Kom je niet in die flow? Dan is dit misschien aan de hand.
8-11-2017 Auteur Diana Annegarn

Ik krijg steeds meer ondernemers op mijn pad die op zoek zijn naar iemand die hun kan helpen weer terug te komen in deze flow. Ze zeggen allemaal hetzelfde. Ik kon zo goed in die flow werken en ineens stopt het hoe kan dit?

Als medium help ik ook mensen hun missie te voelen. Het valt mij op dat steeds meer mensen die stagneren, in een overgang zitten van het oude naar het nieuwe werken. Deze oude energie is hun huidige werk en de nieuwe energie is wat hun missie is. Met een missie bedoel ik dat wat je hier komt doen op de aarde. Daar waar je jouw ware potentieel beleefd.  

Deze overgang is soms moeilijk te begrijpen. De meeste voelen dat ze niet terug willen naar het oude, maar het oude vertrouwde ook niet los durven laten. Ze verlangen naar het nieuwe, maar weten niet wat dat is. Dit is hoe je er achter komt.

W. kwam in mijn praktijk. Ze heeft het moeilijk op haar werk. Ze wil verder maar weet niet hoe. Ze komt bij mij om haar persoonlijke stukken te onderzoeken. Deze hebben altijd invloed op deze flow. Soms stagneert deze flow omdat er iets getoond wordt wat je nog niet kunt zien, zoals een onderdrukte emotie van vroeger of een oude gedachte of aangeleerd gedrag.

Ze wil inzicht over haar toekomst. Is dit de baan die ze moet blijven doen? Het antwoord is nee. Ze voelt zich gekwetst. Ze weet niet hoe ze haar baan los moet laten. Want stel je voor dat ze geen inkomsten meer heeft.
 
We praten over de toekomst. Al haar diepste verlangens en behoefte die ze in de loop van de jaren heeft onderdrukt komen naar boven. Haar behoefte en verlangen om iets voor de mensen te betekenen. Dit gevoel was weg.

We gaan een stap verder. Het is nu een droom of een visualisatie. Haar toekomst is nu verbonden met haar gevoel en haar hart. Ze weet nu waar ze heen wil. Maar hoe komt ze vooruit? Samen kijken we naar waarom ze dingen vasthoud. We filteren dat wat ze los mag laten van de stukken die mogen blijven. Sommige stukken zijn nog niet af. We gaan nog een aantal sessies doen om alles goed te kunnen voelen. Zodat ze stapje voor stapje vooruit komt.
 
Sommige mensen weten niet hoe je de toekomst creëert. Ze werken veel te veel vanuit oude emoties en vanuit de gedachte hoe iets moet. We werken nauwelijks nog vanuit ons gevoel, passie en visie. We laten ons al snel overhalen weer in het maatschappelijke erkende te vallen of door te kijken hoe een ander het doet.
 
Toen ik ging starten met ondernemen wou ik de wereld veranderen en er toe doen. Ik ben inmiddels volwassen geworden maar dit deel is niet verloren. Zonder deze gevoelens veranderd er niets en blijven we op de oude manier werken. We blijven bij de erkende beroepen en bij aangeleerd gedrag over werken. Niemand durft nauwelijks anders te zijn en anders te denken.
 
De toekomst en verandering in je werk ontstaan door verandering te wensen en je los te maken uit dat wat jou is aangeleerd. Kom in het diepste van jezelf en verbindt weer met het gevoel dat je iets wil betekenen voor de wereld. Zodat ondernemen weer in verbinding is met hart en ziel. En jij de verandering kunt zijn die je wenst.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01