Zo haal je weer energie uit je werk. Laat het oude los!
13-11-2017

Iedereen droomt van die ene baan waar alles vanzelf lijkt te gaan en waar werken niet meer als werken voelt. Maar is dit realistisch? Zeker weten! Deze droom is een belangrijk onderdeel van jouw hele carrière. Alles wat je meemaakt in je werk brengt je naar dit punt. Het is namelijk geen droom maar een innerlijk weten. De ziel vertelt je de weg.

We zijn opgevoed met hokjes. Iedereen heeft zo’n hokje. Dit hokje heet een baan. Al deze hokjes zijn op een ladder geplaatst. Het ene hokje verdient minder dan het andere hokje en andersom. Jouw hele carrière ligt daardoor vast. Hoe je verder kunt komen of verder kunt groeien ook.

Maar het heeft ook nadelen. Veel mensen presteren onder of over. Terwijl iedereen van nature succesvol kan zijn en super getalenteerd is. Hoe kan het dat sommige mensen dit niet meer kunnen voelen? Hoe kan het dat sommige mensen het gevoel hebben dat ze niet goed genoeg zijn, dat ze toch nooit de baan van hun dromen vinden? Hoe heeft het zo ver kunnen komen dat mensen aan zichzelf gaan twijfelen?

De hokjes die we krijgen of zoeken zijn niet altijd de hokje die bij ons passen. Ik heb in mijn praktijk bijvoorbeeld super wijze mensen die mbo niveau hebben en in staat zijn hele belangrijke dingen te doen op deze wereld, maar dit niet geloven omdat ze, naar hun zeggen, niet het juiste niveau hebben of de juiste aanzien.

Ik heb ook mensen in mijn praktijk die hoog opgeleid zijn en altijd maar achter zichzelf aan moeten lopen om bij te scholen en daardoor moeilijk uit hun huidige functie kunnen stappen. Ze hebben het gevoel dat ze aan de verwachtingen van de maatschappij moeten voldoen om verder te komen. En dit zijn maar een paar voorbeelden.

Willen we kracht halen uit ons werk, dan is het belangrijk dat we ons los maken van wat ons is aangeleerd en weer terug komen bij het gevoel in jezelf die voelt dat je tot alles toe in staat bent. Het loslaten van oude aangeleerde patronen en gedachte kan ons helpen die creativiteit weer te voelen die we verloren zijn. Je geeft jezelf dan weer de ruimte om te groeien. Deze creativiteit die is overgenomen door angst en controle.

Groeien betekent verandering. Verandering geeft vaak angst omdat we niet weten hoe we kunnen veranderen. Wie voor het hokje kiest weet precies zijn positie in de maatschappij. Wie uit het hokje stapt niet meer. Je bent volledig overgeleverd aan jouw eigen gevoel en intuïtie. Jouw intuïtie dient nu als stuur en geeft ontzettend veel kracht. Naar jezelf luisteren en niet meer naar informatie van buitenaf zal je helpen het succes te vinden wat je zoekt.

Iedereen is geboren voor succes het zijn onze gedachte die ons daar weg houden. Gedachte kunnen tegen ons werken en ook ondersteunen. Het is belangrijk bewust te worden van welke gedachte je uitzend en waar deze gedachte vandaan komen. Vaak zijn er nog onderdrukte gevoelens aanwezig.
 

Alle stappen die je in je werk zet, zullen je brengen waar je wezen wil. Het is belangrijk dat je je helemaal overgeeft aan welke stappen dit zijn en dit tijd gunt. Je kunt deze stappen visualiseren en overgeven aan jouw innerlijke sturing die jou vanzelf brengt waar je zijn wilt. Omdat je dit van nature weet. Iets wat je zult gaan voelen als je vertrouwen hebt.

Geloof nooit wat je is aangeleerd. Jij bepaald jouw toekomst en niet het hokje die je hebt gekozen of gekregen in deze maatschappij. Jij mag de keuzes maken die je wilt. Jouw toekomst is in jouw handen.

Zo kan ik jou helpen:
Samen kijken we naar wie je bent en wat jou eventueel blokkeert om in een flow te komen.
Samen activeren we deze flow door anders te gaan denken en doen.
Samen gaan we een uniek traject aan.

Ik werk in mijn praktijk als coach en medium. Ik krijg mijn informatie intuïtief door waardoor we sneller bij de kern kunnen komen en sneller eventuele stagnaties kunnen oplossen. Ik werk niet met toekomstvoorspellingen omdat het mijn passie is mensen op eigen benen en in eigen kracht te brengen.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01