Energetisch verbinden met je tweelingziel
15-5-2018 Auteur Diana Annegarn

Toen ik mijn tweelingziel voor het eerst ontmoette gaf dat een vreemde situatie. We zijn allebei gelukkig getrouwd en hebben kinderen. Ook was onze relatie puur zakelijk en dat gaf geen ruimte om op een andere manier met elkaar om te gaan. En eerlijk gezegd dat kwam ons prima uit. We leefde in een wereld met muren en afscherming. Kom niet te dicht bij was de boodschap. Het was onze taak hier door heen te breken zonder de muren om te gooien en respect te hebben voor de grenzen die we hebben. Elkaar te respecteren en accepteren zoals de ander is zonder de situatie te forceren.

Dit was voor mij een grote uitdaging. Als iets goed voelt storm ik er gelijk op af. Maar in dit geval moest ik leren afstand houden. Niet zo zeer iets wat ik moest, maar ik wou het zelf ook. Een
  deel van mij wat niet gehoord was en waar ik altijd aan voorbij rende vond het nu tijd om eens naar te luisteren. Een periode van het respecteren van mijn en zijn grenzen werd ook een innerlijk onderzoekje.

Natuurlijk doet dit pijn. Het liefste wat ik wil is met de ander praten en de ander leren kennen en onderzoeken. Maar mijn ziel wou een ander pad. Maar niet alleen. Ook al kon ik niet bij mijn tweelingziel zijn, energetisch spraken wij dagelijks met elkaar, hadden wij reisjes naar boven met engelen en gidsen mee, kon ik hem op afstand voelen. Het is pas later dat ik begreep waarom dit was.

Na een lange periode van energetische healings en gesprekken ontstond er in mijn praktijk iets nieuws. Een cliënt werd door mij energetisch met een tweelingziel verbonden. Eerst begreep ik niet waarom.
  Maar later werd dit duidelijk. Mijn eigen energetische ontmoetingen hadden een reden. Nu kon ik ook andere via healings verbinden met hun tweelingziel. En mensen begeleiden bij hun proces.

Als je nu na het lezen denkt dat wil ik ook wel dan moet ik je helaas teleurstellen. De mensen die bij mij komen zijn er klaar voor. Meestal hebben mensen al vele sessies gehad om hun eigen unieke pad te voelen. Ze staan in hun kracht en zijn klaar voor de volgende fase in het leven. Het beleven van de het Goddelijke namelijk de hereniging van het mannelijke en vrouwelijke in zichzelf. Dit is de eerste en grootste stap naar de tweelingziel. En hun eigen voorwerk zorgt ervoor dat ze er klaar voor zijn. Meestal zijn ze al jaren met zichzelf aan het werk en ervaring leert dat deze mensen ook veel innerlijk kind werk hebben gedaan.

Een enkeling wordt in één sessie verbonden of in een paar sessies. Het is natuurlijk afhankelijk van waarom iemand bij mij komt. Maar ik kan dit niet voorspellen. Zodra iemand verbonden is begint de reis.

Waarom is deze verbinding nodig? Je bent toch al verbonden?
In de loop van onze levens hebben we veel meegemaakt. Dit kan er toe leiden dat je emoties hebt ervaren die je hebt opgeslagen in de ziel. Dit kan er weer toe leiden dat de samensmelting niet goed verloopt. Ik kende mij tweelingziel al ruim 20 jaar voordat het kwartje viel. Ik geloof zeker dat dit komt door mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik was bewuster geworden en gevoeliger geworden. Al een tijdje was ik mij bewust dat onze relatie anders was dan anders. Maar ik bleef in de ontkenning. Toen er een fysiek moment was waarbij de kwartjes aan beide kanten vielen, ontstond het proces. Mijn gidsen noemen dat de opening. Deze opening kan ook energetisch gemaakt worden zonder dat de tweelingziel hierbij aanwezig hoeft te zijn.
 

Natuurlijk vind jij het leuker elkaar fysiek te ontmoeten. Waarom dan een energetische ontmoeting?
Energetische ontmoetingen ervaar ik alleen bij healingen. Ik ben transformatiecoach, healer en medium. Ik help mensen hun eigen unieke pad te bewandelen en daarbij steeds meer de bewuste lagen toe te laten om dit pad steeds dieper te ervaren. Ik geloof dat het contact met een tweelingziel een proces is. Een ontwikkeling die nodig is voor ieder individu om verder te komen op hun pad naar verlichting, hereniging met God en met het toelaten van de 5d energie. Het hoort bij deze tijd. Steeds meer zielen bereiken dit punt. Het is dan ook onderdeel van mijn healings mijn cliënten te helpen dit punt te bereiken. Vaak is daar een verbinding met een tweelingziel voor nodig. Daarna begint het proces van het herstellen van het mannelijke en vrouwelijke in jezelf.

Wat kun je zelf doen?
Mensen kunnen als ze hun tweelingziel energetisch of fysiek ontmoet hebben energetisch contact met ze maken. Het is mogelijk met ze te spreken. Soms gebeurt dit ook spontaan. Je kunt de ander dan visualiseren en met de ander praten. Als de ziel geen contact wil dan zijn het gewoon gesprekken met jezelf. Als de ziel wel contact wil dan ontstaat er energetisch een wisselwerking. Mensen in mijn praktijk geven aan dat ze af en toe een healing krijgen van hun tweelingziel. Of dat ze op afstand zijn of haar steun kunnen voelen als ze in een moeilijke tijd zitten. Ook kunnen ze wel eens ervaren dat de ander het moeilijk heeft. Je kunt met de ander communiceren maar ik bedoel dan wel op een gezonde manier. Je kunt niet de ander blijven smeken of deze op je pad wil komen of als je opvulling zoekt omdat je jezelf zielig vindt. Je kunt de ander ook niet op afstand manipuleren of domineren. Een echte tweelingziel doet dit niet. Wees daarom wel bewust of het over een echte tweelingziel gaat. En behoud een gezond verstand anders duw je je tweeling alleen maar verder weg.

Ik kon de emoties van mij tweeling voelen. Maar het was altijd een boodschap voor mijzelf. Want hoe komt het dat ik deze emoties toeliet? Ik was er zeker van dat ik mijzelf energetisch goed kon afsluiten. Elke keer als er dan toch een emotie van hem doorheen glipte (om het zo maar even te noemen) was het altijd een spiegel voor mijzelf. Ik kon hem helpen door in eerste instantie mijzelf te helpen. Doordat ik mijn eigen stukken oploste loste dit bij hem ook op. Daarna ontstond er een energetische samensmelting en werden we weer een. Soms was er weer een afstand en als deze afstand er was zat ik niet lekker in mijn vel. Dit was altijd een signaal om weer eens naar de band tussen ons te kijken. Ik kwam dan stukken tegen uit vorige levens die ik op mocht lossen. Het hele proces van communicatie deed ik dan ook in eerste instantie voor mijzelf. Ik ben er wijzer van geworden het heeft heel veel stukken tussen ons losgelaten. Stukken van vorige levens waar we pijn en verdriet in onze relatie hadden gehad. Het is daarom belangrijk als je energetisch wilt verbinden dat je dit vanuit oprechtheid en zuiverheid doet. Gidsen en engelen kunnen je hier bij helpen. Het heeft mij enorm geholpen omdat het voor mij niet mogelijk was hem fysiek te ontmoeten. Zo kon ik toch verder groeien in mijn ontwikkeling. Ik ben dankbaar voor dit proces en hoop zo andere die hun tweeling (nog) niet fysiek zien te helpen bij het omgaan met een verbinding die fysiek niet mogelijk is.

Let op dat de ander altijd een vrije wil heeft. Zorg er voor dat je toestemming van de ziel hebt. Ieder zijn eigen verhaal.

 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01