5 tips om zelfheling op gang te brengen met engelen
25-9-2017 Auteur Diana Annegarn

We kunnen onszelf heel goed helen. Soms heb je diepere heling nodig en soms een oppervlakkige manier. Er zijn verschillende manieren om jezelf te helen. De essentie is de essentie. Namelijk dat jij van deze essentie verwijderd bent die er voor zocht dat je gezond blijft. Zowel geestelijk als lichamelijk. Wil je zelfheling gaan proberen dan begint dat bij het toelaten dat je liefde bent en de overtuiging dat alles te genezen is.


Omdat alles te genezen is wil dat niet zeggen dat dat ook direct gaat lukken. Dit komt omdat we helemaal geprogrammeerd zijn wat heling is. Daardoor ontstaan er verwachtingen die ons tegenwerken. Dit is wat je van tevoren moet weten voordat je zelfheling kan starten.

Tip 1: Alles is te genezen als je vanuit een staat van liefde of zijn naar jezelf kunt kijken. Maar het vraagt heel veel training op topsport niveau.
Tip 2: Begrijp jezelf. Jij bent met een reden ziek. En je lichaam zal dit niet zo snel opgeven als je niet de boodschap van je lichaam wilt horen.
Tip 3: Begrijp jouw genezingsproces. Soms wil je het op een bepaalde manier genezen. Maar heeft jouw ziel een ander plan. Bijvoorbeeld, jij wilt genezen door alleen maar over emoties te praten, terwijl jouw ziel jou het pad op wil brengen naar alternatieve geneeswijze. Andersom kan ook. Misschien wil je alleen maar alternatieve geneeswijze proberen en wil jouw ziel toch medische hulp. Luister naar wat jouw lichaam nodig heeft en leer de taal van genezing te begrijpen.
Tip 4: Jouw genezingsproces is ook verbonden met jouw missie op aarde. Onderschat niet de boodschap van ziek zijn. Het betreft niet zomaar een ziekte of emotioneel probleem. Vaak brengt het je op een pad die je anders nooit bewandeld had.
Tip 5: Ga nooit te snel. Genezing is soms heel gecompliceerd en daarom iets wat je niet moet versnellen. Tenzij er echt nood aan de man is. De medische wereld kan vaak snel ingrijpen. Als je daarna het pad van zelfgenezing opgaat dan zul je zien dat het pad langzamer gaat. Dit helpt je elke stap te voelen. Zelfgenezing doe je stap voor stap. En zal op een dieper niveau plaatsvinden waardoor het op lange termijn meerdere klachten zal voorkomen.
Tip 6: Genezen is geen eindpunt, het is een staat van zijn. Jouw hele leven blijf je genezen. Het is een onderdeel van leven.

Toen ik na 12 jaar lang alternatieve geneeswijze en coaching toch hulp zocht bij de medische wereld was mijn klacht in een keer over. Door deze stap bewust te zetten, ontstond er ook zelf healing. Mijn woede naar de medische wereld werd geheeld en ik begon ook het leven weer als compleet en heel te zien. Niet alleen dat, ik kreeg later van gidsen door dat mijn missie verbonden was met de medische wereld. Ik kan geen balans of harmonie tussen twee werelden brengen als ik niet bereid was te verbinden en mij te openen voor de medische wereld. Samenwerking is een onderdeel van mijn toekomst. En ik weet zeker ook een onderdeel van de toekomst van heel veel lichtwerkers. Op grote schaal gaat hier verandering in komen. We hoeven er niet over te oordelen, we mogen het omarmen.

Als je bovenstaande stappen bereid bent te accepteren dan pas ben je klaar voor de volgende stappen.

Stap 1: Zelfhealing begint altijd met rust en verbinding met de essentie. In de essentie voel je je zuiverste zelf of je puurste zelf. Alleen vanuit dat deel kun je jezelf helen. Dus als je in contact kunt komen met dit deel dan ben je in contact met jouw eigen licht. Zodra je de verbinding met het licht in jezelf voelt kun je dit licht ook opdrachten gaan geven. Dat kan alleen vanuit deze bron van onvoorwaardelijke liefde in jezelf.

Het kost tijd jezelf te trainen om dit licht vast te houden. Want als je pijn hebt of ziek bent dan gaat jouw aandacht naar deze pijn en wil je er zo snel mogelijk van af. Jezelf losmaken van deze pijn vraagt daarom training. Leren mediteren of op een andere manier de stilte in jezelf opzoeken zal je helpen dit te trainen. Ook is het belangrijk jezelf te trainen dit in elke situatie te kunnen. En misschien wel onder extreme omstandigheden.

Ik ga wel eens met mensen buiten mediteren. Af en toe is er een enkeling die aangeeft dat dit te veel ruis geeft. Ziek zijn geeft ook heel veel afleiding. En gaat samen met veel emoties zonder dat je dit misschien door hebt. Maar soms hoef je niet zo diep te kunnen ontspannen en is het ook mogelijk met een minder diepe ontspanning.

Stap 2: Zodra je je kunt ontspannen zou je in meditatie kunnen afstemmen op je engelen en deze vragen je te helpen. Je kunt ook een engelenkaart trekken en vragen welke aartsengel jou wil helpen. Zodra je je ontspannen voelt en hulp hebt gevraagd, vraag je om inzichten. Ga met je aandacht naar de plek die aandacht nodig heeft. Het kan ook gewoon een emotie zijn wat blokkeert. En soms wat dieper.

Inzichten vragen kun je van nature ook onderdrukken als je het bijvoorbeeld eng vindt. Dus als er geen inzicht komt kun je dit ook anders doen. Stel je bijvoorbeeld voor dat er een film voor je afspeelt. Daarin zie je een verhaaltje ontstaan. Op het moment dat je inzichten krijgt is het belangrijk deze te laten stromen en eventueel op te schrijven. Pas later vraag je je af wat de inzichten te betekenen hebben. Anders stagneer je weer de stroom.

Stap 3: Zodra je inzichten hebt gehad dan schrijf je deze op. Het kan ook zijn dat je een emotie voelt. Deze laat je toe. Soms ga je huilen en soms kan het zijn dat deze emotie blokkeert. Het lukt dan niet om deze helemaal te voelen. Vaak roept het irritatie op als het niet in een keer lukt. Eventueel kun je je inzichten bespreken met anderen.

Als je tegen een emotie aanloopt die niet wil stromen, dan is het belangrijk om het even de tijd te geven. Soms moet je er een paar keer naar kijken. Vraag elke keer als je gaat kijken om hulp. Vraag ook om hulp de komende dagen. Vraag engelen je te helpen deze emoties duidelijk te krijgen en te laten stromen. Zie elke situatie die je meemaakt als een boodschap op je vraag. Soms kan het een tijdje duren voordat alle informatie tot jou is gekomen.

De inzichten komen stapsgewijs. Het volgende inzicht kan pas komen als het eerste inzicht is ontvangen. Soms kan het zijn dat je het inzicht begrijpt maar misschien nog niet helemaal hebt gevoeld. Dan stroomt het ook niet. Het is heel belangrijk dit verschil te begrijpen. Het gaat om voelen.

Je kunt de emoties die je ziet ook laten weghalen door de engelen. Je ziet bijvoorbeeld dat je emoties hebt over iets wat in het verleden is gebeurd. Je voelt dat dit oud is en niet meer nodig. Je kunt engelen vragen dit verdriet weg te halen. Dit kan alleen als je vanuit je essentie begrijpt dat je dit niet meer nodig hebt. Alleen als je dit los wil laten gaat het los.

Stap 4: De inzichten die tot je komen zullen de dagen daarna ook op je inwerken. Verzamel alle inzichten of houd een schriftje bij waarin, je alles opschrijft. Neem in deze periode ook veel rust. Alleen in rust kunnen inzichten stromen. Word je bewust niet jouw emoties op de ander te projecteren. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je je ineens gaat irriteren aan iemand of aan iemands gedrag. Dit kan met de situatie te maken hebben.

Wees je dan bewust dat alles en iedereen op jouw pad jou iets te zeggen heeft. Ze gaan je helpen duidelijk te maken wat je onderdrukt. Emoties op iemand afreageren kan een patroon zijn wat je jezelf hebt aangeleerd. En daardoor kun je je emoties niet volledig voelen. Zo weet je ook niet wat er aan de hand is. Jouw mening is dan dat de ander zich vervelend gedraagt of je kwetst of anders. Maar het gaat hier werkelijk om een inzicht.

Stap 5: Zodra je alle inzichten hebt toegelaten (soms gaat daar wat tijd over heen) dan kun je alles wat je aan inzichten hebt ontvangen gaan verwerken in praktijk. Dat betekent dat je je leven gaat verbeteren. Je gaat de aanpassingen die nodig zijn toelaten. Vaak als dit in de essentie hersteld is zie je al snel de veranderingen op je pad. De bewustwording die dan is ontstaan is jouw unieke proces van zelfheling.

Ik zie een pijn als een soort trechter in de energie van mensen. Deze trechter bevat informatie. Als het om een diepe pijn gaat dan komen er veel inzichten. Soms is het nodig dat mensen meerdere keren voor consult terug komen en zelfs dan is volledige genezing niet te garanderen. De ziel heeft altijd een reden om ziek te zijn. En deze reden is ontzettend belangrijk. Niet ziek worden kan er voor zorgen dat je niet de juiste bewustwording krijgt die je nodig hebt voor dit leven of voor vorige levens. Daarom begint genezing altijd bij acceptatie dat dit op je pad is gekomen en het omarmen van de lessen die erbij horen.

We willen er gewoon vanaf. Wat ik mij heel goed kan voorstellen als iets heel pijn doet of zelfs dodelijk is. Je bent dan misschien ziek maar intuïtief weet je ook de oplossing. Het is daarom goed naar jezelf te luisteren en naar de signalen in jouw leven. Jouw lichaam en de engelen vertellen jou de weg. Ook al is dat niet altijd de weg die je wenst. Vaak weten ze boven beter wat de beste weg voor jou is ,omdat bij jou jouw ego nog wel eens in de weg kan staan.

Het is daarom goed om bij zelfheling altijd rekening te houden met het ego. Deze heeft ook iets te vertellen en kan het hele proces veranderen. Het ego is in staat jou informatie te geven die niet nodig is en jou zelfs weghoud van het pad van genezing.

Vraag daarom altijd hulp als dat nodig is. Maar bij kleine dingetjes kun je het prima zelf. En als je jezelf traint dan ook bij grote dingen. Ik kan mijzelf heel goed genezen. Maar als het intuïtief nodig voelt hier hulp bij te vragen dan doe ik dat. Zowel van de medische wereld als voor de alternatieve wereld. Ik heb een balans gevonden die bij mij past.

Dit balans zorgt voor de volgende stappen in mijn leven. Namelijk groei. Het balans zoals deze nu is, kan nog worden uitgediept. Steeds meer zal ik mij bewuster op het pad van genezing begeven omdat ik nieuwsgierig genoeg ben hier meer over te leren. En zo word ik elke keer een stap wijzer. Ik geloof dat het zo werkt. Het is niet nodig is iets alleen alternatief of medisch te bekijken. Als je alle stappen die je zet bewust doet en als een leerzame stap ervaart dan zijn beide werelden heel helend voor zowel lichaam, geest en ziel. 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01