Ook al ben ik ermee geboren, het ging niet vanzelf. Maar ik kan het inmiddels wel zelf.
13-9-2017 Auteur Diana Annegarn

Ik hoor mensen regelmatig zeggen dat ze ook willen wat ik kan. Dat ze graag hun gids willen zien of met engelen willen praten. Als ik hun dan vraag waarom dat is, dan willen ze toch het liefst de steun van engelen en gidsen ervaren. In moeilijke tijden is het fijn als je voelt dat je gesteund wordt. Dat is precies waarom het contact met gidsen en engelen zo fijn is. Zo heb ik het geleerd.

Mensen denken wel eens dat als je met de gave geboren bent om te communiceren met gene zijde dat het leven dan makkelijk is. Ook plaatsen mensen mij wel eens op een voetstuk. Alsof ik alles weet en mijn leven een makkie is. Maar niets is minder waar.

Iedereen heeft een missie en een doel om hier te zijn. Die van mij is verbonden met mijn mediumschap. Om die reden heb ik van gidsen heel veel geleerd. Ten eerste om een zuiver kanaal te kunnen zijn en ten tweede om informatie van boven door te kunnen krijgen die belangrijk is voor mijn werk op aarde. Het is niet zo dat dit aan mij verteld wordt. Dit gaat altijd met persoonlijke ontwikkeling en dat is heel hard werken.

Net als alle mensen heb ik ook hele zware tijden in mijn leven gehad. Tijden van eenzaamheid maar ook van verdriet en rouw. Ik weet hoe het is om iemand te verliezen. Ik weet ook hoe het is om mensen te verliezen die nog leven of om mij eenzaam te voelen en onbegrepen. Ook krijg ik tegenslag in mijn werk en bots ook met mijn partner en dochter.

Alle pijn en verdriet zorgen voor groei en empathie. Het geeft ook diepgang. Ze zeggen wel eens dat je een situatie pas het beste kunt begrijpen als je het zelf hebt meegemaakt en zo is het ook. Dingen doorgeven van gidsen, is wat anders dan het zelf beleeft hebben. De dingen die ik zelf heb meegemaakt zorgde ervoor dat ik empathie kreeg voor de mensen. Dat heeft niets te maken met het doorgeven van informatie gidsen. Maar wel met hoe ik het doorgeef. Ik ben meer betrokken. Juist omdat ik het ook heb meegemaakt groeide mijn wens om anderen erbij te helpen. En omdat ik het verwerkt heb weet ik ook hoe ik mensen kan helpen. Het verbindt hemel en aarde.

Pijn en verdriet horen bij het leven. Maar mijn engelen en gidsen hebben mij wel ontzettend geholpen. Of dat alles makkelijker maakt weet ik niet, omdat ik geen vergelijkingsmateriaal heb. Mijn engelen weten altijd precies de essentie te raken. Zodra ik pijn ervaar vraag ik hun hulp. Ik vraag hun niet om het op te lossen maar om de juiste mensen en inzichten op mijn pad te sturen die mij helpen te begrijpen waarom een situatie op mijn pad komt.

Stel ik bots met een vriend dan geeft dat bijvoorbeeld een draaiend gevoel in mijn maag of pijn in mijn hart. Ik voel ook weerstand om met hem om te gaan. Ik onderzoek dan in mijzelf waar deze weerstand vandaan komt. Dat doe ik door mijn gidsen en engelen om hulp te vragen. De komende tijd krijg ik inzichten op mijn pad. Het kan zelfs voorkomen dat de situatie bij een andere vriend herhaald om de boodschap duidelijk te maken. Ik luister dan goed naar mijn emoties. Soms voel ik dat ik geblokt raak. Ik voel dan verdriet maar deze komt er niet uit. Vaak komen er voldoende dingen op mijn pad die ervoor zorgen dat de kern geraakt wordt en mijn kwartje valt.

Het kan ook anders omdat de oplossing wat dieper ligt. Ik ga er dan even voor zitten. Ik vraag aan mijn engelen of ze mij inzichten willen geven waar de situatie over gaat. Vaak zit er een vorig leven in de weg of een innerlijk stuk uit mijn verleden. Ik kan de situatie dan zien en terugkoppelen naar mijn emoties. Samen met de engelen laat ik het los op een manier die mij geleerd is. In de periode daarna weet ik ineens precies hoe de situatie moet oplossen. De juiste woorden komen uit mijn mond of ik voel me niet meer blokkeren door de situatie. Meestal voel ik meer verbonden met de ander.

Het kan ook anders bijvoorbeeld als ik ziek ben. Ik kan dan op de zelfde manier contact maken met engelen om erachter te komen waarom ik ziek werd. Vroeger dacht ik dat het wel vanzelf over ging. Maar nu denk ik er anders over. Ik ben jarenlang hoofdpijn patiënt geweest. Ik had dit als kind al. Toen ik volwassen was uitte zich dit tot wel 3 aanvallen per week. De andere dagen van de week moest ik herstellen. Ik zal er nu alles aan doen om hoofdpijn te voorkomen nu ik weet wat de oorzaak is. Ik weet dat als mijn hoofdpijn is gezakt, deze opnieuw kan terug komen. Misschien een dag later of een week later. Zeker als ik medicatie zou gebruiken. Maar ik zal er alles aan doen om dat te voorkomen.

Door met engelen samen te werken heb ik eigenlijk zelden hoofdpijn. En als ik hoofdpijn heb dan is dat een lichte vorm. Mijn hoofdpijn kreeg ik door mijn emoties te onderdrukken. En ook omdat veel informatie via mijn nek ontvangen wordt,
 is dit ook een gevoelig punt voor mij wat ik heel goed mag beschermen en reinigen. Ik reinig mijn nek altijd energetisch. Bijna elke dag. Als medium weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om eerst voor mijzelf te zorgen en dan voor de ander. Dat geldt natuurlijk voor iedereen.

Alles wat mij uit balans haalt is een reden voor mij om contact te maken met engelen en gidsen. Ik vraag hun nooit om een oplossing, maar mij te helpen deze oplossing te vinden. De oplossing komt altijd. Het heeft mij geleerd meer zelfbewust te worden. Ik signaleer problemen sneller. Ik los ze niet meer op, op het moment dat ze er zijn. Ik werk aan mijzelf om ze te voorkomen.

Op deze manier leven heeft mij veel zelfbewuster gemaakt. Het geeft meer rust en ruimte. Ik voel meer liefde voor mijzelf en voor de medemens. Het leven is luchtiger en minder zwaar. Het lijkt alsof alles meezit terwijl ik nog steeds tegenslagen krijg. Maar nu weet ik ze op te lossen. Samen met engelen en gidsen gaat dit perfect.

Leren hoe ik dit kan is vooral een proces geweest om zuiver te blijven en de spirituele wetten goed begrijpen. Ik kan iets niet zomaar veranderen. Het moet volledig in afstemming zijn met God, hart en ziel. Die van mijzelf en van de ander. En als we dat kunnen dan kunnen we eigenlijk heel veel. Zelfs het onmogelijke. En toch ook weer niet. Ik heb geleerd rekening te houden met het proces waar mensen door heen moeten om ergens te komen. Net zo goed als engelen mijn eigen processen niet voor mij versnelt hebben of hebben voorgekauwd. Ik moest het zelf ondergaan.

En zo ook de les dat het soms belangrijk is de medische wereld als ondersteuning te vragen. De ziel heeft een reis te gaan. En elke stap moet gezet worden om bij het eindresultaat te komen. Zo kan ik dus alleen maar processen begeleiden via de persoon tot het eindresultaat bereikt is. En soms ook weer niet. Soms is het belangrijk dat mensen eerst nog een tijdje ergens anders hulp krijgen voordat ze het gewenste resultaat bereiken. Dit kan soms jaren duren.

Uit eigen ervaring weet ik dat het belangrijk is nooit op te geven. Ook al heb je een tijdje hulp nodig van medische wereld of psychiatrie. Iets is pas echt op te lossen als al het voorwerk al gedaan is. Dat zie ik dan ook weer terug bij cliënten. Dan zeggen ze wel eens dat ze van alles al gedaan hebben en niets werkte en bij mij in de praktijk lost het probleem ineens op. Ik weet dat dit onmogelijk is. Alle stappen die je zet zijn nodig geweest voordat iemand bij mij kwam. Ook de teleurstellingen.

Als je blijft vertrouwen dat je op de goede weg zit en dat je zult komen waar je wenst te zijn dan zul je daar ook komen. Alles is op te lossen. Niet altijd in een minuut , soms doe je er jaren over. Zoals ik er jaren over deed om mijn hoofdpijn kwijt te raken. Nog is deze niet helemaal weg. Mijn hoofdpijn is mijn manier om mij te vertellen dat ik even naar mijzelf moet luisteren en naar binnen moet keren en te luisteren naar mijzelf.

Engelen zijn perfecte raadgevers. Ze geven nooit teveel informatie. En ze zetten je altijd tot nadenken omdat ze weten dat de echte oplossing niet bij de engelen ligt maar bij jezelf.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01