Zo leerde ik samenwerken met engelen
13-9-2017 Auteur Diana Annegarn

Eigenlijk wist ik niet beter dan naar gidsen of naar intuïtie te luisteren. Maar ik heb het wel moeten leren of liever gezegd herinneren. Dank zij trainingen zoals intuïtieve ontwikkeling, healing, reading en andere healing cursussen zoals shamballa master, reiki master of healing touch leerde ik op mijn intuïtie te vertrouwen.

Maar dit ligt ver achter mij. Er kwam een periode waarbij dit overbodig was. Natuurlijk had ik het nodig als opstapje, maar ik kon het loslaten omdat mijn contact met engelen eigenlijk vanzelf sprekend was.

Engelen leerden mij andere methodes. Ik had inmiddels geleerd de reis naar binnen op eigen kracht te maken. Dat houdt in dat ik geen hulp meer nodig heb van een coach of healer omdat ik het zelf kan. Niet dat deze overbodig zijn, soms vind ik het gewoon heerlijk een healing te ontvangen en het zet altijd wel iets in werking. Maar de dingen die ik zelf kan doe ik gewoon zelf.

De reis naar binnen ontstond omdat ik geleerd had op mijn hartchakra te focussen. Ik leerde dat als ik mij daarop concentreerde ik beelden kon opvragen. Ik kreeg dan beelden en mijn intuïtie stuurde mij dan in de richting waar ik heen wilde gaan. Ik had inmiddels ook geleerd in deze hartchakra in te dalen. Ik zak dan ergens in alsof ik in een tunnel naar binnen zak. Tot er een punt komt waar ik niet meer verder kan, daar waar het gevoel van niets is. Dit zorgde ervoor dat ik mijn focus goed kon behouden.

Door mijn vragen te stellen aan engelen als ik daar was, kreeg ik vanzelf inzichten. Deze inzichten vertelde een verhaal. Langzaam kwamen er ook veel vorige levens naar voren. Ik kon dan intuïtief voelen dat het over een vorig leven ging. Want soms hebben ze ook symbolische verhalen die lijken op vorige levens. Meestal zeggen de engelen erbij waar het over gaat.

Het ergens op afstemmen om inzichten te krijgen werd steeds normaler. En zo deed ik dat ook bij mensen in mijn praktijk. Ik stem mij dan af op de energie van de cliënt. Ik kan dan voelen wat er in deze energie aanwezig is, wat daar bijvoorbeeld niet thuis hoort. Zoals een blokkade van dit leven of vorig leven. Engelen geven dan aan wat ik mag zien. Zodra er een stagnatie is in iemands energie zit dan geef ik door wat de engelen daarover vertellen. Vaak is het een situatie wat in iemands leven gebeurd is. Soms zijn deze ook vrij recent, zoals een ruzie met een kind of partner.

Engelen doen op dat moment ook veel werk. De verbinding tussen mij en de engelen is op dat moment heel belangrijk. Het is dus niet zo dat ik alleen maar doorgeef. Ik heb geleerd met hun samen te werken. Dat houdt in dat ik heel veel vertrouwen heb in hun werk maar ook doorheb hoe licht werkt.

Licht is namelijk van ons allemaal. Het is ons geboorterecht. Engelen hebben mij geleerd dat dit licht hetgeen is wat het werk doet. Ik hoef het niet aan de engelen te vragen, ik hoef het ook niet aan te roepen of op te vertrouwen. Ik beveel het. Maar dan volledig vanuit hart, bewustzijn en het Goddelijke. Engelen hebben mij laten zien dat als je dit met een bepaald bewustzijn doet alles te genezen is.

Ik heb bij mijzelf gezien dat ik heel veel redenen had om iets niet los te willen laten. En dat als het te snel gaat, loslaten heel veel angst geeft. En dan hebben we over extreme angst waardoor je niet meer kunt functioneren. De ziel heeft daarom veel redenen om ziek te willen zijn. En dit ook gerespecteerd moet worden. En ook het pad wat bij genezing hoort dient gerespecteerd te worden, alles is goed zoals het is. Ook als blijkt dat iemand dit in de medische wereld of met medicatie wil oplossen. Want genezing begint bij het toelaten dat alles er mag zijn.

Maar het licht op zich geneest alles. Alles wat het lichaam stagneert, kan los gelaten worden. Dit bewustzijn heeft ertoe geleid dat ik mij makkelijker over kon geven aan engelen. Ik wist dat zij in staat waren veel te genezen. Dat geldt ook voor buitenaardse. .Zij kunnen heel veel en zij helpen de engelen daar waar het nodig is bij een healing.

Ik doe zelf nooit geen uitspraken over genezing. Wel kan ik in het proces kijken en het proces een stapje verder helpen. Samen met de engelen kijk ik naar stukken die van belang zijn om deze genezing tot stand te brengen. Ook al is er vaak eerst bewustwording voor nodig. Ze helpen vaak met de stukken die eerst opgeruimd moeten worden. Maar dan vanuit de essentie. De oppervlakkige stukken weet een individu vaak zelf wel op te lossen. En daar kunnen engelen eventueel ook bij helpen. Maar de hele diepe stukken vragen soms wat extra inzicht.

Engelen helpen vaak bij het weghalen van energie die niet meer nodig is. Zij halen de blokkade weg. Wat alleen kan als de persoon een bepaald bewustzijn heeft. Soms is het nodig voor iemand in de praktijk om eerst het contact met engelen toe te kunnen laten voordat ze healings van de engelen kunnen toelaten. Engelen doen al het werk en als deze niet toegelaten worden dan werkt het niet.

Dit bewustzijn zorgt er ook voor dat de persoon in staat is los te laten als de engelen daar om vragen. De engelen vragen letterlijk of je dit wilt loslaten. De bevestiging die je geeft, geeft kracht om het los te laten. Het laat daardoor snel los. Huilen, hoesten, lachen e.d. Is vaak niet meer nodig om los te laten.

Omdat de persoon een healing heeft ontvangen begint de komende dagen pas het echte werk. Alle patronen die zijn ontstaan door de stagnatie worden ineens duidelijk. Het zijn inmiddels oude patronen. Het lijkt even alsof er niets veranderd is maar in de essentie wel. Het enige wat je te doen staat is een stukje bewustwording. Maar daar helpen de engelen jou weer bij.

Engelen kunnen ook heel goed initiaties geven. Lees ook artikel Engelen en initiaties.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01