Tweelingzielen, tweelingstralen, tweelingvlammen en het proces
25-9-2017 Auteur Diana Annegarn

Steeds meer mannen en vrouwen in mijn praktijk komen op het punt van bewustzijn waarbij ze de dualiteit gaan overstijgen. Zo noem ik het. Ze komen in contact met hun vrouwelijkheid of mannelijkheid en hebben hun wederhelft nodig om dit natuurlijke evenwicht te brengen. Vanuit de zuiverste vorm van de man wordt er verbonden met de zuiverste vorm van de vrouw en andersom. De meeste mensen in mijn praktijk die verbonden worden zijn er klaar voor. Het is dus niet iets wat ik kan beïnvloeden. Het komt vanzelf als gidsen dit aangeven. Zodra de verbinding gemaakt is, kan het proces beginnen. Alle blokkades tussen man en vrouw komen naar de oppervlakte. Dit kan lang duren voordat het is opgelost met als eindresultaat dat het balans tussen het mannelijke en vrouwelijke in jezelf hersteld is. Je leeft niet meer vanuit afgescheidenheid maar vanuit eenheid en heelheid. Je bent volledig in verbinding met het Goddelijke en goed of fout denken is niet meer aan de orde. Je hebt ervoor gekozen om alleen maar vanuit liefde te leven.

Toch is dit voor ieder mens verschillend. Sommige ontmoeten hun tweelingstraal fysiek en gaan dan door dit proces heen. Samen bewandelen ze dit pad. Maar er zijn ook veel mensen die het proces eerst energetisch ervaren voordat ze het fysiek gaan ervaren (bewust of onbewust) en soms nooit fysiek zullen ervaren. Het gaat uiteindelijk ook niet zo zeer om het ontmoeten van je tweelingstraal maar om het proces wat ontstaat door het contact. Deze heel wording zorgt ervoor dat je volledig vanuit liefde kunt gaan leven en volledig het Goddelijke in jezelf kunt integreren. Vanuit je ziel en vanuit het fysiek.

Zelf heb ik mijn tweelingstraal eerst fysiek ontmoet. Maar dit fysieke contact was niet mogelijk waardoor er energetische ontmoetingen plaatsvonden. Samen met engelen werden wij regelmatig bij elkaar gebracht om onze groei energetisch samen te doen. Nu begrijp ik waarom. Juist door het energetisch mee te maken, weet ik hoe ik andere kan begeleiden in dit proces.

Ik heb niet veel over dit energetische contact kunnen lezen op internet. Slechts een enkeling schrijft dat dit mogelijk is maar zelden staat hier meer over geschreven. In een van de boeken van tweelingzielen schrijft hij wel over een energetisch contact voordat hij haar ging ontmoeten.

Een tijdje dacht ik dat ik de enige was, maar toen het regelmatig gebeurde dat mensen in mijn praktijk verbonden werden met hun tweelingstraal werd mij duidelijk waarom ik dit moest meemaken op deze manier. Zo kan het dus ook!
De ontmoetingen met een tweelingstaal brengen de volgende punten van ontwikkeling bij de mens. De ontmoeting ontstaat als iemand na een lange periode van spirituele groei
  in zijn fysieke lichaam wil thuiskomen. Dus open staat om de wereld te omarmen en vanuit liefde deze wereld tegemoet wil komen. Je kunt vanuit een 5d bewustzijn leven en de 3d wereld omarmen zoals deze is. Alles is goed. Vaak hebben mensen al heel veel innerlijke kindwerk gedaan voordat ze worden verbonden. Ze hebben al veel vorige levens opgelost en veel blokkades. Voor een groot gedeelte zijn ze klaar. Nu komt de toewijding aan hun missie op aarde. Ze gaan hun pad bewandelen en omarmen het proces van ik en wij.

De verbinding met de tweelingstraal is de verbinding met zichzelf en de ander. Het volledig kunnen samensmelten met de ander en je eigen individualiteit blijven voelen is een moeilijke opgave bij een tweelingstraal. Helemaal open staan om samen te smelten kan ook weer heel veel blokkades losmaken en helemaal in je eigen kracht komen kan ook heel confronterend zijn. Hier is de boodschap altijd liefde. Het gaat hier over relaties. Niet zo zeer die met je tweelingstraal maar die met jezelf en anderen. De tweelingstraal vertegenwoordigd het zuiverste deel waardoor je in de essentie kunt voelen waar het om gaat. Als jullie samen door dit stuk gaan lossen jullie stukken op waardoor jullie weer terug kunnen komen bij je zuiverste zelf en bij een zuivere verbinding zoals deze in de essentie bedoeld is. Het Goddelijke.

Nu klinkt dit voor heel veel mensen heel logisch. Ik was zelf ook jarenlang bezig met spirituele ontwikkeling. Het is bijna niet uit te leggen dat dit toch anders is. Het voelt af en toe als hele hoge energie maar het tevens heel aardend. Na het energetisch verbinden met mijn tweelingstraal kwam er weer een periode van aarden en op eigen benen staan.
Ik heb ook mensen op mijn pad die denken hun tweelingstraal te hebben ontmoet. Maar vaak is dit niet zo. Een tweelingstraal relatie is te herkennen aan de volgende punten:

1. Het Goddelijke
Persoonlijk vond ik dit Goddelijke deel wel het meest opvallende aan de tweelingstraal relatie. Naast het heilige huwelijk wat bij God zelf plaatsvond leerde ik ook van alles over het Goddelijke. Het verschil is met van alles over het Goddelijke weten vanuit je hogere bewustzijn en vanuit het tweelingstraal stuk is het dat je het fysiek gaat beleven. Alsof je als mens klaar bent om helemaal vanuit het Goddelijke te handelen en zijn. God is mannelijk en vrouwelijk in een. Dus om deze helemaal toe te laten in mijzelf mocht ik het mannelijke en vrouwelijke in mijzelf helen en alles wat strijd gaf tussen deze twee loslaten. Ze zijn helemaal versmolten maar kunnen ook als twee aparte delen met elkaar leven. Het Goddelijke kwam ik alles heel herhaaldelijk terug.

2. Leren over liefde
Ik dacht dat ik alles wist over liefde. Maar dit leerde ik pas toen ik voor mijn tweelingstraal open stond. Wat mij verbaasde is hoeveel voorprogrammeringen ik had over liefde, hoeveel regels ik had en hoe moeilijk ik het maakte. Al mijn overtuigingen die juist liefde blokkeerde in relatie met mijzelf, met mijn man en met mensen om mij heen. Ik leerde liefde niet alleen onvoorwaardelijk vanuit de ziel toe te laten maar nu ook in het fysiek. Dit is heel anders dan ik dacht.

In de jaren dat ik mij spiritueel ontwikkeld had, had ik heel veel geleerd van mijn eigen hart. Persoonlijke ontwikkeling is zo normaal geworden dat ik heel veel voorwerk had gedaan. Maar het leek alsof deze ontmoeting mijn klaarstoomde voor mijn diepste pijn namelijk het afgescheiden zijn van de bron en daarmee ook van mijzelf. Dit was een hele diepe pijn. Vanaf kon ik niet meer van mensen verwachten dat ze mij gingen opvullen. Vanaf was ik klaar de afgescheidenheid los te laten en te voelen dat ik een was met het Goddelijke.

3. Mannelijk en vrouwelijk
In de periode van aantrekken en afstoten lag liefde, verdriet en woede heel dicht bij elkaar. Alhoewel onze ontmoetingen voornamelijk energetisch plaatsvonden in meditatie, kon ik overdag heel veel last hebben van zijn energie. Ik kon hier vaak woedend over worden. Het heeft mij geleerd het vrouwelijke en mannelijke heel diep te omarmen. Er is een verschil tussen man en vrouw maar liefde overstijgt dit. Het doel was mijzelf als vrouw te omarmen en in het reine te komen met mijzelf en al mijn vrouwelijke emoties. Vorige levens speelde hier een grote rol in. Vele vorige levens mochten opgelost worden maar ook oude overtuigingen en familiekarma stukken.

Ook seksualiteit speelde een belangrijke rol. Ook hier ging het weer over het overstijgen van het mannelijke en vrouwelijk en mij helemaal kunnen overgeven aan de liefde. Niet in de strijd tussen man en vrouw blijven hangen. Niet elkaars verschillen benadrukken maar juist omarmen. Op een gegeven moment viel dit gevoel helemaal weg en bleef voelen over. De aardse seks mag gewoon zijn wat het is. Geen verwachtingen en geen verplichtingen en vooral geen strijd. Alles mag er zijn.

4. Persoonlijke ontwikkeling
Ik vind persoonlijke ontwikkeling heerlijk. Ik kan zelf met gidsen praten en dat doe ik dan ook dagelijks. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te leren. Maar dit proces heeft mij aan het huilen gebracht van frustratie met soms het gevoel dat ik gek werd. Ik vond mijzelf ongezond reageren en idioot doen over een man. Maar mijzelf tot orde roepen werkte slechts tijdelijk. De schaamte nam soms over. Dat ik iemand toeliet mij zo van het pad af te brengen. Maar hij was het pad. Dat moest ik leren. Ik leer over mijzelf, over mijn pad, mijn opdracht en over de terugkeer naar de hemel. Mijn reis hier is niet voor niets en hij is daar een onderdeel van of ik nu wil of niet. Hoewel ik het regelmatig heb geprobeerd om hem weg te duwen, kan ik daar nu om lachen. Want dit is helemaal niet mogelijk. Hij blijft. Het enige wat ik kan toelaten is groei, groeit en nog eens groei. En in dit geval in een rap tempo.

5. Willen samensmelten en individualiteit voelen
Het samensmelten met een tweeling is het mooiste gevoel wat er is. Maar het kan ook lastig zijn. Helemaal samensmelten zorgt er ook voor dat je je eigen identiteit kan verliezen. Zo voelt het. Je gaat zoveel in de ander op dat je af en toe ook weer verlangt naar het gevoel van alleen zijn. Waar was ik ook al weer mee bezig in het leven? En waarom ben je soms zo afgeleid door de ander? De behoefte om jezelf te voelen is belangrijk omdat je zo ook weer bij je eigen processen komt. Dus kan een tijdelijke verwijdering van de ander een heel belangrijk onderdeel zijn in dit proces. En soms kom je te dicht bij wat bij de ander emoties kan oproepen. En als de ander je kwets dan gaat dit heel diep.

6. Hoeveelheid liefde voelt (te) groot
Je smelt samen met de ander en je komt in een hele hoge trilling. Maar hoe hoger je vliegt hoe harder de val voelt. Omdat we al zoveel pijn in het verleden hebben ervaren klinkt dit niet aantrekkelijk. De tweeling is geen opvulling en uit ervaring weet je inmiddels wel dat vallen ook pijn kan doen. Dus waarom zo hoog vliegen? Misschien heb je geleerd om het wat voorzichtiger aan te doen, in veilige hokjes te denken of regels gemaakt als het over liefde gaat. En geen een van deze regels of hokjes zal je tweeling voldoen. Je bent de controle kwijt. En in je achterhoofd nog de pijn van andere ervaringen duurt het even voordat je deze controle los durft te laten. Wie is deze persoon? Deze eerste vraag is een vraag van het ego en hoofd die ervoor zorgen dat jij alles weer onder controle wilt houden. Liefde toelaten lijkt ineens moeilijker wat is het. Ik was zelf een expert in excuses zoeken. Maar alleen overgave ging mij helpen.
 

Leer het proces te begrijpen en kom in de overgave. Leer loslaten en vertrouw op het proces. Voel de pijn en laat deze los. Alles is goed zoals het is. 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01