Mijn nieuwe plannen voor 2017

Ruim 3 jaar geleden ontmoette ik een inspirerende vrouw. Onze liefde voor het kind verbond ons. Zij ging neerzetten waar ik al lang van droomde. Maar ze miste iets. En dat was wat ons verbond. Ze voelde dat ze wat nodig had en ze vond dat bij mij. Ze zei: “Diana jij schijnt iets te weten wat ik niet weet.” Ze vroeg mij of ik haar dit wilde leren. Maar ik wist niet hoe. Ik kon alleen maar antwoord geven op vragen die mensen stelde. Maar uit mijzelf kon ik het niet uitleggen.

Ik had iets wat zij nodig had, maar zij had iets wat ik nodig had. Zij was haar plan aan het realiseren en daarmee inspireerde ze mij om mee te doen. Iets wat ik al een tijdje voelde. Voor een korte periode verbond het ons. Maar ze overleed veel te jong. Ik was in die periode ook even geschokt. Eindelijk had ik iemand waar ik een stap mee verder kwam in ontwikkeling en toen overleed ze. Maar ze heeft mij in die korte periode geïnspireerd. Na haar overlijden wist ik het. Ze had mij een boodschap meegegeven en dat was juist de sleutel die ik nog zocht.

Om mijn plan aan de mensen te kunnen vertellen koos ik ervoor om mijn plan te gaan uitvoeren. Maar hoe? In die periode daarna kreeg ik alleen maar inzichten van boven. Bij mij is het zo dat ik dan ook even een paar weken, soms maanden, niet helemaal geaard ben. Mijn hoofd is in de wolken. En bij alles wat ik doe ontvang ik informatie. Ik ben gaan schrijven. Alle inzichten heb ik op geschreven. Inclusief bouwtekening.

Toen ik klaar was konden mijn tranen stromen. Eindelijk stond daar op papier wat ik alle jaren wilde zeggen. Ik begreep ook wat ik alle jaren met mensen heb gedeeld en ik begreep ook waarom ik alles zo voelde zoals ik het voelde. Ik had een concreet plan. Ik was gelukkig.

Gidsen vertelde mij dat ze mij hadden opgeleid voor dit plan. Maar er kwam wat tussen. Wonder boven wonder werd ik zwanger (wat bij mij niet zomaar kan). En daar kwam een klein meisje mij op mijn pad helpen. Alles wat ik de afgelopen jaren had doorgegeven gaf mij het gevoel dat ik niet alles kon delen met mensen, ik hield mij daarom nog in. Maar de komst van mijn dochter zorgde ervoor dat ik nu alles moest gaan delen. Geen verborgen informatie, alles moest eruit. Ze spiegelde mij in alles. Zij gaf aan dat ik mijzelf niet langer kon verbergen. Ze had mij nodig.

Dit zette mijn groei dubbel zo hard op gang. En ook de hereniging met mijn tweelingstraal zorgde voor nog meer groei en ontwikkeling. Afgelopen jaar heb ik ontzettend veel geleerd over dit plan. En eindelijk na alle jaren is er door mijn groei ruimte gekomen om te uiten wat ik diep van binnen alle jaren al wist.

Dit wil ik het komende jaar met jullie gaan delen. Wat ik wil gaan doen kan ik namelijk niet alleen. Wat ik ga doen daar zijn vele mensen bij betrokken. Vele mensen die net als ik het verlangen hebben vanuit hun hart te gaan leven, vanuit verbondenheid te gaan werken, iets voor de wereld willen betekenen, iets voor de mens en natuur willen betekenen en iets voor het kind en de zorg willen betekenen. Door helemaal in verbinding te staan met jezelf en met al wat is.

Mijn plan is een ecodorp/plein te bouwen. Dit concept kennen de meeste mensen al wel. Maar in dit dorp wordt niet gewoond. Dit dorp bestaat uit een aantal individuele gebouwen die samen een eenheid vormen. Deze gebouwen zijn:

Een school
Een kind en gezinscentrum
Kinderopvang
Biologische tuinen
Natuurlijke speelplaats
Educatiecentrum
Buurtcentrum
2 gebouwen voor mensen die zorg nodig hebben (volwassenen, bejaarden)

Het doel is iets neer te zetten voor mens en samenleving waarbij er ruimte komt voor ieders individuele groei en natuurlijke ontwikkeling van binnen uit. Het is een platvorm voor natuurlijke talentontwikkeling voor iedereen die erbij betrokken is. Dus dat kunnen bezoekers zijn, vrijwilligers, stagiaires, werkers, de kinderen, de ouders, de familie, de oprichters, buurtbewoners enz.

Voor elk onderdeel is een apart plan geschreven wat uiteindelijk met elkaar verbonden is. Alles is vanuit een nieuwe visie geschreven en komt niet overeen met de oude energie in deze maatschappij. Er is gelijkheid en eenheid, ruimte voor eigenheid en groei en ruimte voor expressie en zelfonderzoek.

Elk individueel plan is al geschreven. Maar wordt pas compleet door aanvulling van mensen die erbij betrokken zijn. Zodat er ruimte komt voor ieders unieke talent. Nu is het tijd om te realiseren. En om te realiseren zoek ik mensen die interesse hebben om mee te doen. Ik kan niet alle energie die in het dorp aanwezig is uitleggen. Soms door praten kom ik zelf ook nieuwe dingen tegen die ik nog niet wist. Dus op dit moment ben ik alleen nog maar mijn verhaal aan het delen. Voor nu is dat voldoende. Ik weet wie ik kan bereiken om dit te realiseren. Maar ik kies ervoor om eerst de energie met jullie te delen en te kijken wat er dan ontstaat. Zo ga ik stapje voor stapje verder.

Sommige mensen die mijn plan al hebben gehoord hebben behoefte aan een soort traject waarbij ze worden voorbereid op de nieuwe energieën. Het zou maar zo kunnen dat dit er nog komt.

De komende tijd zal ik gaan kijken wie en wat er op mijn pad komt. Wie wil mij helpen dit te realiseren en wie past er in het team? Ik laat het een beetje ontstaan. Ik hoop de komende tijd mensen te gaan ontmoeten die meer willen weten en mij helpen om alles naar buiten te brengen wat ik in mij heb verstopt alle jaren en ik hoop het komende jaar een harde kern te vormen met mensen die mij kunnen helpen dit te realiseren.

Een grote reis al zeg ik dat zelf. Maar een mooie reis. Ik merk dat het mij blij maakt dit te gaan realiseren. Ik weet nog geen naam voor dit project. Ik weet alleen maar dat het bewandelen van dit pad is wie ik ben en waarvoor ik hier op aarde ben gekomen. Het is mijn droom dit met anderen te realiseren.

Ik ontwikkel en groei zelf ook door dit project. Ik kan daarom niet van tevoren allemaal op zwart wit zetten wat er gaat komen. Sommige dingen vormen en creëren zich door te DOEN! Soms blijkt dat iets niet kan en dat er andere stappen nodig zijn. Het is net zoals in het leven. Creëren en scheppen is een proces wat ruimte nodig heeft om iets van binnenuit te laten ontstaan. Maar alle punten die zijn ontstaan zal ik met jullie delen. Zodat er ook ruimte komt voor mensen die liever van tevoren weten wat er van ze verwacht wordt. Maar andere creëren liever en scheppen liever en helpen iets uit het niets te om te bouwen tot iets.

Dus het komende jaar staat in het teken van mensen ontmoeten die deze reis met mij aan willen gaan. Beetje spannend maar wel heeeeeeel veel zin in. Zin in de groei die komen gaat want dat ik nog heel veel ga leren dat staat vast.

www.hetecoplein.nl


 

                                                                                                              


Jij bent de belangrijkste sleutel tot jouw geestelijke en lichamelijke geluk. Alleen jij kunt het authentieke pad bewandelen zoals deze bedoeld is. Jij bent meester over jouw eigen leven en bezit de kracht om alles te zijn zoals dat bedoeld is. Maar soms voel je dit niet en kun je wel wat hulp en inzicht gebruiken. Ik zie het als mijn missie jou een stukje meer in jouw kracht te brengen en meester te worden over jouw eigen leven.

Ben jij klaar om meester over jouw eigen leven te worden en leiding te nemen over jouw eigen pad?


Ik ben Diana Annegarn, ik ben coach, medium, healer, reader en kinderfluisteraar. Ik doe dit werk sinds 2001. Ik gebruik mijn mediumschap zodat ik sneller/dieper tot de kern van een probleem kan komen. Ik doe dit op een nuchtere "beide benen op de grond" manier, met veel humor. Ik zeg niets voor (voorspel dus ook geen toekomst, en geef geen inzichten over keuzes die je zelf mag maken), het belangrijkste werk mag je zelf doen. Wel kan ik je vertellen waar je mag kijken en kan ik je inzicht of overzicht geven in je leven, relatie, opvoeding, werk of levenspad. Blokkades laten we gelijk los, want die zijn niet meer nodig om te dragen.


     


     


   
  
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.
Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
Locatie
Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer

Volg mij op facebook
Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01