Ook je kracht halen uit het creëren van de nieuwe aarde?
23-1-2018 Auteur Diana Annegarn

Dankzij vele van mijn artikelen willen meer mensen weten wat hun missie is. En soms komt dit bij een persoon in één keer naar buiten en soms zijn er meerdere sessies voor nodig. Ik kan dit van te voren niet voorspellen. Het helpt je om in je kracht te komen. Maar uiteindelijk moet je al het werk zelf doen. En op het moment dat je gaat doen, kom je niet alleen in je kracht maar bouw je mee aan de nieuwe aarde. Door alle oude overtuigingen los te laten.

Wij zijn mensen die tot alles toe in staat zijn. Maar vaak doen we niet veel. We zijn in staat bergen te verzetten maar verzetten niets of denken dit nooit te kunnen bereiken. Uiteindelijk komt het toch allemaal neer op wat we doen en niet op wat we weten. Ik krijg veel mensen in mijn praktijk die veel weten maar nooit tot 'doen' overgaan.

Weten hoe iets moet geeft niet alle kracht die je nodig hebt. Vallen en opstaan wel. Dus doen is onze enige optie. We zetten dan eigenlijk de eerste stappen naar het opbouwen van de nieuwe aarde op gang. Iedereen kan dit op eigen wijze doen. Je doet dit met de intentie de wereld iets mooier te maken. En vanuit dat stuk kun je alleen maar leren wat de volgende stap is. Mensen vragen mij wel eens waarom ze geen inzichten krijgen. Vaak komen de inzichten als je midden in een grote uitdaging zit. Maar de meeste mensen geven het leven niet de kans om hun uit te dagen. Ze blijven liever vasthouden aan het oude vertrouwde.

Ik heb al vele opmerkingen gehoord. Ik kan het niet staat bovenaan. Maar ook de overtuiging dat ze het goed moeten doen, perfect moeten doen, geen fouten mogen maken, angst wat anderen er van zeggen, niet weten wat ze moeten doen en nog heel veel meer.

Ieder mens draagt op eigen manier al iets bij aan de nieuwe aarde. De kleinste gebaren kunnen al verschil uitmaken. En soms blijken de kleinste gebaren de grootste gebaren. We denken vaak te moeilijk als het om stappen gaat. Soms denken mensen te groot en soms te klein. Kortom de wereld veranderen kun je leren. Je kunt natuurlijk allemaal mensen die je zijn voorgegaan vragen hoe ze het gedaan hebben, maar je kunt ook aan jezelf blijven werken. Veel overtuigingen die wij in ons hoofd hebben staan ons nog steeds in de weg. Nieuw ontstaat als je oud loslaat.

Een overtuiging die wij hebben is dat we niet groot genoeg zijn om de wereld te veranderen. Ik wil ook heel graag de wereld veranderen maar dat ben ik niet aan het doen. Ik ben voor mijzelf de volgende stap in mijn leven aan het zetten. Ik ben gestart met het ecoplein. Realistisch gezien is dit een heel groot project waar ik mij intuïtief niet van los kan maken. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Stoppen is geen optie. Mijn hele lichaam geeft aan dat dit is wat ik nodig heb.

Project voor de wereld of niet, het is altijd mijn persoonlijke pad en het persoonlijke pad van anderen. Vol met uitdagingen en groei. Maar ik ga het aan. Gewoon omdat heel mijn lichaam zegt dat ik dit moet doen. Het feit dat ik niet altijd weet wat ik moet doen zorgt ervoor dat ik ik in verbinding blijf. Het zorgt ervoor dat ik elke stap goed overdenk en samen met de anderen overleg. Angsten zorgen er voor dat er  diepgang is in verbinding en samenwerking. Want we kunnen elkaar aanvullen. Het toelaten van emoties in dit project geeft ook ruimte aan anderen mij te helpen.

De beste stuurlui staan altijd aan wal
Maak je nooit zorgen over wat andere mensen vinden. Er zijn altijd mensen die je steunen en op je pad komen om je te helpen. Als je tenminste hulp wilt accepteren. Maar er zijn ook mensen die aan de zijlijn kritiek komen geven. Want op een afstand ziet het er allemaal heel makkelijk uit. Als je er in staat niet, dan ben je onderdeel van de processen.

Concentreren op mensen die je steunen mensen die je willen helpen en aanmoedigen zal kracht geven. En als je daar op blijft concentreren nemen de mensen met kritiek af en gaan steeds meer mensen jou aanmoedigen op je pad. Mensen met kritiek zijn er dan nog steeds en vormen een toegevoegde waarde. Ze zijn nodig om scherp te blijven.

Succes ontstaat niet alleen door ervaring
Succes is een gevoel. Wie geprobeerd heeft is altijd succesvol. Jij hebt jezelf overwonnen door de volgende stap in jouw leven toe te laten. Falen bestaat niet. Elke stap die je zet is succesvol want je bent weer een leerervaring rijker en je hebt mooie en lieve mensen ontmoet.

 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01