Mediums hebben vaak onterecht een zweverig imago, ook nuchtere mensen bezoeken een medium
11-12-2017 Auteur Diana Annegarn

Ik pleit er voor dat mediumschap gewoon een erkent beroep mag zijn in deze maatschappij. En dan bedoel ik eigenlijk door iedereen erkent. Er zijn verschillende mediums en iedereen doet het op eigen wijze. Maar de tijd dat je als medium in de spirituele hoek je klanten tegen komt is verleden tijd.

Iedereen vind het wel eens prettig om van een medium te horen hoe een bepaalde situatie in je leven afloopt. Maar zo ben ik niet. Persoonlijk vind ik het prettiger mensen te helpen met deze situatie in hun leven om te gaan. Dit geeft kracht. Voorspellen hoe iets afloopt haalt de focus van het nu af en ontneemt mensen vaak de kracht die ze nodig hebben om door een bepaalde periode in hun leven tegen te komen. Wel geef ik inzichten van boven mee om vertrouwen te krijgen om door te gaan.

Deze manier van mediumschap zorgt ervoor dat de mensen die in mijn praktijk komen veranderde. Ik trek daardoor anderen mensen aan. Vaak mensen die bereid zijn hun verantwoordelijkheid te nemen of dit te leren. Mensen die in hun eigen kracht willen komen en het ‘zware werk’ willen doen.

Ik zeg tegen mijn cliënten ook altijd dat ik alleen maar dingen in de essentie kan herstellen en het harde werk moeten ze zelf doen. Ik combineer mijn mediumschap met healing. En het is bijzonder om te zien hoe mensen groeien en meer in hun lichaam komen en bij hun eigen kracht komen.

Deze manier van mediumschap past echt bij deze tijd. Ik geloof echt dat mediumschap iets is wat heel veel mensen kunnen maar wat veel mensen nog steeds verborgen houden. Veel mensen hebben het diep weg gestopt of schamen zich er voor. Dit maakt mensen ziek. Ook het feit dat ze het niet durven te delen met hun omgeving uit angst om voor gek verklaard te worden.

Dat geldt ook voor mensen die mediumschap in hun werk gebruiken maar hier niet over praten. De stille mediums. Het is een gave die heel veel mensen hebben maar ze delen het niet met de buitenwereld uit angst minder serieus genomen te worden.

Laatst vertelde iemand mij dat ze het verlangen had dat mediumschap gewoon erkend werd in haar werk. Het helpt natuurlijk hoe je daar zelf in staat. Ik geloof echt dat steeds meer mensen zich bewust zijn van hun mediumschap maar het woord medium niet willen gebruiken omdat het een zweverig imago heeft. Terwijl zij daarmee zichzelf nog steeds onderdrukken. Dit maakt ziek.

Het is belangrijk dat je je paranormale vermogens gaat erkennen en omarmen. En ook het pad wat daarbij komt. Je kunt misschien paranormale vermogens hebben maar het is een weg die veel kracht en moed vraagt. Elk medium heeft persoonlijke uitdagingen omdat zij of hij de kracht mag ontwikkelen deze gave helemaal te laten stromen en volledig in verbinding te brengen met het Goddelijke. Waar een enkeling deze verbinding met het Goddelijke al vanaf de geboorte heel sterk voelt heeft de ander het in de loop van zijn leven leren onderdrukken.

Veel mediums kunnen prima informatie doorgeven maar hun persoonlijke stukken vertroebelen de informatie. Dit is een uitdaging voor ieder medium. Mediumschap is één ding, hier zuiver mee om kunnen gaan is een ander ding. Goed kunnen verbinden met het Goddelijke is op een zuivere manier leren omgaan met het ego. Leren omgaan met dit ego is een uitdaging voor elk medium en natuurlijk voor ieder mens. Zodat je je helemaal kunt overgeven aan het Goddelijke.

Wat persoonlijk ook een belangrijke leerweg voor mijzelf was is de ervaring dat ieder medium anders mag zijn. Zodra ik toeliet dat ik uniek was, en aan geen enkel hokje van medium voldeed, kon ik mijn eigen weg hierin vinden. Toen ik net ontdekte dat ik medium was en ontdekte dat het een naam had,
 stelde ik mij afhankelijk op van mijn leraren op mijn pad. Maar wat zij mij vertelde voelde niet goed. Ik ben al snel mijn eigen weg gegaan. Tot irritatie van andere mediums. Maar mijn engelen en gidsen hebben mij geleerd los te komen van alle regels, vooroordelen en angsten die de meeste mensen hadden over mediumschap.

Vele angsten ontstonden uit vorige levens. Maar door mijn vorige levens onder ogen te zien herkende ik ook de leerweg die ontstond door alle fouten die mediums hebben gemaakt door de levens heen en mensen die met mediums te maken kregen.

Mediumschap is een belangrijk beroep net als alle anderen beroepen maar vraagt net als alle andere beroepen de juiste training om er goed mee te leren omgaan. Als medium ben je ook mens. Het is niet te voorkomen dat we nog veel te leren hebben. Het enige wat je als medium kan doen is groeien, groeien en groeien. Persoonlijke ontwikkeling is mijn passie omdat ik dan nog meer te leren krijg van mijn gidsen en engelen. Ik ga niet 1 keer in de maand naar een coach of medium, ik doe dit elke dag op eigen wijze. En ook mensen op mijn pad zijn mijn gidsen en engelen.

De mensen in mijn praktijk hebben mij net zo veel te leren als ik hun. En daardoor kom ik telkens hele inspirerende mensen tegen en ben ik dankbaar dat ik dankzij hun kan groeien. Dit is geen zwakte maar een kracht.

Ik geloof dat steeds meer mensen de weg naar een medium vinden als deze mensen het gevoel geven dat ze gelijkwaardig aan de ander zijn. Niet alleen in het verstand maar in het hele lichaam. Door het ego te omarmen en jezelf te helen van alle pijn en verdriet. Ik hoop dat er veel krachtige mediums zullen opstaan en naar buiten durven komen.

 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01