Bewuste conceptie
7-3-2017 Auteur Diana Annegarn

Als medium, reader en healer kan ik kijken in de levens van anderen. Dat kan ik ook bij mijzelf. En soms kom ik iets tegen wat ik graag met jullie wil delen. Vanmorgen kwam ik een stuk familiekarma tegen over conceptie. De inzichten over dit onderwerp worden door engelen/gidsen gegeven.

Als vrouw heb je een vrouwenlijnkarma. Je draagt alles van jouw voorouders met je mee. En niet alleen maar hoe je kinderen opvoed en hoe niet, ook andere dingen van voorouders. En daarnaast heb je ook nog het collectieve vrouwenkarma en vorige levens. Deze spelen allemaal een rol tijdens de conceptie.

Als vrouw hebben we het allemaal een keer meegemaakt, geen kinderen kunnen krijgen, kinderen die overlijden, problemen bij geboorte, kinderen opvoeden, geen kinderen willen, teveel kinderen, kinderen mishandelen, mishandeld worden en misschien nog wel meer. We hebben dit in ons vrouwenkarma. Vele vorige levens en dit leven maar ook in de levens van vele andere vrouwen en collectief heeft bij vrouwen een wond achter gelaten in hun baarmoeder. Een wond die wij voelen zodra de conceptie plaatsvindt of wanneer een conceptie uitblijft. Vrouwen die gewoon zwanger worden hebben hier vaak niet zo’n besef van. Vrouwen die niet zomaar zwanger worden vaak wel. Soms onbewust maar ze voelen de wond die zo diep gaat dat de pijn van niet zwanger worden ondragelijk is.

Daarnaast hebben vrouwen in hun karmalijn ook een diepe wond naar mannen. Mannen die een kind bij een vrouw verwerkte en dit soms tegen de wil van de vrouw in deden (verkrachting). Maar ook mannen die ontdekte dat hun vrouw zwanger was en de vrouw dode omdat de lust belangrijker is dan de ‘last’. Ook zijn er pijnlijke herinneringen aan mannen die ervan door gingen en vrouwen met kinderen achter lieten. Ook weer de lust maar niet de ‘last’. Vrouwen die er alleen voor stond in de opvoeding en niet hun kind alleen op konden voeden of die hun kind moesten afstaan. Ook spelen verplichte abortus een rol of vrouwen die veroordeeld werden en zelfs vermoord omdat ze een onwettig kind hadden.

Je kunt je misschien voorstellen met deze herinnering in ons onderbewuste dat zwanger worden een oude wond open maakt. Een wond waar sommige vrouwen misschien liever niet aan willen beginnen (onbewust) en waar sommige vrouwen niet weten dat dit onbewust speelt.

Het heeft namelijk wel invloed op de conceptie en opvoeding. Misschien heb je onbewust verwachtingen en verlangens van de vader van jouw kind? Misschien voel je onzeker als moeder? Of heb je onverklaarbare emoties in de opvoeding die andere niet hebben?

Iedere vrouw draagt deze wond. En de een is hier meer bewust van dan de ander. Op het moment dat conceptie plaatsvindt (of niet) wordt deze wond aangeraakt. En wat wij als vrouw hebben geleerd is deze emoties te onderdrukken. Hard zijn en sterk zijn. Zo komen vrouwen eigenlijk niet helemaal in hun oerkracht. De kracht die je als vrouw hebt om kinderen te dragen, baren en opvoeden. Het geeft onnodige (onbewuste) wrijving tussen man en vrouw en maakt vrouwen veel te hard tegen zichzelf als moeder en vrouw.

Deze oerkracht heeft iedereen nodig om kinderen te kunnen verwekken en kinderen te baren en op te voeden. Deze oerkracht mag terug komen bij de vrouw. We mogen weer vanuit onze buik gaan leven en onze oerkracht toe-eigenen. De kracht de we hebben meegekregen wat ons in staat stelt een kanaal te zijn voor zielen om naar de aarde te komen. Op de aarde noemen we dat vruchtbaarheid maar in werkelijkheid zijn we een kanaal. We zijn in staat samen met een man een kind te verwekken en uit te nodigen om naar de aarde te komen. De wonden die we daar voelen mogen genezen worden.

Voor vrouwen is het belangrijk om meer vanuit hun buik te gaan leven. Te leren staan voor wie je bent en oude pijn en zeer te herkennen. Het zal je helpen spiritualiteit toe te laten in jouw leven, de relatie tussen man en vrouw helemaal te zuiveren en jouw eigen seksualiteit te onderzoeken. Als vrouw leven we onbewust nog in patronen die niet goed voor ons zijn. Het is ons aangeleerd hoe we vrouw moeten zijn en dit past vaak niet bij de vrouw die we in ware essentie zijn.

Lees boeken over dit onderwerp, doe meditaties of healings voor vrouwen en laat andere vrouwen je helpen die deze kracht in zichzelf al voelen en toelaten. Sluit je bijvoorbeeld aan bij vrouwencirkels. Praat over seks en over mannen. Praat over opvoeding en durf gevoelig en intuïtief te zijn. Laat je pijn stromen.

Lukt het je niet dan ben je ook van harte welkom in de praktijk om deze vrouwelijke energie te laten stromen en je vrij te voelen van alle beperkingen die je tot nu toe hebt gevoeld.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01