En de toekomst? Dat ben ik zelf!
12-8-2018 Auteur Diana Annegarn

Ik geloof graag dat ik alles kan worden wie ik wil zijn. Maar ervaring leert dat ik maar één ding kan zijn en dat ben ik zelf. Jarenlang zoeken naar wie ik ben is eigenlijk een verwijdering geweest van mijzelf. Het niet kunnen accepteren dat ik niet zo ben als anderen.

Ik ben zoals ik ben. Ik ben medium, healer, reader en coach. Ik dit mag ik op mijn eigen wijze doen. Ik gebruik mijn mediumschap voor mijn healings om mensen verder te brengen in hun ontwikkeling en transformatie naar een nieuw tijdperk. Ik gebruik mijn mediumschap voor inzichten die ik van boven krijg mijn doelen verder uit te breiden en mensen bewustwording mee te geven. Ik gebruik mijn mediumschap bedrijven te helpen of de eigenaren van deze bedrijven te helpen deze transformatie naar de nieuwe wereld in hun talenten en werk toe te laten met inzichten van gidsen.

Maar toch was ik hier niet altijd tevreden over. Ik wou geen medium zijn. Ik wou anders zijn, ik wou niet in een hokje. Ik wou kunnen voelen dat ik vrij was om te zijn wie ik wil zijn. Ik wou ook gewoon een studie doen om een ander beroep te kiezen. Maar hoe mooi ik het ook vindt dat iedereen kan worden wie hij of zij wil worden, ik heb het zelf heel anders ervaren. Ik voelde mij nooit vrij om te zijn wie wou zijn. Ik kon alleen maar worden wie ik was.

Ik zag als jong meisje bij anderen van alles, ik zag mooie beroepen, veel geld verdienen, aanzien, macht, plezier, werk dat hun makkelijk bleek af te gaan, succes wat kwam aanwaaien en nog veel meer. Ik wou dat ook. Ik wou iemand zijn.

Maar als ik die iemand werd zodat ik dat zelf had ingevuld voelde ik mij niemand. Hoe kan dat? Ik had toch een vrije wil om dit zelf in te vullen? Of mijn leven te bepalen? Maar niets is minder waar. Ik ben medium. Ik had contact met buitenaardse. Ik voelde mij een buitenbeetje. En als je je zo voelt krijg je ook nog eens bevestiging uit je omgeving. Mensen spraken het niet direct uit maar ik voelde het wel. Hun minderwaardige kijk op mediumschap. En adviezen om mijzelf niet zo te noemen. Als medium krijg je veel weerstand van mensen dus pas je aan was de boodschap.

Ik moest hier meer leren omgaan. Dit is mijn pad en ik had deze gave gekregen om er iets mee te doen. Kennelijk zag mijn ziel dat ik hier heel gelukkig mee ging worden en dat ik mijn doelen hiermee kon bereiken. Toen ik het ging erkennen, eerder presenteerde ik mijzelf nog als coach, toen pas ging mijn werk stromen. Mijn praktijk stroomde vol en mensen kwamen met hun vragen. In de loop van de jaren begon mijn zelfvertrouwen te groeien. Iets in mij kwam tot inzicht dat dit het pad voor mij was. Dat dit is waar ik mijn geluk vindt en dat de gelukkige gezichten van mensen mij meer zouden brengen dan ik in eerste instantie dacht.

Inmiddels help ik al jaren mensen in mijn praktijk zichzelf te vinden. Ik kan met zekerheid zeggen dat er maar 1 weg is die gelukkig maakt en dat is de weg zoals deze voor jou bedoeld is. Je kunt er voor kiezen om alle kanten op te gaan maar wat zo moet zijn dat zal zo zijn. Mensen hebben moeite met deze vrije wil als blijkt dat deze helemaal niet zo vrij is als men denkt.

Ik kan mij herinneren dat ik als kind een hele sterke innerlijke leiding had. Deze innerlijke stem die niet alleen van mijn eigen innerlijke afkwam was heel krachtig en het voelde altijd of ik geen vrije wil had. Alsof ik moest gehoorzamen aan deze stem. Deed ik dat niet dan werd ik ziek. Inmiddels weet ik dat het volgen van deze stem mij sneller helpt doelen te bereiken. En nee, ik kan niet iedereen zijn die ik wil zijn. Maar dat maakt niet minder gelukkig. Mijzelf zijn geeft een bepaalde focus. In plaats van dat ik alle kanten op waai weet ik nu hoe ik bij mijzelf kan blijven.

Het pad waar ik op sta is mijn pad. Of ik deze nu leuk vindt op niet. Het is mijn pad en mijn leven. Het moeilijkste van dit pad is te leren omgaan met de uitdagingen die bij dit pad horen. De momenten dat ik uit balans raak en de momenten dat ik weer terug keer. Want de momenten dat je er uit schiet komt het verlangen weer naar die vrije wil. Dan ben ik weer eigenwijs en koppig en doe ik het allemaal zelf wel. Maar de momenten dat ik mijzelf ben weet ik dat ik verbonden ben. Dat ik een taak hier te doen heb en dat anderen dat ook hebben. Ik voel dat we verbonden zijn en dat we samen op deze wereld zijn de wereld te verbeteren.

Dit gaf mij opluchting omdat een van de redenen waarom ik bleef zoeken naar wie ik was ontstond omdat ik zoveel wou veranderen op de wereld en dit onmogelijk was om dit alleen te doen. Inmiddels weet ik dat mijzelf zijn betekent dat de toekomst iets is wat we samen op de aarde doen. Daarvoor is er nog wel een bewustzijnsverschuiving bij mensen nodig.  

Vele zijn nog op zoek naar zichzelf en dienen eerst te vinden wie ze zijn. Ook zij worstelen nog met het gevoel dat ze deze vrije wil niet willen loslaten. Het gevoel dat je alles kunt zijn wie je wil zijn en dat je het in het leven zelf voor het zeggen hebt. Maar als je werkelijk jezelf bent, voel je dat je een taak en een missie hebt, dat geeft een andere vrijheid als je voelt dat wat je niet kan, wordt aangevuld door anderen die het wel kunnen. En dat we een eenheid zijn op deze wereld waarin we allemaal samenkomen de wereld te veranderen.

Vele doen dit nog onbewust. Soms wel een beetje bewust maar de meerderheid leeft nog vanuit afgescheidenheid. Er is nog veel ruzie, jaloezie, minachting, macht, manipulatie en nog meer om onszelf af te scheiden van anderen. We plaatsen onszelf nog boven of onder anderen. Vaak zonder dat we het begrijpen.

Maar uiteindelijk ontkomt niemand aan het feit dat we zeer getalenteerd zijn en zeer groot zijn in wat we kunnen. Maar daarnaast ook heel beperkt zijn ten opzichte van het universum en dingen niet alleen kunnen omdat we dit samen doen op de wereld. Als je helemaal in het Goddelijke durft te staan voel je dat we samen op de wereld zijn geïncarneerd om samen te wereld te verbeteren. Dat kan alleen maar als we uit liefde naar elkaar durven kijken.

Alles in onszelf en in de ander kunnen omarmen. Ook onze beperkingen. Waar iemand beperkt in is, is de ander weer onbeperkt in. We doen het hier samen. Wie dit bewustzijn durft toe te laten en beseft dat we het allemaal samen doen op de aarde, zal wie hij of zij is sterker voelen. Je begrijpt je rol of taak beter. Je voelt je niet meer beperkt omdat wat je niet kan niet uit maakt. Het gaat uiteindelijk om wat wij wel kunnen.

Dan uiteindelijk zullen we naar elkaar kijken vanuit wat we wel kunnen en wat we toevoegen in plaats van wat de ander allemaal niet kan en dit te benoemen. Iedereen voegt iets toe aan het gehele grote plan. Er is geen onderscheid tussen kleine beetjes doen of grote beetjes. Als jij je een deel van het grote geheel voelt op aarde voel je altijd je waarde, krijg je altijd bevestiging en voel je je gelukkig. Een wens die ik voor iedereen heb. Een waardig plekje in deze maatschappij en op deze aarde. Zodat je kunt voelen dat jij iets toevoegt aan de grote verandering die deze aarde nodig heeft om te kunnen groeien.

Denk je dat je niets doet? Wees altijd vriendelijk, geef altijd een vriendelijk woord, vraag naar de ander of help de ander. Laat dit vanuit je hart komen en je voelt dat je er toe doet. Want elk gebaar groot of klein doet er toe. Jij doet er toe, en je maakt het verschil alleen maar door je aanwezigheid.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01