Vorige levens en gezondheid
10-9-2018 Auteur Diana Annegarn

Vaak lees ik verhalen over vorige levens en hoe deze niet van belang zijn omdat we in het nu leven. Toch weet ik als geen ander hoe vorige levens een leven kunnen beïnvloeden en dat eigenlijk alles zijn oorsprong heeft in vorige levens. Ook hoor ik wel eens dat vorige levens niet op te lossen zijn omdat het verleden tijd is. Maar niets is minder waar. We kunnen niet ongedaan maken wat er is gebeurt, maar we kunnen er wel anders mee omgaan. Maar dan moeten we ons wel eerst bewust worden dat deze vorige levens er zijn geweest en wat er is gebeurt.

Ik ga wel terug met mensen naar vorige levens dmv mijn mediumschap. Trauma’s in vorige levens zijn makkelijk te herstellen. Een enkele keer is een trauma niet makkelijk op te lossen. Maar over het algemeen kan dit vrij snel. Ervaring leert dat vorige levens kunnen blokkeren en mensen met onverklaarbare gevoelens kunnen blijven rondlopen. Jarenlang kunnen ze zich bewust worden van deze gevoelens zonder te begrijpen waar deze vandaan komen. Als ik dan met hun naar dit vorige leven terug ga, dan vallen er allemaal kwartjes. Patronen van toen herhalen zich weer.

Als iemand in een vorig leven bijvoorbeeld heel veel benadeeld is door iemand, dan kan die persoon vaak ook in dit leven aanwijzen wie dat was. Het belangrijkste tijdens het openen van vorige levens is vergeving. Vaak zijn blokkades ontstaan omdat men niet begreep waar het over ging. Het helpt soms als men begrijpt waarom de ander deed wat hij deed of wat de opdracht was in dat leven. Als de emoties van dit vorige leven weer gaan stromen, dan geeft dit wijsheid in dit leven en daardoor kunnen problemen die nogmaals op zijn of haar pad komen in dit leven makkelijk worden opgelost.

In mijn praktijk gaat het meestal over het loslaten van kleine stukken in vorige levens. Iets is gebeurt en stagneert iemands vrouwelijkheid of mannelijkheid. Het kan ook stagneren in de opvoeding omdat er iets is in de relatie met een kind is, wat wel te voelen is maar niet te verklaren is. Vaak is het via healing makkelijk op te lossen of te verwijderen. Ik heb hiervoor technieken geleerd waarbij de stagnaties in één keer los te laten zijn. Daar is wel altijd bewustwording voor nodig.

Maar er zijn ook grotere blokkades die bij mensen spelen. Blokkades die niet zo zeer in het leven stagneren maar ook in de talenten van mensen. Dat kan zijn dat de talenten op aarde daarin stagneren maar ook doelen en missie. Het kan zijn dat iemand meerdere levens heeft gehad met dit thema voordat in dit leven kwam. Wil iemand zijn missie gaan uitvoeren dan stagneert iemand volledig. Het gaat dan niet om 1 trauma maar om verschillende trauma’s.

Zo kan iemand die paranormaal is of medium is vele levens gehad hebben waarbij dit een rol speelde en als iemand hier voor uitkwam, dat dan de dood een gevolg was. In dit leven kan dit een probleem blijven vormen omdat men niet vooruit kan of durft. De herinnering aan de gevolgen die het had in vorige levens was groot. Het kan de zuiverheid van iemand beïnvloeden of zijn of haar vrouwelijke energie. Maar het kan er ook voor zorgen dat iemand geen klanten krijgt.

Vorige levens spelen wel degelijk een grote rol in dit leven. Hier naar terug gaan kan wonden openen. Vooral als mensen heel gevoelig zijn kunnen ze blijven hangen in een vorig leven als ze hier geen hulp of geen goede hulp bij krijgen. Meestal krijgen mensen een mededeling dat dit in een vorig leven is gebeurt. Je hebt bijvoorbeeld eerder je partner verloren, dus heb je er in dit leven nog last van. Maar alles is te herstellen en ook dit stuk. Wel kan het zijn dat er meerdere vorige levens een rol spelen en dat er meerdere inzichten nodig zijn. Dan gaat het bijvoorbeeld niet om angst om een partner te verliezen maar misschien heeft deze persoon helemaal geen vertrouwen in het leven. Waardoor bijvoorbeeld andere taken op de aarde niet uitgevoerd kunnen worden. Inzichten in vorige levens kunnen je de wijsheid geven die je nodig hebt. Misschien gebruikt deze persoon deze wijsheid wel in de toekomst en start het een praktijk als relatiecoach.

Er zijn vele manieren om blokkades te laten stromen en op te lossen. Vorige levens is één manier. Ervaring leeft dat het mensen dichter bij hun licht brengt en zodoende meer in hun kracht. Het oplossen van vorige levens helpt mensen hun Goddelijke licht beter toe te laten en hun missie beter te begrijpen. Uiteindelijk ben je al vele levens bezig om dit doel wat je nu voor ogen hebt te bereiken. En als het in dit leven niet lukt kom je toch nog een keer terug. Net zo lang tot je je missie zuiver hebt kunnen uitvoeren. En daarbij hebben we geleerd van vorige levens. Als we al deze prachtige informatie niet toelaten hebben we vaak ook niet de wijsheid om verder te komen.

Het was en is een toevoeging aan mijn leven. Zodra ik in het leven verder wil en niet de wijsheid heb om te zien wat de volgende stap is, komt er vaak een inzicht uit een vorig leven. Ineens weet ik dan weer het antwoord. Maar het hoeft niet altijd op deze manier. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. Het kan ook gewoon op een praktische manier zoals bijvoorbeeld coaching om te leren omgaan met je zelfvertrouwen. Maar als dat niet lukt en vele andere dingen niet lukken dan is het soms handig even terug te gaan naar vorige levens en iemand te raadplegen die hier verstand van heeft. 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01