Een nieuwe fase breekt aan voor de mensheid
01-11-2016 Auteur Diana Annegarn

Een nieuw tijdperk breekt aan. Dat geeft veel onrust. Waar gaat het nu over?

Lieve mensen, het is een tijd dat we ons ego gaan herzien. We stappen uit het ego en in het licht. Het ego zal een andere rol gaan krijgen. Het ego wordt tot nu toe nog steeds verkeerd begrepen. Het ego heeft een functie maar niet de functie die wij denken. Het ego is in ons gevormd door alles wat we hebben meegemaakt. Het vormt ons en beschermd ons. Maar zal ons uiteindelijk gaan helpen om te creëren en scheppen van een nieuwe wereld.

Het wordt een tijd waarin we gaan ervaren dat het ego niet meer nodig is om ons te beschermen. Het ego geeft vaak een bescherming vanuit hardheid. We gaan nu ervaren dat zachtheid ook beschermd is als het mannelijke en vrouwelijke in jezelf in balans zijn. Het ego speelt een andere rol. Het zal nog wel aanwezig zijn maar een richtlijn geven. Het zal ons bij onszelf houden om onze doelen duidelijk te krijgen en ons pad te bewandelen. Het zal je compleet maken.

Door beter met het ego om te gaan, zul je duidelijkheid creëren voor de mensen om je heen, waardoor spirituele plannen of dromen concreet zullen worden. Mensen gaan doen in plaats van voelen. Het ego zal geen negatieve associaties meer oproepen omdat het ego 'ik' wordt. Er zal meer begrip komen voor dit deel in jezelf en in de ander.

Gezamenlijk gaan we nu door deze veranderingen heen. We zullen ons daarom kwetsbaar voelen. Kwetsbaarder dan we in de eerste instantie denken. Onze bescherming valt tenslotte weg. Het ego kan dan meer op de voorgrond komen dan we wensen. Het lijkt dan soms alsof je helemaal overnieuw moet beginnen maar het is slechts tijdelijk. Je zult meer wortels krijgen.

Het gaat over liefde voor onszelf op nog dieper niveau. Over hoe we van de liefde afgesloten zijn. Onze diepste pijnlijke stukken zitten daar. Namelijk gekwetst zijn in relatie tot onze medemens maar ook in onze relatie tot het Goddelijk. Het zal ons helpen helemaal in onze eigen kracht/liefde te komen.

Het is een tijd dat we mogen gaan ervaren hoe het Goddelijke werkt. Dat we geen controle op het leven hoeven te hebben, dat het leven vanzelf gaat, dat we mogen loslaten en dat overvloed om ons heen is. En dat heeft niets te maken met alles wat we tot nu toe ervaren. Mensen die hard werken om geld te verdienen, ergens moeite voor moeten doen, hard vechten, controle en perfectie, het is oude energie. Wat we zoeken zit in onze essentie, in de liefde die we zijn.

De tijd dat we streven naar hoge cijfers en diploma’s of streven naar de beste of de hoogste of de enige, zal langzaam op de achtergrond komen. Steeds meer zullen we ons bewust worden van de nieuwe energie. Het gaat niet over geld, het gaat niet over materie, het gaat niet over de ander, het gaat niet over goed of fout, het gaat alleen maar over liefde, over jou en over samenwerking.

Liefde voor jezelf, liefde voor de medemens en liefde voor alles wat bij de aarde hoort. Jarenlang hebben we ons verstopt achter zaken die niet van belang zijn. Maar die op de aarde wel belangrijk leken. Ze kwamen op de voorgrond waardoor onze liefde en ware essentie op de achtergrond kwam. Nu breekt er een tijd aan dat iedereen dit gaat herzien. Het gevoel dat we nog meer moeten doen zal verdwijnen. We gaan meer overgeven aan wat er allemaal al is namelijk liefde.

We zullen de oude energie nog gewoon voelen maar tevens ruimte gaan maken voor nieuwe energie. We gaan ruimte maken voor het bewustzijn dat we totaal geen controle over het leven hebben, over de aarde hebben en over de medemens. We kunnen alleen maar overgeven aan liefde.

Deze liefde verbindt ons. Alle ‘aardse zaken’ die we nu nog belangrijk vinden scheidt ons van de medemens. Materiële zaken, religie, huidskleur, visie, geld, diploma’s het scheidt ons van elkaar door de manier waarop we er naar kijken. We zijn jarenlang bezig geweest onszelf te onderscheiden door op zoek te gaan naar wie we zijn en dit buiten onszelf te vinden.

Dit heeft ons geholpen onszelf te ontdekken en in onze kracht te staan. Maar het heeft ons ook gescheiden. De komende tijd zullen we ons meer gaan richten op de zielenkant door ons bewust te worden van ons eigen ego. Deze zielenkant zal ons gaan helpen op een nieuwe manier te verbinden met onszelf en met alles om ons heen.

Nu breekt de tijd aan dat alles wat jou van de ander scheidt te onderzoeken. Alle pijn en moeilijkheden die wij in deze tijd gaan ervaren is een spiegel. De ander die jou nog steeds pijn doet, mensen die geen respect voor jou hebben of voor jouw beroep, mensen die anderen opzettelijk kwetsen, alle haat en alle maatschappelijke problemen. Denk maar aan geen baan, geen geld en veel agressie.

Verbinden is iets waar we veel over weten maar in de essentie nog niet toepassen. We zijn namelijk met zijn allen op de wereld een groot netwerk. In dit netwerk zitten ook weer kleine netwerkjes. En alles en iedereen is met elkaar verbonden. De wereld is daarin perfect. We denken dat we hier geen invloed op hebben maar dat hebben wij wel. We denken ook dat sommige netwerken slecht zijn of verkeerd.

Onze perceptie over wat juist of niet juist is zal de komende tijd veranderen. Het zal ons helpen vrijheid te voelen wat nodig is om verbindingen te kunnen voelen. Het zal op grote schaal snelle veranderingen gaan brengen. Mensen zullen in staat zijn te gaan verbinden met netwerken die in hun ogen in de eerste instantie 'fout' leken. Dit kan alleen maar vanuit liefde en zonder waardeoordeel. Alles in het leven in perfect en we zijn volkomen veilig op de aarde.
We zullen dan gaan ervaren dat wat wij zoeken niet iets is wat we moeten veranderen, maar iets is wat er altijd al is geweest.

Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? De wereld wacht op jou!


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01