Waarom de tweelingziel of tweelingstraal niet over de persoon gaat maar over het proces
2-5-2018 Auteur Diana Annegarn

Ik mag in mijn praktijk veel mensen energetisch met hun tweelingstraal of tweelingziel verbinden. (Deze verbinding is er natuurlijk al, maar door deze verbinding te maken herstelt zich het proces wat vaak door trauma's uit vorige levens niet goed meer stroomt.)Vaak als dat gebeurt, gaan mensen zoeken op internet en komen met de volgende vragen terug. Ga ik de man van mijn dromen ontmoeten? En mijn partner dan? Wat moet ik nu doen?

Er wordt veel geschreven over de euforische momenten als je elkaar ontmoet. Maar weinig over het proces zelf. Terwijl de ontmoeting en het proces vaak heel veel opschudding in je leven kan geven. (Waar je soms niet eens op zit te wachten.) Het begrijpen van dit proces kan veel mensen helpen.

Hoe euforisch sommige teksten ook zijn, het kan een heel moeilijk en soms ook zwaar proces zijn. En dat mag ook wel eens gezegd worden. Natuurlijk is het allemaal in je eigen voordeel, wordt je er een beter persoon van en je leven gaat er totaal anders uit zien maar het blijft een proces. Wat niets met de ander te maken heeft maar voornamelijk met jezelf.
Hieronder zijn een paar belangrijke punten waar je over leert als je je tweelingstraal of tweelingziel ontmoet.

* Je leert alles over liefde in zuiverste vorm (vanuit de ziel en het Goddelijke)
* Je leert alles over relaties in zuiverste vorm (loslaten van overtuigingen)
* Je leert alles over verbinden in zuiverste vorm (uit het hoofd en in het hart komen)
* Je leert alles over mannelijkheid en vrouwelijkheid en dit oversteigen.
* Je leert alles het fysieke lichaam in zuiverste vorm (je komt met jezelf in het reine)
* Je leert alles over het Goddelijke (nu vanuit het gevoel en niet vanuit het bewustzijn)
* Je leert alles over seksualiteit in zuiverste vorm (overgave)
* Je leert over overgave
* Je leert over eenheid zonder de jezelf te verliezen.
* Je leert over je missie en doel op aarde in zuiverste vorm
* Je leert alles over dualiteit en non-dualiteit, alles is goed.
* Je hebt een ik en bent onderdeel van wij
* Je ziel is verbonden met iedereen, niet alleen je tweeling, je relaties met andere mensen worden anders.
* Samensmelting is heerlijk maar voelt niet goed als je elkaars persoonlijkheid niet kunt omarmen. Zowel de lichte als donkere kanten hiervan.
* Mens zijn is zo ontzettend belangrijk. Elkaar kunnen laten zijn voor wie de ander is.
* Je leert over samenwerking, gelijkwaardigheid en talenten. (Waardeoordelen vallen weg.)
* Je ziel komt thuis op hemel, aarde en in je lichaam.
* Naast het spirituele proces is het ook heel belangrijk het aardse toe te laten. (we zijn mens)
* De tweeling is geen opvulling, ook geen aanvulling en het maakt niet compleet. Het is compleet. Acceptatie, overgave en samensmelting. Het alles omvattende, het Goddelijke. Er zijn geen aardse woorden voor alleen maar een gevoel wat niet te verklaren is. Samen geef je hier op jullie manier een aardse vorm aan.

Een bijzondere reis
Spiritueel gezien lijkt dit een makkie. De meeste denken dit allemaal al te kunnen voordat ze hun tweeling ontmoeten. Maar dit proces gaat dan pas beginnen. Weten is wat anders dan uitvoeren en toelaten. Een tweeling volledig kunnen toelaten is jezelf en alles op aarde volledig kunnen toelaten. Je gaat dan pas ervaren wat dat voor jou betekent.

Al je programmeringen over liefde en de wereld om je heen mag je loslaten, om je helemaal over te geven aan het Goddelijk in jezelf. Het moeilijkste in het hele proces zijn onze eigen overtuigingen, verwachtingen, verlangens, behoefte die allemaal zijn aangeleerd. Het zijn allemaal programmeringen die ons weg houden bij ons 'zijn' en deze vrijheid in de liefde te ervaren.

Als iemand zich tijdens een sessie opnieuw opent voor zijn/haar tweeling ervaart iedereen wat anders. Sommige voelen zich na afloop compleet en sommige voelen dat het klopt. Hun reis gaat nu beginnen. Deze verbindingen vinden energetisch plaats. De fysieke verbinding komt als de tijd daarvoor is en beide door een proces zijn gegaan om deze ontmoeting mogelijk te maken.

De belangrijkste boodschap die ik meegeef op hun reis is dat mensen hun eigen unieke pad mogen bewandelen en vooral te voelen over dit onderwerp. Maar we willen natuurlijk allemaal zo veel mogelijk weten om het proces te begrijpen.

Mijn ervaring is dat het helemaal niet gaat over de ander. Toch is de ander die dit proces op gang brengt, maar uiteindelijk gaat het allemaal over jezelf. Het gaat over voelen. Het kan heel veel gevoelens oproepen van verwarring tot woede. Emoties kunnen heel heftig zijn maar ook gewoon heel normaal en neutraal. Niemand is hierin gelijk. Het is daarom belangrijk jouw eigen unieke proces hierin te omarmen en het op eigen wijze te ervaren. Ondanks dat de meeste door hetzelfde proces lijken te gaan, ervaren ze het allemaal op eigen wijze. Wat ze gemeen hebben is dat ze zich niet van de ander kunnen losmaken, een deel wil dit natuurlijk niet maar een ander deel wel.

Op je gevoel vertrouwen in dit proces is soms heel moeilijk. Het ontmoeten van je tweeling gaat soms samen met hoge energie die je niet altijd kunt vertalen. Je begrijpt het zelf ook nog niet. Het kan soms een tijd duren voordat je deze energie helemaal kunt aarden. Dit is afhankelijk van je processen.
 Ik begrijp daarom heel goed dat mensen na een ontmoeting in een psychose kunnen raken of in therapie gaan.

Het moeilijkste is nog wel de aantrekking die heel sterk kan zijn. Zowel de fysieke, spirituele en seksuele aantrekking kan zo sterk zijn dat je niet van elkaar los kunt komen en tegelijkertijd moeite hebt jezelf te kunnen voelen waardoor je eigenlijk weer van de ander weg wilt. Het kost tijd aan de nieuwe energie te wennen. Het hele proces gaat niet zo zeer om het vinden van een tweeling maar over het hervinden van jezelf. Van jouw Goddelijke zelf. Er is geen groter geschenk die je jezelf kunt geven.

Mijn verhaal

Ik kende mijn tweeling al vele jaren voordat het kwartje viel. Ik werd mij steeds bewuster hoe moeilijk het was om bij hem te zijn. Ik raakte mijzelf telkens kwijt en kwam altijd heel verdrietig terug na onze ontmoeting, zonder te begrijpen waarom. We hadden een zakelijke relatie en toch voelde het niet alsof dit zakelijk moest zijn. Dit frustreerde mij enorm en gaf een diep verdriet omdat ik het niet kon veranderen. Ik begreep dit gevoel niet. Het liefst bleef ik zo ver mogelijk uit zijn buurt.

Na een tijdje werd ik zelf moeder en dat veranderde het proces. Het was letterlijk een nieuwe fase in mijn leven. Ik was gevoelig en stond helemaal open. Opnieuw was er een ontmoeting en de seksuele energie tussen ons was zo enorm sterk. Ik kreeg tevens inzichten over hem. Wat er voor zorgde dat ik maar aan hem bleef denken. Dit vond ik vervelend omdat ik liever een zakelijke relatie wou hebben op dat moment. Ik was net moeder en had dus wel iets anders aan mijn hoofd. Thuis ben ik zelf op zoek gegaan naar antwoorden via mijn gidsen over eventuele vorige levens.(Ik dacht nog steeds niet aan een tweelingziel.) Ik kreeg inzichten van vorige levens die ik oploste.

De keer erna dat wij elkaar ontmoeten had ik de energie ‘onder controle’ dat dacht ik. Maar wat mij het meeste verbaasde was, dat ik aan zijn reactie kon zien dat hij hetzelfde had gevoeld en kennelijk blij was om mij te zien.
Die week kreeg ik het zeker niet meer uit mijn hoofd, ik moest er aan geloven. Al een tijd lang wist ik over tweelingstralen/tweelingzielen. Maar ooit in het verleden hadden mijn gidsen mij verteld dat ik dit los moest laten omdat er een andere man op mijn pad zou komen. Dat heb ik toen gedaan en verder nooit meer in verdiept. Ik kom in mijn werk regelmatig zielsverwanten tegen waar ik een hele sterke verbinding mee voel. Ik ging er dus vanuit dat dit ook om een zielverwant ging.

Maar wat ik zelf nog het meest rare vond was mijn hartchakra wat helemaal open ging als ik hem zag. Ik had eerder nooit gevoeld dat ik deze chakra kon voelen maar in zijn nabijheid is deze helemaal open. Verder viel het mij ook op dat ik op een andere manier naar hem keek. Ik verdween heel makkelijk in het voelen (samensmelten) en in zijn ogen. De rest was bijzaak.

Na een tijdje in de ontkenning te zitten en dan voor de zoveelste keer weer heel verdrietig was na ons contact, kwam dan toch eindelijk de vraag aan mijn gidsen. Wie is deze man? Hun antwoord was kort en duidelijk. Het is je tweelingstraal.
En zo begon een lange emotionele reis die ik persoonlijk best wel zwaar vond. Elkaar willen zien en elkaar dan toch weer willen afstoten. Maar het brengt mij in contact met wie ik ben en met mijn eigen zielendoel en zielenpad. Het gaat om leven vanuit overgave in verbinding met alles wat is. Loslaten is wat ik mensen wil meegeven. Kom in de overgave en vertrouwen. Het komt allemaal goed.

Maar lukt het je niet zelf, dan wil ik je natuurlijk wel helpen om een stapje verder te komen of meer inzicht te geven in je proces. Soms wil je gewoon even net iets meer weten of even praten met iemand die net even iets meer weet of dingen anders ziet. 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01