Van de 3d maatschappij naar de 5d maatschappij
13-9-2017 Auteur Diana Annegarn

De wereld is aan het veranderen. Deze maatschappij verandert. En door allemaal dingen die ons zijn aangeleerd,
 zijn we onbewust nog steeds verbonden met oude overtuigingen die bij de 3d maatschappij horen. Misschien ben jij iemand die zich wil leren verbinden met de 5d maatschappij?

Jij bent misschien iemand die al jaren aan zichzelf gewerkt heeft. Je voelt inmiddels met hart en ziel wat je wilt gaan doen en voelt ook hoe. Maar wat voor stap je ook zet, het lijkt wel alsof de mensen je niet horen. Er komen vragen in je op. Is de maatschappij wel klaar voor mijn verhaal en mijn wijsheid?

Veel mensen zijn inmiddels klaar om zichzelf te gaan verbinden met de maatschappij maar toch komen ze niet verder, hoe kan dit? Om hier antwoord op te geven vertel ik jullie mijn persoonlijke verhaal.

Ongeveer 3 jaar geleden begon ik ineens overal duister te zien. Het is alsof dit deel in mij ontwaakte. Ik zag veel zwarte energie in de inzichten die ik kreeg. Ook zag ik veel zwarte energie bij mijn wortelchakra. En ik kreeg ineens last van negatieve entiteiten. Dit was allemaal nieuw voor mij. Ik werk al jaren met licht en engelen en nog nooit had ik dit meegemaakt.

Ook bij cliënten ging ik dit waarnemen, ik zag ook dat het met een bepaalde angst voor de maatschappij te maken had. Totdat een leerling mij erop wees dat ze dit ook kon zien en daardoor in haar ontwikkeling niet verder kon. Tijd voor een innerlijk onderzoekje. Ik ging op zoek naar antwoorden bij mijn gidsen. Door de komst van buitenaardse was ik inmiddels op de nieuwe energie van de aarde afgestemd, door initiaties die ik van hun had ontvangen.

Deze nieuwe energie had er kennelijk voor gezorgd alles wat in deze maatschappij niet zuiver was aan het licht kwam. Natuurlijk wist ik dat al, maar ik deed nog gewoon mee omdat ik mijn brood moest verdienen. Maar nu was de tijd aangebroken dit te veranderen. Het was tijd om mijzelf te reinigen en zodat ik mij op een andere manier kon verbinden met de maatschappij.

Het was tijd om het oude los te laten om goed te kunnen verbinden. En ook programmeringen die ik in mijn systeem had. Het begon met initiaties die ervoor zorgde dat ik met hele zuivere delen van de aarde verbonden werd. Iets wat ik bij cliënten en mensen om mij heen ook  intuïtief begon te doen. Het was alsof ze wel geaard waren maar niet volledig. Ze waren niet helemaal verbonden met het aller zuiverste deel van de aarde. Ze waren verbonden met wat zij dachten dat aarden was.

De aarde biedt een fundament samen met het Goddelijke. Maar mensen maken uit angst zelf fundamenten die wordt ons vaak al vanaf de geboorte aangeleerd. We weten dus niet beter om hierop te vertrouwen. Deze overtuigingen die ons zijn meegegeven worden ons fundament. En ook al weet je inmiddels dat het allemaal anders zou moeten, we zitten soms nog steeds vast aan deze oude energie.

Ik zat zelf ook nog vast aan al deze overtuigingen over geld, over samenwerken, over ondernemen, over deze maatschappij, over politiek enz. Maar mijn bewustzijn wist al lang waar ik heen wou. Deze was niet meer overtuigd dat dit werkte. Maar er was nog niets voor terug gekomen, omdat ik nog last had van oude energie. Deze oude energie zorgde ervoor dat ik overdag in mijn werk stagneerde. Want ik kwam niet verder en ik wist niet waarom. En als ik wist dat ik het anders wou doen, dan het tot nu toe in de maatschappij gedaan werd, dan wist ik geen andere optie. Het vanuit het bewustzijn weten hoe het anders zou moeten, zonder dit te voelen, gaf onbewust angst voor de maatschappij.

Om tot het nieuwe te komen moest ik eerst het oude omarmen. Ik had onbewust weerstand tegen het oude. En weerstand dat hielp mij niet vooruit. Het zorgde ervoor dat ik het oude bleef vasthouden. Alleen liefde kon mij bevrijden. Het omarmen van het oude zorgde ervoor dat ik bij mijn eigen stukken kon komen. Ineens werden mijn patronen duidelijk. Samen met gidsen en engelen tijdens de vele innerlijke reizen die ik gedaan heb kreeg ik inzichten in mijn oude patronen. Dit ontstond voornamelijk doordat ik veel vorige levens te zien kreeg. Deze vorige levens heb ik opgelost.

Het oplossen van vorige levens speelt een grote rol bij mensen. Groter dan ze denken. Ik zie veel mensen met entiteiten aan hun wortelchakra die in verbinding staan met hun verbinding met de maatschappij. Alsof ze dit tegenwerken. Mensen mogen eerst zien wat ze in vorige levens hebben gecreëerd op hun pad, voordat ze verder kunnen in deze maatschappij. Veel vorige levens mocht ik oplossen. Levens waar ik een leider was of een bankier, maar ook andere beroepen die veel met geld, politiek en materie te maken hebben.

Zo zorgde ik ervoor dat mijn energie schoon werd en ik ineens ging voelen wat de nieuwe weg naar mijn toekomst was. Zo kon ik verbinden met de 5d energie van de aarde. Deze betreft een hele andere vorm van samenwerking, een hele andere manier van met geld om gaan en nog veel meer. Dit ontwaakt in jezelf. We weten inmiddels wel hoe het anders moet, maar weet je ook dat jij een voorbeeldrol hierin hebt om het ook anders te doen?

Ik krijg vaak de vraag hoe mensen dit dan moeten gaan doen? Het antwoord zit in jouw eigen hoge bewustzijn. Ik heb inmiddels veel mensen gezien die op verschillende manieren worden geïnspireerd de juiste stappen te zetten. Het kan dus op verschillende manieren. Mijn manier is door samenwerking met buitenaardse en hoge beschavingen. Zij hebben al eerder vanuit deze energie op andere planeten gewerkt en weten als geen ander hoe je vanuit een hoger bewustzijn samenleeft en samenwerkt. Veel inzichten die ik kan voelen verwerk ik het nieuwetijdsproject Ecoplein.

Iedereen kan deze informatie ontvangen op zijn of haar eigen manier. Maar deze informatie ligt niet buiten jezelf, maar in jezelf. Door te werken aan jezelf en oude overtuigingen van de wereld los te laten kom je vanzelf bij dat deel in jezelf die weet waar de wereld naar toe gaat. Maar daar is heel veel innerlijke werk voor nodig. Ik werk dag en nacht aan mijzelf.

Waar de wereld naar toe gaat is een nieuwe fase van de mensheid. Namelijk het bewustzijn dat we alles kunnen veranderen. Dat we niet afhankelijk zijn van anderen maar verbonden zijn met anderen. We doen het hier samen op de aarde. We creëren samen de nieuwe wereld en ieder doet dit op eigen wijze. Elk persoon is hier een onderdeel van. Zelfs degene die wij niet belangrijk of zelfs storend vinden.

Zodat we alles met liefde kunnen omarmen en de werkelijkheid durven te zien, kunnen we overgaan tot verandering. Deze verandering ontstaat als je jezelf durft te zijn en weet waar je staat. Dan komt de volgende fase waarbij je helemaal in je licht kunt gaan staan en vanuit verbinding met het Goddelijke, het universum en het aardse kunt gaan scheppen en creëren wat je maar wilt. Alles komt samen en er is maar één overtuiging. Namelijk dat liefde de weg is in welke keuze je gaat maken. Je hoeft niet klaar te zijn, alleen maar open te staan voor 'de flow'.

Vanuit liefde creëren we en als we de nieuwe energie bevatten doordat we al het oude los hebben gelaten kunnen we ons eigen leven gaan creëren en daarmee ook de nieuwe wereld. Het was voor mij een intensieve groei van 2 jaar om mij duidelijk te maken dat ik mijn eigen leven creëer en dat alles mogelijk is.

Mijn hart is mijn stuur, en in mijn hart zit een soort plaatje. Dit plaatje laat mij zien hoe de nieuwe wereld eruit ziet. Dit zit zo duidelijk in mijn systeem dan het een hele duidelijke overtuiging is geworden. Ik omarm de wereld zoals deze nu is. Alles is perfect en ik focus mij op de wereld waar ik naar toe wil. Op een manier die past bij de nieuwe tijd. Namelijk door het plaatje in mijn hart te volgen met een grote overtuiging en vertrouwen. En niet meer door het hoofd en ego.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01