat snel hoeft te gaan. Mensen die dit pad langzamer bewandelen komen er ook. Sommige hebben gewoon veel pijn meegemaakt en hebben er wat meer moeite mee. Zij willen niet altijd snel. En een enkeling heeft geen keuze en moet gewoon snel.

Het pad is een pad wat begint in de kindertijd. Van nature had je alle ingrediënten die je nodig had om daar te komen. Maar we verliezen dit deel weer. Zo kunnen deze stukken niet rijpen. Zodra mensen hun eigen innerlijke kind stukken leren begrijpen, kunnen deze stukken rijpen. Zodra de innerlijke kind angsten en pijnen gerijpt zijn zal het leven makkelijker worden. Je pad is misschien nog niet helemaal duidelijk maar je voelt wel dat je het aan kan. Elke keer als er een innerlijke kind stuk rijper wordt, voelt iemand meer kracht om te gaan met de hindernissen op zijn of haar pad. Ze komen er makkelijker door heen.

Zodra het innerlijke kind de basis heeft gelegd en een stevig fundament vormt kan de missie van de persoon duidelijk worden. Deze missie was als kind ook al aanwezig. Je hebt het gevoeld maar in de loop van de periode is dit gevoel minder geworden. Ook dit stuk moest rijpen. Bij veel mensen is dit stuk rijper geworden omdat ze spiritueel bewuster zijn geworden. Hun kinderdromen en wensen zijn naar een hoger niveau opgetrokken. Het is niet zomaar een wens, nu heeft het handen en voeten.

Als kind kreeg ik bijvoorbeeld van gidsen al te horen dat ik mensen ging helpen. Waarop ik de vraag stelde hoe ik dat moest doen. Ik had tenslotte geen geld om mensen te helpen, tenzij ik koningin zou worden. Schattig toch? Maar door jarenlang spirituele ontwikkeling leerde ik dat ik mensen niet kon helpen en dat ze dat alleen maar zelf kunnen. Ik kan alleen maar de weg wijzen. Uiteindelijk help ik daar mensen wel mee maar ook weer niet. Mensen helpen zichzelf en het Goddelijk is degene die dit stuk aanstuurt. Ik ben slechts een pion wat pas een pion kan zijn als het zelf gerijpt is. Zo zie je dat een kinderdroom kan rijpen tot een volwassen droom.

Als mens ben je in staat boven jezelf uit te stijgen. Je hebt namelijk als kind alles al meegekregen. Je hoeft niets te leren, levens ervaring en levenswijsheid zorgt ervoor dat wat je al die tijd al bij je draagt, rijper wordt. De pijn en verdriet die je hebt ervaren hebben handen en voeten gegeven aan wat je hier komt doen.

Bij mij werd van huis uit alles medisch opgelost. Daardoor had ik veel pijn en verdriet. Ik voelde mij niet gehoord en begrepen bij lichamelijke en geestelijke klachten. Dat heeft er voor gezorgd dat ik zelf op zoek ben gegaan naar antwoorden en mij als coach en healer heb ontwikkeld. In de essentie was het altijd al aanwezig, ik had aanleg. Door de pijn heen gaan en echt doorvoelen zorgde ervoor dat ik ging ontwikkelen wat ik altijd al in mij had. Daardoor weet ik wat ik er mee kan doen.

Dit is een andere manier van talentontwikkeling van wat er op school gebeurt. Op school proberen ze je te leren en laten onderzoeken wat je talent is. Dit lukt soms wel maar raakt de essentie niet. De essentie niet goed begrijpen kan er daarom voor zorgen dat veel kinderen hun talent niet of nauwelijks meer voelen en zich alleen maar richten op wat er van hun verwacht wordt. Als kinderen dit deel niet meer voelen, voelen ze ook niet waarom ze hier op de aarde zijn. Met depressie als gevolg. Kinderen worden volgzaam en leren niet meer zelf denken. Dit is ook wat er met de meeste volwassenen is gebeurt. 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01