Waarom je tweelingziel even niet zien goed is voor jezelf
15-5-2018 Auteur Diana Annegarn

Ieder mens heeft een uniek verhaal als het gaat om een tweelingziel ontmoeting. En zo hoort het ook te zijn. Hoe fijn ik het ook vind/vond, ik vond het ook heel vaak moeilijk en af en toe nog wel. Ik ben heel gevoelig en wil dan ook graag harmonie. Elkaar niet zien voelt voor mij niet goed. Maar toch is dit wel een van het beste wat mij is overkomen.

Als je de verhalen op internet leest dan lijkt het vaak op dat je tweelingziel ontmoeten ook betekent dat deze voor altijd in je leven blijft. Maar bij iedereen loopt dit anders. Zoals ik al in meerdere artikelen schrijf gaat het om het proces en niet om de persoon. Ik geloof er echt in dat het als doel heeft mijzelf te verrijken. En dat ik in dat proces een prachtig persoon mag ontmoeten maakt het nog bijzonderder. Maar ik geloof altijd in mijn eigen proces in alles wat ik doe. Ik geloof in mijn unieke zelf. Dat maakte het daarom zo moeilijk om een tweelingziel te hebben. Telkens dat samensmelten was heerlijk maar ook heel vervelend. Want het was soms moeilijk mijzelf te blijven voelen.

Mijn focus in mijn hele leven is op mijzelf en mijn pad. Dit is ook wat ik andere mensen mee geef. Ik wou een manier verzinnen om weer bij mijzelf te blijven en te leren omgaan met deze samensmelting zonder daarin mijzelf te verliezen. Ik wist dat afstand nemen de enige optie was. Sommige noemen het runner zijn. (Geen idee wie van ons twee nu de runner is, we kunnen het allebei even goed. ) Daar voel ik mij helemaal prima mee. De liefde was zo intens dat ik het niet begreep. En ik wou het graag begrijpen want natuurlijk niet ging lukken, maar dat wist ik toen nog niet. Uiteindelijk wou ik natuurlijk gewoon de controle behouden. Ook dat ging niet lukken. En geloof mij ik heb het geprobeerd.


Het enige wat ik dus kon doen is mijzelf leren zijn. Mijzelf leren voelen en voelen wat dit hele proces met mij deed. Na de ontmoeting de energieën die zijn gaan stromen door onze ontmoeting toelaten. Ook de emoties die daarbij horen en loskomen. Vooral niet de ander de schuld hier van geven. Hij is zoals hij is en ik heb mijn eigen lessen. Gelukkig kon ik energetisch met hem communiceren en dat gaf mij steun. Het voelde ook als steun van mijn gidsen. Het gaf mij de ruimte die ik nodig had. En waarschijnlijk hij ook. Het gaf mij de ruimte mijzelf te onderzoeken. Maar het gaf mij niet de controle. Want als we elkaar zagen moest ik er toch aan geloven dat het iets met mij deed. Elke ontmoeting was een verrassing en soms duurde het even voordat ik alle energieën die waren vrijgekomen kon landen.

De tijd om dan even los te zijn van elkaar had ik echt even nodig. Het is zo dat ik mij steeds bewuster ben geworden van dit proces en nu wat minder tijd nodig heb om de energieën te landen.  Eerder vond ik het niet zo prettig wat het allemaal in mijn losmaakte, maar nu voelt het oke. Ik begrijp dat ik er geen invloed op heb en dat het belangrijk is voor mijn ontwikkeling. Tot nu toe heb ik al zoveel geleerd. Het eindigt nooit.

Ik ben dan ook blij met de momenten dat we elkaar zien maar ook met de momenten dat we elkaar niet zien. Ik besef dat het nodig is. De pijn in mijn hart wordt steeds minder. Ik accepteer het beter en begrijp dat het goed is zo. Ik begrijp ook dat dit het pad is wat we samen hebben gekozen. Waar de weg heen gaat zal ik nooit weten. Wel kan ik elke dag opnieuw intuïtief blijven voelen wat de volgende stap is. Morgen zie ik hem weer. Een dag om weer een stuk te mogen groeien. Een dag waarbij mij weer helder wordt welke stukken ik in mijzelf mag loslaten. Het blijft een grote healing een groot geschenk. Er is niemand die in zo’n korte tijd zoveel bij mij los kan maken. Hoe diep dit gaat is niet te omschrijven. Maar de periode daarna voel ik dat ik gegroeid ben.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01