Lichtdrager draag jij jouw licht? Of straal jij jouw licht?
12-8-2017 Auteur Diana Annegarn

Ik ben een lichtdrager, hoe vaak hoor ik mensen dit wel niet zeggen. Maar de meeste lichtdragers dragen geen licht maar vooral de lasten van een ander. Lichtdrager gaat niet over dragen maar over stralen. Hoe straal jij jouw licht?

Als je lichtdrager bent het je het waarschijnlijk wel eens gevoeld. Dat supermooie grote licht in jezelf wat straalt naar buiten toe. Niets is een mooier gevoel dan dit. Maar toch kom ik in mijn werk veel lichtdragers tegen die niet stralen. Wat ontzettend zonde! Ik ben bevoorrecht om zoveel mooie mensen te mogen ontmoeten. Maar er zijn er maar weinig die dit echt naar buiten durven uit te stralen.

L. komt in mijn praktijk. Ze durft het niet te zeggen maar ze is duidelijk medium en lichtdrager. Ergens voelt ze zich trots en wil ze het graag zeggen maar ze zegt het niet. Maar daar komen de tranen. Ze houdt zich niet langer in. Ze maakte zich onbewust kleiner dan mij en dat voelt natuurlijk helemaal niet goed. Ik spreek dan toch maar uit wat ze zelf niet durft te zeggen. Tranen van herkenning samen met een grote glimlach vullen haar gezicht. Ze is blij dat het eruit is nu is ze niet kleiner meer maar gelijkwaardig.

Ze voelt haar eigen stukken nu ze bij mij is. Ze geeft aan dat ze voelt dat ze er iets mee moet. Het eerste wat mij opvalt is de hoeveelheid energie van mensen die zij in haar eigen energie mee draagt. Iets wat bij veel lichtdragers het geval is. Ze dragen niet zo zeer het licht, deze is vaak als een klein lichtje te zien, ze dragen meer de lasten van anderen met zich mee.


Zelf zijn ze daar vaak niet van bewust. Ze voelen dat ze niet vooruit komen, dat is vaak het enige. Of ze voelen zich moe en niet gehoord of gezien. Ze voelen ook vaak hun eigen emoties niet omdat ze de emoties van anderen heel sterk voelen. Het begint vaak bij voor jezelf te zorgen. Sommige mensen zijn zo ontzettend lief en aardig dat ze over zich heen laten lopen of veel te veel energie weggeven aan anderen. Het is belangrijk eerst goed voor jezelf te kunnen zorgen zodat je mensen goed begrijpt.

In het verleden is mij dit ook een keer gezegd. Ik vond het vreselijk dat iemand dit tegen mij zei. Ze zei letterlijk dat ik er nog niet klaar voor was terwijl ik een goedlopende praktijk had. Het had mij het gevoel gegeven dat ik niet goed genoeg was en mijn werk niet goed deed. Ik wist dat ik mijn werk prima deed daar was helemaal niets mis mee. Maar dat bedoelde zij dus niet. Ik hielp andere prima maar ik hield niet voldoende energie over voor mijzelf. Op dat moment zag ik dat nog niet. Wat bedoelde ze eigenlijk? Als je veel energie van anderen vasthoud dan voel je je eigen emoties niet of nauwelijks meer.

Mensen kwamen bij mijn binnen als ik niet goed voor mijzelf zorgde, ik droeg hun energie dan mee. In zie hun energetisch in mijn energie. Ik voel hun energetisch aan mij trekken, boos zijn op mij of zuigen. Zodra ik mensen in mijn praktijk dit laat voelen, schrikken ze. Het voelt energetisch heel heftig. Ik heb zelfs mensen gezien met een burnout omdat ze energetisch helemaal op waren. In hun beleving doen ze zo ontzettend mooi werk. In praktijk is het gewoon heel hard werken aan jezelf.

Want mensen kunnen op allemaal verschillende manieren bij je binnen komen. Elk persoon op je pad heeft ook een boodschap. En het kan zijn dat dit veel minder wordt maar uiteindelijk kom je altijd wel iemand tegen die je iets komt leren.

Mijn ervaring is dat in vanuit mijn ziel kan voelen dat ik heel mooi lichtwerk doe, maar daarnaast is wie ik ben als persoon ook heel belangrijk. Het werk is soms energetisch heel zwaar. Ik heb dan ook voldoende tijd nodig om bij te komen. Ik kan geen 100 mensen op een dag behandelen. Ik werk het liefst in de natuur, bijvoorbeeld als ik schrijf. Of ik ga in de natuur wandelen voor inspiratie. Ik heb heel veel ruimte nodig voor mijzelf of alle informatie die ik op een dag ontvang te verwerken. Soms de informatie van engelen die tijd nodig hebben om te integreren in mijn lichaam, of soms dingen die in het dagelijkse leven spelen die mij iets leren. Alleen zijn is voor mij heel belangrijk.

Licht dragen is niet de energie van andere mensen dragen. Dit moest ik echt leren. Het is begonnen bij accepteren hoeveel mensen in per dag kon ontvangen. Ook al vond ik mijzelf dan zwak of geen goede coach/medium. Zowel privé als in mijn praktijk was dit nodig. Er is een periode geweest wegens een bijna burnout dat dit niet kon. Ik kon niemand ontvangen. Door meer naar mijzelf te luisteren kon ik mijn grenzen langzaam gaan verleggen. Energetisch gebeurt er als lichtdrager namelijk behoorlijk veel. Privé ben ik dit gaan scheiden. Veel mensen komen hun verhaal vertellen, hun problemen, hun zorgen en de dingen waar ze tegenaan lopen in het dagelijkse leven. En als ze ze niet uitspreken voel ik ze ook. Mensen voelen dan zwaar. In het begin ontliep ik deze mensen maar tegenwoordig doe ik dat anders.

Licht dragen word licht stralen. Licht stralen in mijn werk was een makkie. Maar privé is dat anders. Licht laten stralen betekent dat ik liefde voel voor elke situatie in mijn leven. Voor iedereen die op mijn pad komt en alles wat ik zie en doe. Dat is best een opgave. Totdat ik dit punt bereikt heb ben ik afhankelijk van alle mensen op mijn pad die mijn spiegelen dat ik niet volledig de liefde toelaat.

Om deze liefde te kunnen toelaten zie ik in iedere situatie een uitdaging om dichter bij mijn liefde te blijven. In alles, niets uitgezonderd. Energetisch hadden engelen mij dit geleerd in mijn werk, maar in praktijk is dit een ander verhaal. Het bleek dat ik toch wel vooroordelen had naar mensen. En eigenlijk vond ik dat helemaal niet zo fraai van mijzelf. Mijn wens is dit op te lossen en volledig licht en liefde te kunnen zijn.

Dit doe ik door liefde te laten stromen. Veel liefde te geven en bewust te worden wanneer ik mijn eigen liefde stagneer. Wanneer stroomt het bijvoorbeeld niet? Onze medemens voelt dat altijd haar fijn aan, dus dankzij mijn medemens kan ik heel goed leren wanneer ik niet volledig in mijn licht sta. Dit vond ik best wel moeilijk. En soms nog wel. Sommige boodschappen van mede mensen zijn niet mild en komen keihard binnen. Niet iedereen heeft de wens die vanuit zachtheid over te brengen. Maar ik weet als geen ander dat het niet persoonlijk is. Ik ben licht en liefde. Ik doe niets fout alles is goed. Zodra het mij raakt dan is er een dieper stuk in mij wat nog aandacht vraagt. Dus aan de slag maar weer.

Zo is naar mijn mening het leven bedoeld. We houden elkaar scherp en brengen elkaar naar hetzelfde doel namelijk het licht in onszelf. Zodra we het Goddelijke kunnen omarmen kunnen we alleen nog maar liefde voelen. We hebben elkaar daarin nodig. Ieder mens komt met een boodschap.

Als lichtdrager is het dus belangrijk mijn eigen energie goed te onderzoeken. Zodra mijn licht niet stroomt dan kunnen mensen in mijn energie komen. Zodra mijn licht stroomt omdat ik 100% zelfliefde kan voelen dan blijft de energie van andere buiten. Maar ik weet ook als geen ander dat dit met al deze nieuwetijdsenergie best moeilijk kan zijn. Elke keer als we denken iets te begrijpen dan gaan we weer door een transformatie heen. Het blijft daarom heel belangrijk om op mijzelf te blijven concentreren en mijzelf als middelpunt neer te zetten. De focus is op mijzelf. Hoe voel ik mij vandaag, wat is voor mij nu belangrijk. Om zo mijn licht te laten stralen. Veel rust is daarbij nodig en veel alleen tijd. Maar dat vind ik nu juist zo fijn.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01