Ken je dat? Die mensen die bewijs willen om te kijken of je een goed medium bent?
15-5-2018 Auteur Diana Annegarn

Laatst vroeg iemand aan mij of ik even 10 minuten met haar om de tafel wou zitten om haar toekomst te lezen. Ik geloof dat ik overduidelijk een heel groot vraagteken boven mijn hoofd had. Toekomst lezen? Ik krijg deze vraag nooit. Dus ik geef haar als antwoord dat ik dat niet doe. En besef gelijk dat dit het beeld is wat sommige mensen van een medium hebben.

Ik lees geen toekomst, geen handen of voeten en ik leg ook geen tarot. Ik geef alleen maar inzicht in iemands levenspad. Ik help iemand op zijn pad en als er iets stagneert help ik de persoon hier mee om te gaan. En als er iets over de toekomst door komt dan zeg ik dat. Vaak is dit nodig voor verdere ontwikkeling. Soms kan het ook zijn dat iemand niet verder komt omdat een dierbare is overleden dan is dat op dat moment nodig.

Ik begeleid mensen naar de 5d energie als transformatiecoach en medium. Deze energie houdt in dat je leert je eigen toekomst te creëren. Het klopt dat veel mensen de oude energie nog nodig hebben. Dit is ook oke. Ik noem het oud maar voor hun is het nieuw. Maar ik pas daar zelf niet in. Soms als mensen het nodig hebben dan is dat zo, maar deze mensen krijg ik niet op mijn pad.

Toch word ik regelmatig getest door mensen. Mensen die in mijn praktijk komen en mij niets willen vertellen omdat ze het uit mijn mond willen horen. Maar er valt niets te testen. Veel mediums kunnen bewijs leveren dat mediumschap bestaat en dat er gidsen zijn die ons helpen en boodschappen geven maar ook dit is niet mijn missie. Dat is hun missie.

Ik geloof dat het niet nodig is mijzelf te bewijzen. Wat belangrijk is, is dat de persoon die hulp vraagt zich geholpen voelt. Het maakt niet uit of er hulp is van boven of hoe ik dit noem. Maar het benoemen van wat ik voel en zeg is op een of andere manier wel nodig om een healing tot stand te brengen. En misschien in de toekomst niet meer, dat weet ik niet. Wat ik wel weet is dat bewijzen helemaal niet nodig is. Mediumschap kun je gebruiken om samen met gidsen, engelen of buitenaardse een boodschap over te brengen. Als ik alleen dit doe, heeft het niet het gewenste effect. Het gaat dan minder diep en minder snel. Dus voor mij is het duidelijk dat ze er zijn en dat hun hulp nodig is. Bewijs is niet nodig vertrouwen wel. Inzichten horen je te brengen waar je zijn wilt en niet horen wat je horen wilt.

Toch zijn er prachtige mediums die heel mooi werk doen door te bewijzen. Ik vind het belangrijk dat een medium vooral zichzelf kan zijn en uniek durft te zijn. En dat geldt eigenlijk voor alle beroepen. Want wie dit stuk in zichzelf durft toe te laten zal dit ook in anderen toelaten. Daar voel ik mij fijn bij. Maar ieder zijn ding. Als het over overledenen gaat willen mensen misschien wel bewijs. En dat begrijp ik heel goed. Ook ik ben mensen verloren en graag wil ik af en toe even contact om het allemaal een plekje te kunnen geven. Ik heb dan wel geen bewijs nodig maar het is wel leuk om te horen.

En was als je te horen krijgt dat je nog maar een paar maanden te leven hebt? Dan begrijp ik dit ook heel goed. Maar bewijs brengt niets mits dit om de juiste redenen gegeven wordt. Bewijs kan helpen om je pad te accepteren. Of om duidelijk te maken dat er heel veel om ons heen is wat we niet weten.

Ook willen mensen wel eens bewijs voor wat ze zelf hebben gevoeld. Als mens begrijp ik dat heel goed. Maar ik begrijp ook dat het niets brengt. Sommige mediums lezen alleen jouw energie. Ze voelen aan wat je zelf denkt. Ze praten je na en voegen niets toe. Weer andere mediums hebben een groot spiritueel ego. De persoonlijkheid van het medium zou iets toe mogen voegen en niet iets beperken.

Mediumschap is een heel moeilijk beroep en heeft net als alle andere beroepen vele leermomenten. Elk medium is lerend en niet perfect. Leg daarom nooit al je vertrouwen bij een medium. Blijf vooral zelf denken. Blijf in je eigen kracht en voel goed aan of wat een medium zegt iets toevoegt voor jou. Dat doe je door te voelen en niet door bewijs te vragen. Een boodschap hoort je altijd energie te geven en geen angst. Als je als boodschap krijgt wat je angst geeft laat dan de boodschap los.

Ik geloof in het levenspad van ieder mens waar iedere stap die mensen zetten als boodschap heeft sterker en krachtiger in het leven te gaan staan. We zoeken allemaal naar dingen buiten onszelf om ons te helpen op dit pad. Maar we kunnen dit natuurlijk heel goed zelf. Maar je hoeft het ook niet allemaal alleen te doen. Ook ik laat mij inspireren door anderen, vraag wel eens hulp aan een medium, healer of coach. Bewijs gaat niets helpen wel iemand die je op je pad helpt en in je kracht laat komen.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01