Zo kunnen engelen jou ook helpen
12-8-2017

Het begon allemaal met mijn eigen persoonlijke engel die tegen mij sprak. Ik was toen nog aan het puberen. Ik denk dat ik een jaar of 14/15 was. Ze riep mij en ook al wist ik niet dat dit een engel was, het gaf mij een heel fijn gevoel. Iets in mij vertelde dat er over mij gewaakt werd. Ik voelde haar aanwezigheid heel goed maar ik was daar niet zo bewust mee bezig. Ik wist dat er bescherming om mij heen was.

Pas toen ik ongeveer 21 was kwam ze op een andere manier op mijn pad. Ze sloeg regelmatig haar vleugels om mij heen en ik voelde dan de warmte. Inmiddels stond ik er voor open en daardoor was ik ook bereid van haar te leren. In die periode kwam er heel veel pijn uit mijn verleden naar buiten omdat ik toen voor het eerst ging toelaten dat ik hooggevoelig was, een nieuwetijdskind was en medium was. Haar warmte was meer dan welkom en ze zorgde er ook altijd weer voor dat de tranen over mijn wangen gingen.

Ik weet als geen ander hoeveel liefde ze kunnen geven en dat hun steun zoveel los kan maken. Een tijd geleden gaf ik de cursus ‘de engel in jezelf’. Dit is precies wat ze bij ons doen. De engel in onszelf weer activeren. Onze zelfliefde, ons geduld met onszelf en met engelen hart kijken naar de wereld om je heen. Dit deel hebben wij in onszelf en het is heel fijn dit deel in jezelf te voelen. Stel dat jij de wereld door de ogen van de engel kunt zien? Of dat jij met engelengeduld met jezelf omgaat?

Wat je daar voor kunt doen is heel makkelijk. Het begint bij vertrouwen dat jouw engel er is. Deze is er altijd. Al zou je de Elohim engelen aanroepen. Ze komen altijd. Het is belangrijk dat jouw hart ervan overtuigd is dat het gaat lukken en alle vertrouwen krijgt in het contact met engelen.

Ik hoor wel eens mensen zeggen dat ze dit contact pas kunnen toelaten als er bevestiging is. Maar uit ervaring weet ik ook dat dit niet waar is. Ik ken mensen die soms letterlijk gered zijn door een engel en deze ook gezien hebben. Zij geloven wel dat het er is maar geloven niet dat ze deze engel kunnen aanroepen. Als ze de engel nog een keer zouden zien, dan zouden ze het geloven. En zo blijft het soms doorgaan. Ik herken dat wel. Het duurde bij mij ook even voordat ik het mijzelf waard vond met engelen te werken. Ik vond dit werk voor bijzondere mensen. Het duurde even om te ontdekken dat ik ook bijzonder was net zoals iedereen.

Wil je beginnen vertrouwen te krijgen dan is het belangrijk dat je je leert overgeven. Overgeven aan het leven. Het leven is precies zoals het moet zijn en gaat precies zoals het moet gaan. Vertrouwen dat je hierin gestuurd wordt en begeleid wordt is het begin.

Daarna is het belangrijk te blijven kijken of intuïtief luisteren naar de subtiele signalen. Daar begint het bij. Verwacht geen grote dingen. Het begint met subtiele signalen omdat je in het begin vaak je gevoeligheid nog aan het trainen bent. Dus de signalen zijn soms niet altijd duidelijk voelbaar. Het is een kwestie van trainen. Kijk dan naar de signalen zoals bijvoorbeeld muziek op de radio, mensen op je pad en dieren op je pad. Sluit geen enkel signaal uit. Denk niet dat je alleen maar positieve signalen op je pad, soms krijg je ook wat minder leuke dingen op je pad om je boodschap duidelijk te maken.

Veel mensen geven te vroeg op. Ze geloven het wel maar gaan zich verder niet verdiepen in dieper contact, want het lukt toch niet volgens hun. Dit komt dan omdat ze het gevoel hebben dat ze er in de moeilijke situaties helemaal alleen voor staan. Ze voelen geen hulp en daardoor verdiepen ze zich hier verder niet in.

Juist in moeilijke situaties staan ze aan onze zijde. Maar ze kunnen onze problemen niet oplossen. Veel mensen hebben veel pijn ervaren in het leven en hebben in het leven geleerd dat ze alles alleen moeten doen en dat er nooit geen hulp is. Hulp vragen is dan iets wat je moet leren. Hulp vragen kan soms ook met verwachtingen samen gaan. En hoe meer pijn men heeft ervaren hoe hoger de verwachtingen. Toch zijn ze er altijd en hun hulp is een aanvulling en geen opvulling. Ze kunnen de moeilijkheid niet voor je wegnemen.

Tijdens een hele moeilijke periode in mijn leven maakte ik de moeilijkste keuze die ik ooit had gemaakt in mijn leven. Ik voelde hun steun elke minuut van de dag. Ik voelde dit doordat ik door liefde omringt werd zodat ik mijn eigen essentie kon blijven voelen. Het voelde goed om verder te gaan. Niet omdat ik de juiste keuze maakte volgens de engelen maar omdat ik een keuze maakte die ik zelf belangrijk vond. Ze steunde mij in die keuze omdat ik hun hulp had gevraagd. Ik voelde mij in deze periode gedragen. Maar dat maakte het niet minder moeilijk. De liefde gaf mij steun en kracht om door te gaan maar het moeilijke werk deed ik zelf.

Hoe moeilijk het was wordt bepaald door mijn eigen rugzak. Hoe lichter mijn rugzak moe minder moeilijk en zwaar het werd. Dus mijn engelen hebben mij geholpen mijn rugzak te legen zodat het minder zwaar werd. Snap je het verschil? Ze kunnen de weg niet voor je wegnemen maar wel makkelijker maken. Helaas stoppen veel mensen op dit punt. Maar als jij iemand bent die wil doorzetten dan is hier de volgende stap.

Engelen kunnen prima helpen bij persoonlijke ontwikkeling. Hoe leger jouw rugzak hoe gevoeliger je wordt. Je wordt ook gevoeliger door bewustwording. Hoe bewuster mensen worden hoe gevoeliger ze worden. Je kunt je ook verdiepen in spirituele onderwerpen. Zo heb ik bijvoorbeeld reiki gedaan, shamballa, intuïtieve ontwikkeling, reading, healing en healing touch. Dit waren allemaal opstapjes om steeds gevoeliger te worden.

Toen ik eenmaal mij over durfde te geven aan engelen, ontstond er nieuwe vorm van healing. Het is een kwestie van overgeven en vertrouwen. Dan kunnen ze je van alles leren. Als je intuïtie zegt je hand ergens neer te leggen op een persoon en je doet dat, dan is de kans groter dat je ook naar de volgende aanwijzing luistert. Ik vond dit altijd wel eng om buiten het boekje te gaan van wat mij geleerd was. Maar toen ik eenmaal ontdekte dat dit de manier was van engelen om mij iets te leren was de omslag snel gemaakt. Zonder natuurlijk mijn gezonde verstand te verliezen.

Het is moeilijk de engelen te voelen als je zelfmedelijden hebt of verbitterd bent. Soms zijn we zo verdrietig dat we zelfmedelijden hebben. Ook dan zijn de engelen altijd bij je maar zelfmedelijden is een afwijzing van wie je bent. En je kunt engelen alleen maar sterker voelen als je het licht in jezelf kunt toelaten. Leren voelen dat je liefde bent maakt het contact sterker. Want zij verbinden altijd met deze liefde. Het is hun taak jou te helpen deze liefde voor jezelf te blijven voelen. Ze herinneren jou wie je in de essentie bent door liefde te geven. Wie zichzelf vanuit de essentie kan voelen weet intuïtief zelf ook wat je moet doen en hoe je iets kunt oplossen. Engelen weten dat alle antwoorden in jezelf aanwezig zijn.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01