Weet jij wat de grootse angst van de mens is? Het zal je misschien verbazen.
9-11-2017 Auteur Diana Annegarn

We leven in een maatschappij en we zijn verbonden met anderen. Zo hoort het te zijn. Toch voelt dit niet altijd even fijn en willen we soms liever niet verbonden zijn. Maar we blijven ons verbinden uit angst de verbinding los te laten. Want als je loslaat dan krijg je misschien geen vrienden, geen partner, geen werk, geen geld enz. Maar dit is niet onze grootste angst.

De grootste angst van de mens ligt niet in het loslaten van het oude maar in het toelaten wat we daar voor terug krijgen. En wat we er voor terug krijgen is anders dan je misschien in eerste instantie vermoed.

We weten allemaal wel dat je jezelf vindt als je loslaat. En dat je niet alleen dichter bij jezelf komt maar ook bij de ander. Je voelt je meer één met alles wat is. Maar toch houdt het ons nog tegen om volledig in verbinding te staan met onszelf. Dit komt vaak omdat we niet begrijpen wat er van ons verwacht wordt. En uit angst wat er allemaal verwacht wordt.

We zitten vol met verwachtingen en controle. Loslaten geeft angst. Wie vanuit het ego loslaat zal eenzaamheid vinden. Maar wie vanuit het hart loslaat zal liefde vinden. Zelfliefde is verbonden met het universum. Hoe zweverig het ook mag lijken. Wie helemaal met zichzelf verbindt kan niets anders doen dan overgeven aan het grote geheel en vanuit een bewustzijn leven dat we de hele dag door geholpen worden om daar te komen waar we wensen.

Het zijn onze gedachte en ego die ons weg houden van dit deel. We krijgen zo veel hulp uit het universum om daar te komen, maar we luisteren soms niet goed naar onszelf. Wie volledig loslaat kan alleen maar op zichzelf vertrouwen en niet meer op mensen buiten zichzelf. En wie op zichzelf vertrouwt en op eigen intuïtie vanuit liefde, weet dat deze intuïtie niet uit jezelf komt maar uit een bron vol liefde buiten jezelf. Als je vanuit ego op jezelf vertrouwd dan sluit je je af en kom je in een overlevingstand.

Mensen denken wel eens dat het voor mij makkelijk is omdat ik kan waarnemen wat gidsen of engelen zeggen en dat ik hun advies kan volgen als het moeilijk is. Dit is misschien wel zo maar iedereen kan dit leren. Ik zie het als mijn passie dit aan mensen door te geven en mensen te inspireren deze weg in zichzelf te volgen zodat je dit zelf kunt.

Juist omdat ik kan zien wie deze informatie doorgeeft, weet ik als geen ander hoeveel hulp mensen krijgen. Sommige mensen willen graag hun eigen vrije wil behouden. Deze vrije wil komt voort uit controle en ego. Ze zijn zich dan niet bewust dat het ego hun onbewust houdt en dat ze daardoor niet kunnen voelen waar hun innerlijke weten vandaan komt.

Ze hebben daardoor controle over het innerlijke weten en kunnen dit blokkeren als ze de waarheid niet willen horen. Dat geeft hun het gevoel dat ze controle hebben op het leven. Als jouw vrije wil uit liefde komt, dan ga je samen met deze bron jouw eigen toekomst creëren. Je voelt dat het leven precies gaat zoals het is bedoeld en jou zal brengen bij het geluk wat je wenst. Je mag nu weer wensen en dromen. Zo is jouw leven bedoeld. Het stelt je in staat het onmogelijke te creëren.

Wil je weten of je al in verbinding bent met deze bron en of je je je grootste angst hebt overwonnen? Als je in verbinding bent dan voel je dat je liefde bent. Het goed en fout valt helemaal weg. Ook de dualiteit valt weg. Het is er nog wel maar je voelt geen verschil meer, alleen eenheid. Je kunt nu vanuit die non dualiteit gaan leven. Alles is goed. Jij hebt jouw eigen waarheid en de ander ook. Deze vormen geen tegenstellingen meer. Je voelt je niet meer bedreigd of aangevallen door deze verschillen. Want je begrijpt het nu. We zijn allen hier met hetzelfde doel. Alleen liefde is belangrijk.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01